margaritagr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Οι μεγαλυτερες ουρες για μπεργκερ γινονται στον πειραια σ ενα υποτυπωδες μαγαζι. Καμια σχεση δηλαδη με β.π και κυριλε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Party Pooper...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Φτάσαμε και μεις να λέμε Περιμένω παρέμβαση opera με παράθεση έγκυρότατου άρθρου ότι κάτι μας ρίχνουνε στο μπέργκερ
insomnia888 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Υ.Γ αν και μου αρέσουν τα αποφεύγω όσο μπορώ επειδή ο κιμάς είναι ότι πιο βρώμικο σε φαγητό, και επειδή ( δεν ξέρω πως το καταφέρνουν ) κάθε φορά που τρώω μπέργκερ νιώθω το στομάχι μου με καρκίνο, τρέχω στην τουαλέτα μέσα στην ώρα, πίνω ατελείωτο νερό και γενικά αισθάνομαι άρρωστος και με πιάνει η φρίκη και για μια εβδομάδα τρώω μόνο όσπρια και λαχανικά. από αδέσποτα, πώς πάτε? μήπως έχουν εξαφανιστεί? 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Διάβασα όλο το thread. Δεν έχω φάει ποτέ μου burger. Όσο για τα περι κρέατος που είπανε αρκετοί, δυστυχώς ως φανατικός του σουβλακιού έχω να πω οτι η ποιότητα του κρέατος έτσι όπως είναι χρόνο με τον χρόνο χειροτερεύει, δεν εξαιρώ και γενικότερα το έτοιμο φαγητό ή φαγητό απ' έξω. Πλέον πρέπει να είσαι τυχερός ή να έχεις ψάξει πολύ για να βρεις μαγαζί με ποιοτικά φαγητά. Δεν μου κάνει εντύπωση που και το burger συγκαταλέγεται στις τροφές με χάλια ποιότητα. Μόνο Κάβουρας! Αν εννοείς για το γνωστό σουβλατζίδικο στην Θεμιστοκλέους, έχει κλίσει. 2
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Διάβασα όλο το thread. Δεν έχω φάει ποτέ μου burger. 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αν εννοείς για το γνωστό σουβλατζίδικο στην Θεμιστοκλέους, έχει κλίσει. Γμτ, έκλεισε το σουβλατζίδικο με τα 100 αστέρια Michelin? Κρίμα...
Ψιτ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ^αυτό! Πότε έκλεισε; Την προηγούμενη εβδομάδα, έστειλα δυο φίλους από τις ΗΠΑ, να φάνε σουβλάκια απο τα παιδικά μου χρόνια...
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξεχαστε τον Καβουρα* και τιμηστε τα Αγραφα *Επεξεργασία : Αλληλεγυη στον Καβουρα! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2017 από TheDevilMayCare
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Γμτ, έκλεισε το σουβλατζίδικο με τα 100 αστέρια Michelin? Κρίμα... Τι; Πότε έκλεισε ο Κάβουρας; ^αυτό! Πότε έκλεισε; Την προηγούμενη εβδομάδα, έστειλα δυο φίλους από τις ΗΠΑ, να φάνε σουβλάκια απο τα παιδικά μου χρόνια... Έχει κλίσει κάπου στο διάστημα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Και η αλήθεια είναι οτι δεν τους λυπήθηκα γιατί συχνά έκαναν λάθη στις παραγγελίες και δεν έβαζαν μέσα διάφορα από αυτά που παραγγέλναμε, το διαπίστωσα βέβαια αφού ερχόμουν στο σπίτι και άνοιγα τις χαρτοσακούλες και τα πακέτα, είχα καταντήσει σεκιουριτάς να κοιτάω το πλήθος των πακέτων που μου βάζουν στην σακούλα μην ξεχάσουν τίποτα, τελευταία φορά μου έβαλαν μέσα το πακέτο με το ψωμί αλλά "ξέχασαν" να βάλουν μέσα στο πακέτο τα τρια καλαμάκια που πήρα, τα πήρα στην κρανα και σκέφτηκα να παω να τους παραπονεθώ αλλά δεν πήγα τελικά. Και σε πολλούς που το ανέφερα μου είπανε το κλασσικό περι λαθών που συμβαίνουν, έλα όμως που από τα υπόλοιπα σουβλατζίδικα που πηγαίνω ελάχιστες φορές έχουν γίνει λάθη του στυλ να ξεχνάνε να βάλουν κάτι, συνήθως αν είναι να γίνει λάθος μπερδεύουν το κοτόπουλο με το χοιρινό κτλ, έχει τύχει να βάζουν και περισσότερα από όσα ζητήσουμε αλλά σπάνια να βάλουν λιγότερα, στον Κάβουρα γινόταν συστηματικά αυτό ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ξεχαστε τον Καβουρα* και τιμηστε τα Αγραφα * Επεξεργασία : Αλληλεγυη στον Καβουρα! Τα 'Αγραφα είναι το καλύτερο μαγαζί της περιοχής, σταθερή ποιότητα σε όλα όσα έχουνε. Πρόσφατα άνοιξε και ένα άλλο μαγαζί εκεί που παλιά ήταν ο Σάββας, μετά τον Σάββα άνοιξε για πολύ λίγους μήνες ένα άλλο που έκλεισε γρήγορα και τώρα σε αυτό που άνοιξε πήγαμε και πήραμε 2 φορές, μέτριο σουβλάκι ενώ πατάτες εντελώς για τον πέοντα πραγματικά, οπότε τους διαγράφουμε και αυτούς....
