McNerd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπον τελικά εδώ και 3 μέρες δεν βλέπω να περνάει το κρυολογημα κι επειδή δεν είχα κυριακάτικα πρόσβαση σε καμια ρακή, κατεβηκα στα ψιλικά και πήρα μια μπύρα, την οποία ζέστανα στο κατσαρολάκι,χωρίς να βράσει εννοειται, έβαλα λεμόνι και την πίνω σαν ρόφημα. Είναι μια γερμανική συνταγή. Νιωθω ήδη καλύτερα. Ξέρει κανείς άλλα εύκολα τιπς; (που να μην είν' επικίνδυνα φυσικά)
Apoll Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπον τελικά εδώ και 3 μέρες δεν βλέπω να περνάει το κρυολογημα κι επειδή δεν είχα κυριακάτικα πρόσβαση σε καμια ρακή, κατεβηκα στα ψιλικά και πήρα μια μπύρα, την οποία ζέστανα στο κατσαρολάκι,χωρίς να βράσει εννοειται, έβαλα λεμόνι και την πίνω σαν ρόφημα. Είναι μια γερμανική συνταγή. Νιωθω ήδη καλύτερα. Ξέρει κανείς άλλα εύκολα τιπς; (που να μην είν' επικίνδυνα φυσικά) Υπομονή 5 μέρες θα περάσει, και μην πέρνεις μλκς. Στην καλύτερη χώνε με μία σύριγγα (χωρίς βελόνα) αλατόνερο στην μύτη κάθε μερικές ώρες.
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Άμα έχεις πονόλαιμο ζέστανε λίγο νερό και βάλε μέσα μέλι και λεμόνι και κάνε γαργάρες.
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ένα 1.5 λίτρο μπουκάλι. Βάλε μέσα ένα στημένο λεμόνι το χυμό μια κουταλιά μεγάλη μέλι και μια κουταλιά κανέλα. Κουνάς καλά και το πίνεις μέσα στη μέρα. Ότι καλύτερο.
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Όχι κανέλα, η κανέλα ερεθίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Γερμανική μπύρα?
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι που έκανα παλιά ήταν όταν πήγαινα για ύπνο σκεπαζομουν ολόκληρος και το κεφάλι και αν και κάπως αποπνικτικα το πρωί ήμουν πολύ καλύτερα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Στο λαιμό. Κι εγώ με κανέλα το έπινα παλιότερα αλλά είχα πάει σε έναν ΩΡΛ και μου είχε πει να μη βάζω κανέλα γιατί ερεθίζει το λαιμό και να βάζω μόνο μέλι και λεμόνι. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 σκεπαζομουν ολόκληρος και το κεφάλι και αν και κάπως αποπνικτικα το πρωί ήμουν πολύ καλύτερα. Μετράει αυτό! αν δε σκάσεις και ξυπνήσεις ζωντανός
Heybro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να μην κάνει η κανέλα για το κρυολόγημα αλλά γενικά τα 3 παραπάνω συστατικά είναι κορυφή και το καθένα κάνει καλό σε πολλά πράγματα http://proionta-tis-fisis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7599.html?m=1 Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε
johnbond Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Βιταμίνη c 3X1000mg τη μέρα και ψευδάργυρος 25mg Αυτά τα δύο έχουν βρεθεί σε έρευνες να μειώνουν τα συμπτώματα και τις μέρες ανάρωσης. http://www.jmptonline.org/article/S0161-4754(99)70005-9/abstract http://www.nutraingredients.com/Research/Zinc-backed-for-common-cold-relief-Study
chrisxkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μπηκα να διαβασω και εγω λεω τιποτα σοβαρο θα διαβασω.... Εγω που προτιμω την βοτκα να ζεστανω λιγο και να την πιω?Αν δεν πιασει δευτερο βημα ειναι ζεστο υποβρυχιο?
Muchacho Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρέσουν οι ανθρώποι που βρίσκουν δικαιολογίες για να πιουν.Πάντως το κλίμα είναι ότι πρέπει για ένα ρακόμελο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα