Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα φοιτητικο νουμερο F2G και σημερα δυο νουμερα εχουν τρελαθει να με παιρνουν.Δεν το εχω δωσει σε ολους τους φιλους/γνωστους το συγκεκριμενο μονο σε 2-3 ατομα που τα ξερω. Εχω κανει block και report τα νουμερα στο truecaller.

Δημοσ.

Φίλε μου αν μπορείς πες μας σε παρακαλώ ποια έιναι αυτά τα νούμερα ώστε να γνωρίζουμε ποια είναι και αν κάποιος από μας ξέρει ποιος είναι πίσω από αυτά τα νούμερα ίσως μπορεί να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Παιδια σημερα εχω γιορτη και δεν ξερω,αλλα με ξεπερναει πως βρηκαν το νουμερο μου.Και το τονιζω το εχω απο τον περασμενο μηνα σε μονιμη χρηση,δεν το ειχα παλια.στον κοσμοτε μου δεν εχω κατι αντιστοιχο.

Δημοσ.

απο κανα τηλεμαρκετινγκ θαναι να σου πουνε χρονια πολλα

Φιλε το νουμερο λεμε δεν το εχω δωσει σε ολους οσους εχουν το παλιο μου.Λεμε σημερα εχει τρλαθει να παιρνει τηλ.Μεχρι και μηνυμα με εστειλε.

Φίλε μου αν μπορείς πες μας σε παρακαλώ ποια έιναι αυτά τα νούμερα ώστε να γνωρίζουμε ποια είναι και αν κάποιος από μας ξέρει ποιος είναι πίσω από αυτά τα νούμερα ίσως μπορεί να σε βοηθήσει.

Στα εστειλα πμ για ευνοητους λογους...
Δημοσ.

Aρχισανε γενικα τις μ@λ@κιες, σημερα ξεκινησαν παλι το ιδιο γαιτανακι οι "εξωτερικοι συνεργατες" της βονταφον...
Καιρο ειχαν· δεν μου λειψαν καθολου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Aρχισανε γενικα τις μ@λ@κιες, σημερα ξεκινησαν παλι το ιδιο γαιτανακι οι "εξωτερικοι συνεργατες" της βονταφον...

Καιρο ειχαν· δεν μου λειψαν καθολου.

ΜΗΤΡΩΟ αρ.11 § 2 του Ν. 3471/2006 είναι η μαγική φράση...

• Like 5
Δημοσ.

τηλεμαρκετινγκ / προσφορές τηλεφώνου θα είναι. Οι εταιρείες πουλάνε τα στοιχεία μας (όσο κι αν χτυπιούνται ότι τα σέβονται) και μετά μας πρήζουν. Εχω μπλοκάρει τουλάιχτον μια 20αδα τέτοια νούμερα από ένα δεύτερο νουμερο που έχω βόνταφον,(ευτυχώς δε το χρησιμοποιώ πολύ και μάλλον θα το καταργήσω).στο άλλο νούμερο ένα συγκεκριμένο σταθερό προσφορών με πήρε μέχρι και 10 φορές συνεχόμενα μεχρι να το μπλοκάρω.Ευτυχώς δε με ξαναενόχλησαν. Επίσης μας ενοχλούν και στο σταθερό, και παρότι είναι πλέον διακοσμητικό, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την παραπάνω διάταξη απλά για να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Όντως παιδια αυτή είναι η λύση εγτο εφάρμοσα στο κινητό μου και ησύχασα δεν με ξαναεόχλησαν μάλιστα μια φορά που πήραν και τους έιπα ότι η κλήση τους είναι παράνομη λόγω της εγγραφής του κινητού μου στο παραπάνω μητώο του άρθρου 11 φρικάρανε λίγο και μου ζητήσαν συγγνώμη που με ενόχλησαν.

Δημοσ.

Παλι ξανα κλησεις απο 694 δεχομαι μετα απο 2-3 μερες ηρεμιας.Θα αρχισω να ξανακανω report as spam στο truecaller.Οσο για το μητρωο 11 τι πρεπει να κανω; μηπως ησυχασω επιτελους...

Δημοσ.

Ναι, ου. Είμαι γραμμένος στο μητρώο 11 (κινητό + σταθερό) και η συχνότητα των τηλεφωνημάτων που λαμβάνω μετριέται σε Hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...