Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας παιδια θελω την βοηθεια σας.Επειδη εχω βρει 2 σύνθετα για το σαλονι και δεν ξερω

πιο απο τα 2 ειναι καλυτερο.στο 1ο λεει:Υλικά κατασκευής,Σκελετός: Μοριοσανίδα

και στο 2ο λεει:Υλικά κατασκευής,Σκελετός:μελαμίνη

http://www.polihome.gr/ben.html

https://www.welhome.gr

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δύο σύνθετα είναι χαμηλής ποιότητας. 'Εχουμε κι εμείς ένα τέτοιου στιλ που άρεσε στον άντρα (και του αρέσει ακόμα) αλλά εγώ μόλις το είδα από κοντά σκέφτηκα ότι είναι πολύ φτηνιάρικο. Στις φωτογραφίες είναι ωραία, δηλαδή και το δικό μας να σου φωτογραφίσω καλό θα σου φανεί αλλά από κοντά έχει μια αισθητική Μενίδι.

• Like 1
Δημοσ.

ναι;και τι να κανω ρε γαμωτο δεν εχω βρει κανενα καλο σαιτ.ολα με τετοια υλικα τα βλεπω:/

μηπως ξερεις κανενα καλο σαιτ που να εχει ωραια συνθετα?

και σε ευχαριστω για την απαντηση

εχεις το ιδιο συνθετο απο το 1ο λινκ ή του 2ου λινκ?

αν ναι μπορεις να στειλεις μια φωτο αν μπορεις να δω μια

γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2.τωρα τι να κανω αν δεν 

εχω αλλη επιλογη θα παρω 1 απο τα 2 αυτα.και η τιμη

ειναι χαμηλη

Δημοσ.

Από το polihome ήταν αλλά δεν βλέπω να το πουλάνε πια, θα σου βαλω φωτο σε λίγο.

Edit: Είναι λίγο σκοτεινά γιατί βλέπει ταινία αλλά πάρε μια ιδέα.

post-304125-0-65541800-1480856986_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

σκελετος μελαμινης λιγο δυσκολο.μαλλον εννοει νοβοπαν με επενδυση μελαμινης.αν δεν εχεις υγρασιες,τα νοβοπαν ειναι πελαφρυτερα.....

• Like 1
Δημοσ.

Το ένα κάνει 129 ευρώ και το άλλο 250.
Τι περιμένεις;

Έπιπλο με μασίφ ξύλο 3cm, κυριλέ μηχανισμούς,  πάνω από 600 ευρώ αντίστοιχες κατασκευές (και λίγα λέω) .

Τα συγκεκριμένα μια χαρά είναι αρκεί να μη βάλεις πολύ βάρος (πχ. τίγκα στα βιβλία) στα μακριά ράφια , γιατί βλέπω ότι είναι 2cm το πάχος τους και θα κάνουν κοιλιά.

• Like 3
Δημοσ.

Να ξέρεις πως τα περισσότερα τέτοιου είδους ιντερνετικά καταστήματα εισάγουν τα προιόντα τους απο τους ίδιους 2-3 προμηθευτές και μπορείς να βρεις τα είδη τους πολύ φθηνά με λίγο ψάξιμο. Μ έτυχε πρόσφατα, όταν έψαχνα κάποιες καρέκλες. Στο ένα τις βρήκα 59,9 ευρώ και στο άλλο, ακριβώς τις ίδιες, 38 ευρω (σε προσφορά από 51). Συνηθως βάζω google search στην εικόνα για να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει κάπου αλλού φθηνότερα.

Στο θέμα μας και τα 2 υλικά είναι ευτελή σε σχέση με το ξύλο. Προσωπικά θα διάλεγα το φθηνότερο αφού δεν έχουν μεγάλη διαφορά, και θα πρόσεχα λίγο το βάρος -όπως ειπώθηκε- και να μην το γρατσουνίσω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...