Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα ένας με είχε ζωγραφίσει, προφανώς και δεν δέχτηκα τον πίνακα.

Ένας άλλος (αφού τον σούταρα) μου έστελνε μηνύματα με αγάπη μου, καρδιά μου, ψυχούλα μου γύρνα πίσω, με έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε (αυτά περίπου για 1 χρόνο).

Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι το θεωρούσα πολύ υπερβολική αντίδραση.

Γιατί δεν τον δέχτηκες τον πίνακα; (αν ήταν γυμνό το θέμα μην απαντήσεις, τον καταλαβαίνω τον λόγο)
Δημοσ.

Eνθουσιασμενος απλά και να την κυνηγήσω τοσο καιρο δεν νομιζω. Εγω φιλε δεν κάθομαι να το κουράσω γιατι νιωθω ότι με υποτιμάει οποια μου κάνει την δυσκολη ετσι είναι ο χαρακτηρας μου. Θα μου πεις και τι να κανει? την ευκολη? όχι. Θελω μια νορμαλ κατασταση. Ναι αλλα δεν θα είναι βαρετο? δεν θα χαθει η μαγεια? όχι. Η μαγεια υπάρχει μέσα μας .... και στο σεξ φυσικα. Για αυτό σου λεω κάθε ανθρωπος είναι διαφορετικος επισης αμα η άλλη με πιάσει στο φιλοτιμο και φερθει ωραια γινομαι χαλι αλλα μονο αν το επιλεξω εγώ δεν θα μου ερθει με υφάκι να μου το πει.

Δημοσ.

Ενα στο στήθος κ 2 στην πλατη

Σπέρνουμε οι Βολιώτες..

Δημοσ.

Eνθουσιασμενος απλά και να την κυνηγήσω τοσο καιρο δεν νομιζω. Εγω φιλε δεν κάθομαι να το κουράσω γιατι νιωθω ότι με υποτιμάει οποια μου κάνει την δυσκολη ετσι είναι ο χαρακτηρας μου. Θα μου πεις και τι να κανει? την ευκολη? όχι. Θελω μια νορμαλ κατασταση. Ναι αλλα δεν θα είναι βαρετο? δεν θα χαθει η μαγεια? όχι. Η μαγεια υπάρχει μέσα μας .... και στο σεξ φυσικα. Για αυτό σου λεω κάθε ανθρωπος είναι διαφορετικος επισης αμα η άλλη με πιάσει στο φιλοτιμο και φερθει ωραια γινομαι χαλι αλλα μονο αν το επιλεξω εγώ δεν θα μου ερθει με υφάκι να μου το πει.

Αααα σου 'παιξε παιχνίδια το μυαλουδάκι σου :P

Δημοσ.

Εμένα ένας με είχε ζωγραφίσει, προφανώς και δεν δέχτηκα τον πίνακα.

Ένας άλλος (αφού τον σούταρα) μου έστελνε μηνύματα με αγάπη μου, καρδιά μου, ψυχούλα μου γύρνα πίσω, με έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε (αυτά περίπου για 1 χρόνο).

Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι το θεωρούσα πολύ υπερβολική αντίδραση.

Ετσι ακριβώς... Συνήθως οι γυναίκες τα θυμούνται αυτά και γελάνε ή περηφανεύονται.

Δημοσ.

Νταξ μωρέ ειναι η μαγεια κ σεξ κανω 5 φορές την μερα, οχι απλο, παρτουζες κ τετοια κ μια φορα μια εκανε το αγαλμα μου απο γρανίτη κ ελεφαντοστο αλλα δεν το δεχτηκα κ τσιμπαω ενα λιαρ τζετ κ παω βραζιλια σε μια που μιλουσαμε στο σκαιπ κ κανει ουουουαααααουυυυ οταν το βλεπει κ τις κανω παμε για σουζες παλιοτσουληθρα κ εγινε χαμος

• Like 18
Δημοσ.

Ημουν ο πρωτος της και της ειχα πει ψευτικο ονομα, ημουν μικρος βεβαια οποτε οκ.

Και μενα μου εχει τυχει να μου φτιαξει πορτραιτο γυναικα και το δεχτηκα, ειναι λιγο τρελες αλλα περασαμε ωραια και θα το ξαναεκανα αν τυχαινε

Δημοσ.

Πως σε λένε ρε φίλε που χρειάστηκε 3 tattoo???

Στο στήθος έγραψε Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλαος και πλάτη του Νικόλα :P

Δημοσ.

Ωραίο thread!!εδώ λέμε τι κάναμε εμείς ε;;κ όχι τι έχουν κάνει για μας..κατάλαβα καλά;;λοιπόν..αφιέρωση σε ραδιόφωνο,15 ήμουν..αργότερα όντας φοιτήτρια τραγουδούσα κάτω απο το μπαλκόνι του (σε κεντρικό δρόμο της πόλης!!)μεσα στην μαύρη νύχτα με τις φίλες μου το λαϊκό άσμα.."και θέλω να ρθω να σ"αρπάξω από την άλλη..."χαχχαχχα..τώρα πιο μεγάλη..μυαλό δεν έβαλα..μεγάλη καψούρα..να κλαίω να παρακαλάω να μη μ"αφήσει..αααα..έχω κάνει κ επίσκεψη-έκπληξη ..ευτυχώς δεν τον βρήκα με άλλη..χαχα

• Like 1
Δημοσ.

'Εχω κάνει δρόμο 3-4 ώρες για να τον δω για μισή ώρα.
Σίγουρα είναι κι άλλα τέτοια ηλίθια όμως δεν θυμάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν τον δέχτηκες τον πίνακα; (αν ήταν γυμνό το θέμα μην απαντήσεις, τον καταλαβαίνω τον λόγο)

Όχι δεν ήταν γυμνό και ούτε είχα ποζάρει, είχε ζωγραφίσει φωτογραφία μου.

Γιατί αν τον έπαιρνα θα του έδινα ελπίδες ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ μας και δεν ήθελα να δώσω τέτοια εντύπωση.

Ετσι ακριβώς... Συνήθως οι γυναίκες τα θυμούνται αυτά και γελάνε ή περηφανεύονται.

Κοίτα εγώ το θεώρησα γελοίο καθώς με περνούσε και πάρα πολλά χρόνια και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Γενικώς θεωρώ τα κολλήματα (είτε από άνδρα είτε από γυναίκα) προβληματικά. Πόσο δύσκολο είναι να δεχτείς κάτι με αξιοπρέπεια;
Δημοσ.

Πολύ ωραίο thread!!!

Λοιπόν πριν 4 χρόνια με την καψουρα που με βάραγε πάω και κάνω ταττου το όνομα της (χωρίς τίποτα άλλο ενα απλό ωραίο καλλιγραφικο σχέδιο) για τα γενεθλια της, τρελάθηκε ακόμα και τώρα που κλεινουμε 5 χρόνια σχεσης το θεωρεί ως κάτι πολύ σεξυ και εννοείται το χρησιμοποιώ όποτε μπορώ προς όφελος μου!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...