Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .Ειμαι πελάτης της cyta και έχω ρουτερ το zte zxhn h267n .... αν και δεν έχω πρόβλημα προς ο παρών ,επειδη θα βάλω και iptv , σκεφτομαι να αγοράσω ενα καλύτερο ρουτερ του εμπορίου .. τι προτείνεται ;μπάτζετ μεχρι 50-60€ ..

Δημοσ.

Καλησπέρα .Ειμαι πελάτης της cyta και έχω ρουτερ το zte zxhn h267n .... αν και δεν έχω πρόβλημα προς ο παρών ,επειδη θα βάλω και iptv , σκεφτομαι να αγοράσω ενα καλύτερο ρουτερ του εμπορίου .. τι προτείνεται ;μπάτζετ μεχρι 50-60€ ..

δυστυχώς δεν μπορείς να το αλλάξεις είναι voip και δεν θα έχεις τηλέφωνο αλλά και voip router να πάρεις πάλι δεν θα έχεις τηλεφωνώ  διάβασε  αυτό  (απάντηση poulinou τελευταία στο συγκεκριμένο θέμα )

post-291247-0-63944700-1480975944_thumb.png

Δημοσ.

μπορείς να αλλάξεις εννοείται.

απλά ζητάς να σου γυρίσουν το Router τους σε pppoe passthrough και συνδέεις το νέο σου Router στην lan 1 του router της cyta.

το κάνω εδώ και τρία χρόνια...

εννοείται το voip συνεχίζει και παίζει μέσω του Router της cyta.

Δημοσ.

μπορείς να αλλάξεις εννοείται.

απλά ζητάς να σου γυρίσουν το Router τους σε pppoe passthrough και συνδέεις το νέο σου Router στην lan 1 του router της cyta.

το κάνω εδώ και τρία χρόνια...

εννοείται το voip συνεχίζει και παίζει μέσω του Router της cyta.

απλα εννοειται οτι κανοντας αυτο παλι τον συγχρονισμο τον κανει το zte με οτι καλο ή μειον εχει αυτο.στην πραξη δεν μπροεις να καταργησεις το ρουτερ τους εκτος αν δεν σε νοιαζει η  τηλεφωνια.δεν ξερω αν γινεται να γυρισει σε bridge που ειναι και αυτο μια καλη λυση αλλα παλι δεν καταργεις το ρουτερ της cyta.

• Like 1
Δημοσ.

απλα εννοειται οτι κανοντας αυτο παλι τον συγχρονισμο τον κανει το zte με οτι καλο ή μειον εχει αυτο.στην πραξη δεν μπροεις να καταργησεις το ρουτερ τους εκτος αν δεν σε νοιαζει η  τηλεφωνια.δεν ξερω αν γινεται να γυρισει σε bridge που ειναι και αυτο μια καλη λυση αλλα παλι δεν καταργεις το ρουτερ της cyta.

το router της cyta δεν το καταργείς γιατί πρέπει να αφήσεις το τηλέφωνο πίσω στα pot .

παρόλα αυτά μπορεί να γυρίσει σε bridge mode και την κληση pppoe να την αναλάβει το καλό router που έχεις.

για να γυρίσει σε bridge πρέπει να μιλήσεις με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης.

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι το μεγαλο κακο οτι δεν μπορεις να το βγαλεις τελειως.μετα ισως παιζει και pppoe passthrough αλλα παλι της cyta εκει θα μεινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...