Strategos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πριν μερικά χρόνια τρώγαμε μόνο fast food burgers με 2.5-3.5ευρώ που ήθελες 2 + πατάτες για να χορτάσεις τα οποία στο μάτι έμοιαζαν σαν σφουγγάρια. Πλέον έχουν ανοίξει πολλά μαγαζία που ακόμη και στο χειρότερο να πας η ποιότητα και η ποσότητα είναι πολύ πιο αναβαθμίσμενη απο το παρελθόν. Στο ενδιάμεσο υπήρχαν τα Fridays που είναι και κάτι σαν μέρος διασκέδασης τα οποία σε σχέση με τα fast food ήταν πιο νόστιμα αλλά ήταν ακριβά για την ποσότητα τους και είχαν και απάισιο ψωμί. Πλέον υπάρχουν καταστήματα που με 9 ευρώ παίρνεις burger που δεν μπορείς να το φας χωρίς να σκάσεις και με ποιότητα που σε αυτή την τιμή δεν την βρίσκεις πιστεύω ούτε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Φυσικά έχουν ανοίξει και γκουρμέ που δίνεις 15 ευρώ, δεν χορτάινεις και απο γεύση τίποτα το ιδιαίτερο αλλα αυτό συνέβει γιατί τσούλησε απο τα καλά καταστήματα . Όσων αφορά τα σουβλάκια, ναι μπορείς να χορτάσεις με 5 ευρώ και τα τρώμε αλλα τα τρώμε κάθε μέρα πείραζει αν δίνουμε μια φορά το μήνα 10 ευρώ να φάμε burger? Τελος φυσικά και δεν μπορείς να φτιάξεις καλό σπιτικό, γιατι που θα βρείς τόσο καλο ψώμί και όλα τα άλλα καριολίκια που βάζουν μέσα και αν καταφέρεις να φτιάξεις κάτι παρόμoιο σίγουρα το κόστος και το χρόνο που θα έχεις χαραμήσει δεν θα το αξίζει.
Nightshady Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, ο κιμάς εκεί έξω είναι ότι χειρότερο. Xειρότερο από το λουκάνικο; Δεν νομίζω. Και μου 'χει πει αυτό κι άτομο που εργαζόταν ως υπεύθυνος στα Everest. Διάβασα όλο το thread. Δεν έχω φάει ποτέ μου burger. Όσο για τα περι κρέατος που είπανε αρκετοί, δυστυχώς ως φανατικός του σουβλακιού έχω να πω οτι η ποιότητα του κρέατος έτσι όπως είναι χρόνο με τον χρόνο χειροτερεύει, δεν εξαιρώ και γενικότερα το έτοιμο φαγητό ή φαγητό απ' έξω. Πλέον πρέπει να είσαι τυχερός ή να έχεις ψάξει πολύ για να βρεις μαγαζί με ποιοτικά φαγητά. Δεν μου κάνει εντύπωση που και το burger συγκαταλέγεται στις τροφές με χάλια ποιότητα. Για το κρέας στα burgers ή για το κρέας γενικά, συμπεριλαμβάνοντας και τα σουβλάκια; Eπειδή και στα σουβλάκια η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, ειδικά στον γύρο χοιρινό που κι απ' το καλύτερο σουβλατζίδικο να πάρεις πολλές φορές ο γύρος δεν τους βγαίνει καλός. Αν και θα μου πεις ότι ο γύρος δεν είναι κι ό,τι καλύτερο γενικά που δεν ξέρεις τι σκάτα βάζουν μ' αυτός τον αχταρμά κρεάτων. Το καλαμάκι χοιρινό είναι η πιο σίγουρη λύση.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τον μόνον κάβουρα που ξέρω στη θεμιστοκλέους είναι ένα ρεμπετάδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα