fotaras13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο "τρελό" το έκανα κάπου στα 25 μου που πήρα τηλ μία που υπήρχε ανταπόκριση να της ευχηθώ για τα γενέθλια της.
Θεkλα Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Υγρό πυρ και μαρμάρινο ομοίωμα της. Ακόμα απορώ γιατί δεν μου κάτσε Αυτό ξέχασες
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αααα σου 'παιξε παιχνίδια το μυαλουδάκι σου Αυτο σου λεω δεν φέρθηκε σωστα εξαρχής με ταλαιπώρησε. Εγω ομως επεμενα γιατι γουσταρα. Έβγαλα το άχτι μου μετά στο σέξ 1
vrwmiaris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Όχι δεν ήταν γυμνό και ούτε είχα ποζάρει, είχε ζωγραφίσει φωτογραφία μου. Γιατί αν τον έπαιρνα θα του έδινα ελπίδες ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ μας και δεν ήθελα να δώσω τέτοια εντύπωση. Κοίτα εγώ το θεώρησα γελοίο καθώς με περνούσε και πάρα πολλά χρόνια και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Γενικώς θεωρώ τα κολλήματα (είτε από άνδρα είτε από γυναίκα) προβληματικά. Πόσο δύσκολο είναι να δεχτείς κάτι με αξιοπρέπεια; Εσύ τι έχεις κάνει δεν μας λες όμως
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ τι έχεις κάνει δεν μας λες όμωςΔεν λέω γιατί δεν έχω κάνει κάτι.
revolver1990 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Έχω κάτσει να διαβάσω ποστ του ddevil όπου αναφέρει τι έφαγε,πως γυμνάστηκε,πότε έκ@@σε etc. ΘΥΣΙΑ 17
Maktro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 της αγόρασα φόρεμα και μια ζώνη και την άλλη μέρα με χώρισε, ήμουν και φαντάρος, έπρεπε να μπω μετά στο κέντρο με το φόρεμα στο σακιδιο.. 2
tritonas00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Έχω κάτσει να διαβάσω ποστ του ddevil όπου αναφέρει τι έφαγε,πως γυμνάστηκε,πότε έκ@@σε etc. ΘΥΣΙΑ Ηρωας. Πανω απο δυο lines δεν μπορω να διαβασω, με πιανει νευρικο, ειδικα με τα γκομενικα... 5
Mau-Maus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 της αγόρασα φόρεμα και μια ζώνη και την άλλη μέρα με χώρισε, ήμουν και φαντάρος, έπρεπε να μπω μετά στο κέντρο με το φόρεμα στο σακιδιο.. Της το πήρες πίσω ρε γιουφτο ? 3
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Της το πήρες πίσω ρε γιουφτο ? Κατάσχεση. Μαζι με τα εσώρουχα. 2
thant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Της το πήρες πίσω ρε γιουφτο ? Δεν της άξιζε της κάργιας.. 3
BadBoy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Της το πήρες πίσω ρε γιουφτο ? Αφού λέει ότι ήταν φαντάρος, μάλλον σε καμιά έξοδο θα το πήρε και δεν πρόλαβε καν να της το δώσει.
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ηταν καποιος με τον οποιο ειχα κολημα για πολυ καιρο , εφτασε καλοκαιρι ημουν διακοπες στη Τηνο. Αρχισαμε να μιλαμε στο messenger και τα μηνυματα μας ηταν ολο υπονοουμενα. Βασιζομενη στο "στη βραση κολλαει το σιδερο" , πηρα το γρηγορο την επομενη και εφτασα πειραια. Ηρθε με μαζεψε η κολλητη μου, πηγαμε σπιτι της. Το βραδυ ηρθε και με πηρε ο λεγαμενος , πηγαμε για ποτο και μετα επιτεεελους για σεξακι. Την αλλη μερα ηρθε και με μαζεψε αλλη φιλη μου, κατσαμε σπιτι της καποιες ωρες ωσπου να με παει Ραφηνα να παρω παλι το πλοιο για πισω. Ειναι η μοναδικη "τρελα", ακραιο σκηνικο που εχω κανει για καποιον και -ευτυχως- δε το μετανιωσα. 6
Maktro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ήταν 3 μέρες πριν παρουσιαστώ ρε αλήτες , θα βρισκόμασταν κάποια από αυτές τις μέρες.. την παρθενια δεν της πήρα και auto είναι που με στεναχωρεσε.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα