orfeas76 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Βγαίνει φτηνότερα κι από της Cosmote που είχαμε! Είμαι κι εγώ μέσα, αλλά βιάζομαι, το θέλω πριν τα Χριστούγεννα. ΑΝ δεν το ξεκινήσει κάποιος, θα βάλω το νορμάλ πακέτο
desertman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Να μαζευτούμε εμείς οι 3-4 τότε. Και έτσι καλά βγαίνει.
terryman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Θα με ενδιέφερε και εμένα. Είχα premium μέσω Cosmote και αξίζει πολύ η υπηρεσία, όχι όμως στα 7 ευρώ... Ενδιαφέρεται και κολλητός μου, οπότε για εμένα υπολόγισε 2 άτομα. Είμαστε ήδη 6, οπότε άρχισε να το οργανώνεις, για να προλλάβουμε και τα Χριστούγεννα που θέλει ο Ορφέας
actorius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Έλα, που είναι ο TS. Να αρχίσουμε να το οργανώνουμε τώρα που μαζευτήκαμε.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παντως βρηκα ενα hack για spotify και προσωπικα αξιζει,για οσους εχουν MB και οχι να κατεβαζουν τραγουδια.Ειναι πολλα τα 7€ και χωρια απ αυτο,αναγκαστικα μονο με πιατωτικη γινεται.Paysafe περνανε;
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί όχι Napster; Νομίζω είναι 7€ το μήνα.
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παρατηρησε καποιος αλλος οτι η ποιοτητα αναπαραγωγης του spotify σημερα ειναι μετριοτατη ακομα και αν εχεις επιλεξει υψηλη ποιοτητα στο premium? Κυριολεκτικα μοιαζει να ακουω mp3 64kbps και παρατηρω και διαφορα στην ενταση. Συμβαινει και σε καποιον αλλο? Γιατι σκεφτομαι να τους στειλω ενα μηνυμα στο support γιατι πραγματικα το εκλεισα δεν αντεχα. Παρατηρησα επισης οτι σερνεται η εφαρμογη κανει 10 sec ναο φορτωσει νεο τραγουδι και κολλαει και στη μπαρα αναζητησης εντος του κομματιου.
censOred Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παντως βρηκα ενα hack για spotify και προσωπικα αξιζει,για οσους εχουν MB και οχι να κατεβαζουν τραγουδια.Ειναι πολλα τα 7€ και χωρια απ αυτο,αναγκαστικα μονο με πιατωτικη γινεται.Paysafe περνανε; Μολόγα χακερ
nteminio Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπαρχει κανεις που ενδιαφερεται για οικογενειακο να οργανωθουμε? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από nteminio
webparts Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nteminio είπε να οργανωθουμε? Στην ελλαδα και ειδικα στο insomnia? Εδω 2 ευρω εβγαινε και δεν οργανωθηκαν οι προηγουμενοι
nteminio Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Γιατι το λες φιλε μου. Ηδη βρηκα ατομο και μπηκα . Το ινσομνια ειναι Παουερ
webparts Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, nteminio είπε Γιατι το λες φιλε μου. Ηδη βρηκα ατομο και μπηκα . Το ινσομνια ειναι Παουερ Το λεω επειδη τετοιες συλλογικες κινησεις δεν πετυχαν ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα