kstavrid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Hello! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος επιφανειακά τι παίζει με αγορές hardware από άλλες χώρες και τελωνεία? π.χ. για για πολύ γνωστά μαγαζιά (amazon/newegg και αλλα) σε ποιές περιπτώσεις πληρώνω τελωνείο (και πόσο είναι συνήθως?) και σε ποιές οχι? Οταν στο site λέει π.χ. free shipping, με το τελωνείο τι παίζει? Αυτά
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Free shipping είναι μόνο για την Αμερική. Οι μεγάλες αλυσίδες χρεώνουν τα μεταφορικά και τα έξοδα εκτελωνισμού.
grab Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Free shipping *συνήθως είναι μόνο για την Αμερική. Οι μεγάλες αλυσίδες χρεώνουν τα μεταφορικά και τα έξοδα εκτελωνισμού.
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα μεγάλης αλυσίδας, όπως amazon, newegg κλπ, που στέλνει δωρεάν από Αμερική στην Ελλάδα, για να καταλάβω την παρέμβασή σου;
Joshua21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα μεγάλης αλυσίδας, όπως amazon, newegg κλπ, που στέλνει δωρεάν από Αμερική στην Ελλάδα, για να καταλάβω την παρέμβασή σου; Η διαφορά είναι πως ο ts ρώτησε γενικά για αγορές hardware από άλλες χώρες, και όχι ειδικά για αγορές από αμερικάνικα site.
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως δεν διαβάζουμε το ίδιο post; Ο TS γράφει αυτό Hello! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος επιφανειακά τι παίζει με αγορές hardware από άλλες χώρες και τελωνεία? π.χ. για για πολύ γνωστά μαγαζιά (amazon/newegg και αλλα) σε ποιές περιπτώσεις πληρώνω τελωνείο (και πόσο είναι συνήθως?) και σε ποιές οχι? Οταν στο site λέει π.χ. free shipping, με το τελωνείο τι παίζει? Αυτά Από το πχ βγαίνει το συμπέρασμα, σ' εμένα τουλάχιστον, ότι ρωτάει για την αμερικάνικη αγορά
kstavrid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ρωτάω για αγορά εκτός ΕΕ (που για ΕΕ δεν πληρώνουμε τελωνείο αν δεν κάνω λάθος) οπότε γενικολογώντας μιλάω για αμερικάνικη αγορά ναι
Joshua21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως δεν διαβάζουμε το ίδιο post; Ο TS γράφει αυτό Από το πχ βγαίνει το συμπέρασμα, σ' εμένα τουλάχιστον, ότι ρωτάει για την αμερικάνικη αγορά Το ίδιο διαβάζουμε, απλά εσύ κρατάς μόνο ένα κομμάτι από ολόκληρο το post και αγνοείς τα υπόλοιπα. Άσε που εκτός από το αμερικάνικο amazon υπάρχει και το εγγλέζικο, το ισπανικό, το ιταλικό κτλ, γιατί υποθέτεις πως γράφοντας amazon εννοεί amazon.com και όχι amazon.de ή amazon.co.uk? Ρωτάω για αγορά εκτός ΕΕ (που για ΕΕ δεν πληρώνουμε τελωνείο αν δεν κάνω λάθος) οπότε γενικολογώντας μιλάω για αμερικάνικη αγορά ναι Υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/ Αν διαβάσεις τα πρώτα post σε αυτό το θέμα, πιστεύω θα σου λυθούν οι απορίες.
Joshua21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Σου απάντησε ο TS Του έχω ήδη απαντήσει, thanks όμως για την ειδοποίηση.
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Λες ότι του απάντησες, παραθέτοντας link για άλλο νήμα ενώ μπορούσες να το γράψεις στο πρώτο σου post. Παράλληλα, αποφεύγεις να ασχοληθείς με ότι εγώ κατάλαβα σωστά την ερώτησή του, όπως αποδείχτηκε, ενώ εσύ λάθος και ζήτησες να σου εξηγήσω και το λόγο. Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε, δεν αξίζει να το συνεχίζουμε.
kstavrid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ και τους 2 για τον χρόνο σας, πάνω απ'όλα peace παίδες
Trollaska Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια μικρή ερώτηση μπορώ να παραγγείλω από gearbest με Mastercard?ή πρέπει απαραίτητα να φτιάξω PayPal λογαριασμό Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από Trollaska
Joshua21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Λες ότι του απάντησες, παραθέτοντας link για άλλο νήμα ενώ μπορούσες να το γράψεις στο πρώτο σου post. Για να καταλάβω τώρα δλδ, μου ζητάς το λόγο που το πρώτο μου post ήταν απάντηση σε σένα και όχι στον ts? Σε σένα ήθελα να απαντήσω, και αυτό έκανα. Παράλληλα, αποφεύγεις να ασχοληθείς με ότι εγώ κατάλαβα σωστά την ερώτησή του, όπως αποδείχτηκε, ενώ εσύ λάθος και ζήτησες να σου εξηγήσω και το λόγο. Μα ασχολήθηκα, έγραψα ότι ουσιαστικά επικεντρώθηκες σε μια λέξη και αγνόησες όλο το υπόλοιπο post! Στην ουσία δεν κατάλαβες πιο σωστά από εμένα την ερώτηση, απλά η μαντεψιά σου για το τι είχε στο μυαλό του ο ts βγήκε σωστή. Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε, δεν αξίζει να το συνεχίζουμε. Yeah, right! Αν δεν ήθελες να το συνεχίσουμε θα έγραφες μόνο την τελευταία πρόταση, δεν θα έγραφες και τα υπόλοιπα. Απλά ήθελες εγώ να μην απαντήσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα