Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι υπολογιστές δεν θα έχουν ούτε πληκτρολόγια ούτε ποντίκια. Απλώς θα κοιτάς στην οθόνη, θα σου διαβάζουν την ίριδα του ματιού και αυτόματα θα ξέρουν τι θέλεις οπότε θα στο εμφανίζουν και στην οθόνη.

Η Apple θα το κάνει αυτό.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Πως γίνεται να τρώει τέτοιο κραξιμμο ή Microsoft και ταυτόχρονα να είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής σε αριθμό χρηστών παγκοσμίως με την απόσταση που την χωρίζει από το δεύτερο να είναι χαώδης, κάτι σαν το android με τα wp αλλα στο αντίστροφο, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Οπως γίνεται να τρώει κράξιμο το android.

Κανεις δεν ασχολείται με τους δεύτερους αλλα οι δεύτεροι παντα κράζουν τους πρώτους.

Δημοσ.

Πως γίνεται να τρώει τέτοιο κραξιμμο ή Microsoft και ταυτόχρονα να είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής σε αριθμό χρηστών παγκοσμίως με την απόσταση που την χωρίζει από το δεύτερο να είναι χαώδης, κάτι σαν το android με τα wp αλλα στο αντίστροφο, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Αν υπολογίσεις και τα πειρατικά .

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι υπολογιστές δεν θα έχουν ούτε πληκτρολόγια ούτε ποντίκια. Απλώς θα κοιτάς στην οθόνη, θα σου διαβάζουν την ίριδα του ματιού και αυτόματα θα ξέρουν τι θέλεις οπότε θα στο εμφανίζουν και στην οθόνη.

Θες παστιτσιο τσυπ ,εφτασε από την κυρια μαρια στην γειτονια ντελιβερυ στο σπιτι επιτοπου!

Δημοσ.

Οπως γίνεται να τρώει κράξιμο το android. Κανεις δεν ασχολείται με τους δεύτερους αλλα οι δεύτεροι παντα κράζουν τους πρώτους.

Ισχύει!

Απ΄την άλλη, συνήθως ο εμπορικά πρώτος δεν είναι κι ο καλύτερος

• Like 1
Δημοσ.

Γελαει ο κοσμος με αυτη την Δηθεν υπερθεμανση,..καποιος να σας πει οτι ολα τα κανει το HAARP k ειναι τεχνιτο το ολο θεμα... ο πουτην που τους κοροιδευει περι υπερθεμανσης του πλαντητη τον κοβετε για ΜΛΚ????

Βγηκε να μας πει η Microsoft που συνεργαζεται με την  Mosando για το κλωνοποιημενα προιοντα οτι τι??? 

Ε ρε γελια..

Δημοσ.
Γελαει ο κοσμος με αυτη την Δηθεν υπερθεμανση,..καποιος να σας πει οτι ολα τα κανει το HAARP k ειναι τεχνιτο το ολο θεμα... ο πουτην που τους κοροιδευει περι υπερθεμανσης του πλαντητη τον κοβετε για ΜΛΚ????

Βγηκε να μας πει η Microsoft που συνεργαζεται με την  Mosando για το κλωνοποιημενα προιοντα οτι τι??? 

Ε ρε γελια..

Wot

Δημοσ.

Ε ρε γελια..

Ο Πουτιν σε μερικα χρονια θα καλλιεργει μπανανες στη νοτια Ρωσια και πορτοκαλια στη Σιβηρία και θα τα πουλαει χρυσαφι στους αλλους που δε θα εχουν ουτε νερο να πιουν. Για αυτον δουλευει το HAARP και η microsoft με τη monsanto πατενταρουν σπορους για να μη μπορει αλλος να σπειρει εκτος απο τον Πουτιν. Μη σε κοροϊδευουν αδερφε , σκεψου το λιγο βαθυτερα :P

Δημοσ.

Επειδή κάτι αναφέρθηκε για DOS και ΛΣ για μένα τα 8.1 είναι τα αγαπημένα μου γιατί ήταν τόσο ριζοσπαστικά όσο τα vista. Γιατί εμένα μου αρέσει πολύ που στο start menu δε θέλει ποντίκι για να το χειριστείς αλλά μόνο απλά και εύκολα key blindings.

Τα 7 και τα 10 ήταν διορθώσεις για τις θείτσες που γρίνιαξαν Για την ακρίβεια τα 7ρια δεν έφεραν και τόσα νέα πράγματα σε σχέση με τα vista αλλά έδειχναν πιο γρήγορα χωρίς ανέβασμα των System Requirements. Λίγοι όμως σκέφτηκαν ότι είχαμε νέους CPU,GPU DDR3 αντι DDR2 , AHCPI αντί IDE, 64bit mainstream OS αντι για 32bit

Σε νέο μηχάνημα θα βάλω φυσικά αυθεντικά 10ρια αλλά στο main μηχάνημα μου κρατάω ακόμα τα 8.1

Δημοσ.
Pr0n,pr0n εβριγουέρ

Η μισή οθόνη θα καταλαμβάνεται απο αιδοια και η άλλη μισή με αυτοκίνητα και χρήματα να πέφτουν βροχή !

• Like 1
Δημοσ.

... θα σου διαβάζουν την ίριδα του ματιού και αυτόματα θα ξέρουν τι θέλεις οπότε θα στο εμφανίζουν και στην οθόνη.

Η Apple θα το κάνει αυτό.

Αν γνωρίζει κανείς βασική νευροφυσιολογία καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Οχι μόνο με το διάβασμα της ίριδας, αλλά ούτε και με ποιο πολύπλοκες συσκευές. Ούτε καν με chip εντός εγκεφάλου. 

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο για απλές εντολές, και για συγκεκριμένες σκέψεις.

Δημοσ.

Ε ρε γελια..

Και για το λιώσιμο των πάγων στον Άρη να φανταστώ ο HAARP ευθύνεται; :>

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι η MS είναι καλύτερη κάθε χρόνο και τα Windows 10 είναι το καλύτερο λειτουργικό.

Οταν ημασταν στα xp και βγηκαν τα vista δεν νομιζω να ισχυε κατι τετοιο... Ουτε οταν ημασταν στα 7 και βγηκαν τα 8... Αρα καπου δεν παταει καλα η αποψη αυτη... Και πριν προλαβεις να πεις για τα 10ρια, ειναι καλα απλα ειναι νωρις ακομα...

Δημοσ.

Γιατί έχει κινηθεί έξυπνα στο ότι έχει τεράστια βάση χρηστών οι οποίοι αποκλείεται να μετακινηθούν σε νέο λειτουργικό μιας και έχουν συνηθίσει σε αυτό. Αυτό τους έχει βοηθήσει και σε επιχειρήσεις κλπ. Γιατί όταν ο άλλος χρησιμοποιεί Windows στο σπίτι του δεν μπορείς να του πλασάρεις άλλο λειτουργικό στην δουλειά (εκτός και αν είναι ΙΤ). Πάντως προσωπικά μια χαρά μου φαίνονται τα Windows 10 και δεν έχω πέσει πάνω σε κάποιο πρόβλημα/bug. Μέχρι και κινητό πήρα που έχει windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...