panos- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας, εκανα μια παραγγελια απο το GearBest, ολα καλα πληρωθηκε μια χαρα. Βλεπω τωρα στον πινακα παραγγελιων οτι θα μου την στειλουν με τροπο Netherlands Registered. Αυτος ο τροπος 1) έχει Tracking? και 2) κινδυνεύει να περάσει τελωνείο; Ξέρω οτι υπάρχει θεμα αλλα βαριομουν να ψαξω και στις 224 σελιδες. Αν υπαρχει κινδυνος προλαβαινω να αλλαξω την παραγγελια δεν εχει σταλθει ακομα.
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 1. Ναι 2. Αν και δεν λες το ποσό που πλήρωσες, ναι, όπως όλα τα δέματα από τρίτες χώρες όταν η αξία τους είναι πάνω από 22€.
panos- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 1. Ναι 2. Αν και δεν λες το ποσό που πλήρωσες, ναι, όπως όλα τα δέματα από τρίτες χώρες όταν η αξία τους είναι πάνω από 22€. 1. ok 2. 51 ειναι αλλα ειχα βαλει στις σημειωσεις να το στειλουν σαν δωρο...
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Το "δώρο" δεν μετράει αφού αναγράφεται αξία. Εν πάση περιπτώσει, μπορεί να περάσει το δέμα χωρίς έξοδα. 1
Alphaleader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 εγώ παλι ξέρω τις απαντήσεις, αλλα βαριέμαι να απαντήσω... Ξέρω οτι υπάρχει θεμα αλλα βαριομουν να ψαξω και στις 224 σελιδες. 1
panos- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 εγώ παλι ξέρω τις απαντήσεις, αλλα βαριέμαι να απαντήσω... οκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα