Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2007 ένας ραδιοφωνικός σταθμός στην Αμερική διοργάνωσε διαγωνισμό με βραβείο ένα Nintendo Wii.

Ο διαγωνισμός λεγόταν "Hold your Wee for a Wii".

Οι διαγωνιζόμενοι έπιναν νερό συνέχεια και κρατιόντουσαν να μήν κατουρήσουν. Νικητής θα ήταν αυτός που θα κρατιόταν την περισσότερη ώρα. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους ανέφεραν ότι ο διαγωνισμός ήταν επικίνδυνος. Τα σχόλιά τους αγνοήθηκαν από τους διοργανωτές (αλλά όχι από το δικαστήριο).

Μία διαγωνιζόμενη, μητέρα 3 παιδιών, γύρισε σπίτι της με τρομερό πονοκέφαλο. Λίγο αργότερα πέθανε από δηλητηρίαση νερού.

Το δικαστήριο αποφάσισε αποζημίωση για την οικογένεια 16 εκατομμύρια. 10 εργαζόμενοι του σταθμού απολύθηκαν.

http://kotaku.com/5393172/jury-awards-16-million-in-fatal-win-a-wii-stunt 

• Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο πρώτο θέμα πρέπει να κάνουν διαγωνισμό για το πιό τρομολαγνικό άθρο, δεν εξηγήται αλλιώς.

Αντε και του χρόνου αρθρο για το πώς ο αέρας μας σκοτώνει και 10 λόγοι να κυκλοφορούμε με στολή HAZMAT

Το χρωμα, το αρωμα και η γευση εξαρταται απο το τι εφαγες.

Για πες μου connoisseur, τι να φάω για να κάνω τα ούρα μου πιο γλυκά?

Δημοσ.

Το 2007 ένας ραδιοφωνικός σταθμός στην Αμερική διοργάνωσε διαγωνισμό με βραβείο ένα Nintendo Wii.

Ο διαγωνισμός λεγόταν "Hold your Wee for a Wii".

Οι διαγωνιζόμενοι έπιναν νερό συνέχεια και κρατιόντουσαν να μήν κατουρήσουν. Νικητής θα ήταν αυτός που θα κρατιόταν την περισσότερη ώρα. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους ανέφεραν ότι ο διαγωνισμός ήταν επικίνδυνος. Τα σχόλιά τους αγνοήθηκαν από τους διοργανωτές (αλλά όχι από το δικαστήριο).

Μία διαγωνιζόμενη, μητέρα 3 παιδιών, γύρισε σπίτι της με τρομερό πονοκέφαλο. Λίγο αργότερα πέθανε από δηλητηρίαση νερού.

Το δικαστήριο αποφάσισε αποζημίωση για την οικογένεια 16 εκατομμύρια. 10 εργαζόμενοι του σταθμού απολύθηκαν.

http://kotaku.com/5393172/jury-awards-16-million-in-fatal-win-a-wii-stunt

:o
Δημοσ.

για πιο λογο ;

Μου ηρθε μια εικονα στο μυαλο να το δοκιμαζεις και να λες "τετοια γευση ουτε οι χυμοι της αμιτα" :P

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις εγω δεν το ρωτησα γιαυτο,το φυσιολογικο χρωμα πιο ειναι ; Καμια φορα βγαζω κατακιτρινα 

καμια φορα λευκα-τι παιζει ; ( μια που το πιασαμε ας μαθουμε και τιποτα)

Δημοσ.

Αν εχουν μια χροια κιτρινου εισαι OK. Αν ομως ειναι εντονο κιτρινο τοτε χρειαζεσαι να πιεις επειγοντως ενα δυο ποτηρια νερο.

Κατι σαν και αυτο:

post-281245-0-68222800-1480963944_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αν εχουν μια χροια κιτρινου εισαι OK. Αν ομως ειναι εντονο κιτρινο τοτε χρειαζεσαι να πιεις επειγοντως ενα δυο ποτηρια νερο.

Κατι σαν και αυτο:

attachicon.gif8414092_f520.jpg

ναι οταν ΔΕΝ δουλευω σαββατοκυριακο ΔΕΝ πινω νερο καθολου και γινονται κιτρινα,οταν δουλευω πινω πανω απο 2 λιτρα χειμωνα

και καλοκαιρι πανω απο 5.

Οποτε απο αυτο εξαρταται .

Δημοσ.

'... Με αφορμή αυτό το περιστατικό οι γιατροί αναρωτιούνται αν υπάρχει ασφαλές όριο και μπλα μπλα μπα.. '

Επειδή μια 60 μπήκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη κ τους είπε ότι ήπιε πολύ νερό οι γιατροί είπαν.. 'ρε λες?? '

Πιείτε νεράκι κ μην διαβάζετε γελοία άρθρα στο ίντερνετ θα σας τρελάνουν τελείως!

To οτι μπορει να πεθανεις απο πολυ νερο ισχυει δεν χρειαζοταν να διαβασεις γελεια αρθρα,αλλα προφανως μιλαμε για τραγικα υπερβολικες ποσοτητες,εννοωντας να εχεις πριστει να κοντευεις να κανεις εμετο και να συνεχισεις να πινεις

Δημοσ.

1 λιτρο ανα ώρα δηλαδή αν ήταν ξυπνια τουλαχιστον 10 ώρες 10 λίτρα ---> υπονατριαιμία

Έχει συμβεί σε συγγενή μου, είχε κόψει και το αλάτι, και κατέληξε νοσοκομείο. Την γλίτωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...