Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ απο μικρός δε γούσταρα να με ακουμπάνε , είχα σαν συναγερμό αυτοκινήτων , με τσίμπημα ή οτιδήποτε άλλη παπαριά απλά άνοιγα το στόμα μου κ κατέβαζα ότι παναγία κ βρισιά είχα ακούσει σε σχολείο/τηλεόραση. Μερικοί το έπαιρναν σαν χαριτωμένο , άλλοι όπου φύγει φύγει
ζμπούτσαμ  , αν γύριζα πίσω θα έκανα το ίδιο

• Like 1
Δημοσ.

εγώ απο μικρός δε γούσταρα να με ακουμπάνε , είχα σαν συναγερμό αυτοκινήτων , με τσίμπημα ή οτιδήποτε άλλη παπαριά απλά άνοιγα το στόμα μου κ κατέβαζα ότι παναγία κ βρισιά είχα ακούσει σε σχολείο/τηλεόραση. Μερικοί το έπαιρναν σαν χαριτωμένο , άλλοι όπου φύγει φύγει

ζμπούτσαμ  , αν γύριζα πίσω θα έκανα το ίδιο

μεγάλη συμμετοχή στο θέμα... και πολύ σοβαρή... Πήγαινε μαζί με τον Τύπο και τον Nerd να βγάλετε τα σωψυχα σας..

Δημοσ.

Είναι το λεγόμενο τσιμπομαγουλο και το έκαναν θείες άνω των 100 κιλων σε γιορτες,γενεθλια κτλπ

Οι οποιες αν ξηγιόντουσαν και κανα 100ευρω τοτε γινόντουσαν οι πιο αξιολάτρευτες :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Ουυυ καλά να σαι

Μ έδιναν 50αρικο να πιω ένα καφεδακι με το κορίτσι. Χαχαχα

Eμενα η θεία μου έδινε χαρτζηλίκι .... και μου το έτρωγε άλλη "θεια" :cry:

Από θεια σε θεια πηγαινε η δουλεια. χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως αυτό το θυμάμαι σαν μια μορφη πορνείας. Πηγαινε στο θειο, θεία, παππού, γιαγια να σε πασπατεψει για να παρεις λεφτα, μίλα τους ομορφα, πες τους τραγουδακια, κανε αγκαλιες, δωσε φιλακια...

Η μικρη μου ειναι πολυ καλη με αυτα, ετσι και παει κανεις να την ακουμπησει του διωχνει το χέρι και φωναζει "ο-οοο".

• Like 4
Δημοσ.

μεγάλη συμμετοχή στο θέμα... και πολύ σοβαρή... Πήγαινε μαζί με τον Τύπο και τον Nerd να βγάλετε τα σωψυχα σας..

την επόμενη φορά πριν απαντήσουμε θα σου στέλνουμε τα μηνύματα σε pm να μας λες αν τα εγκρίνεις 

Εγω παντως αυτό το θυμάμαι σαν μια μορφη πορνείας. Πηγαινε στο θειο, θεία, παππού, γιαγια να σε πασπατεψει για να παρεις λεφτα, μίλα τους ομορφα, πες τους τραγουδακια, κανε αγκαλιες, δωσε φιλακια...

Η μικρη μου ειναι πολυ καλη με αυτα, ετσι και παει κανεις να την ακουμπησει του διωχνει το χέρι και φωναζει "ο-οοο".

σωστή η μικρή σου 

• Like 2
Δημοσ.

Το τσιμπημα στα μαγουλα ειναι ακραιως ηλιθιο. 

"Α! Να ενα συμπαθητικο παιδακι. Κατσε να του τσιμπησω το μαγουλο για να εκδηλωσω τη συμπαθεια μου."

Εμενα μου τη σπανε οσοι φιλανε μωρα στα μαγουλα. Τα βλεπεις στο καροτσι τους να καθονται αμεριμνα και πας και τα γεμιζεις σαλια και μικροβια και πολλες φορες κραγιον (απο θειαδες) και ουτε σε νοιαζει ξερωγω. Πιστευω πως ανετα αν ειχα παιδι θα ετρωγε πορτα οποιος πηγαινε να ακουμπησει χειλος στο μαγουλο.

ΕΔΙΤ: Διευκρινιζω πως μιλαω για βρεφη.

και τώρα εσένα σε επιλέξανε για Moderator.

σας αρέσει ή όχι, τα τσιμπήματα και τα φιλιά είναι απολύτως φυσιολογικά και μόνο διεστραμμένα μυαλά τα παρεξηγούν.

απορώ με τον @ΤΣ... για χαλάρωσε φιλαράκι.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει ρε φιλε μια αγκαλιά - ένα φιλι στο μάγουλο και κανα τσιμπηματάκι στο παιδάκι δεν λενε τιποτα. Εγω δεν θα ειχα πρόβλημα. :-)

εντάξει ο καθενας με τα κολληματα του αμα βλέπεις ότι στραβώνουν οι γονεις δεν πλησιάζεις και τελειωσε. Ασε γιατι θα πετάξουν καμια μαλακια και πρεπει να απαντάς μετά.

Δημοσ.

σας αρέσει ή όχι, τα τσιμπήματα και τα φιλιά είναι απολύτως φυσιολογικά και μόνο διεστραμμένα μυαλά τα παρεξηγούν

.

Όχι. Τα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ τσιμπήματα και φιλιά ΔΕΝ είναι φυσιολογικά και όποιος δεν το καταλαβαίνει έχει πρόβλημα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...