Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε πηρανε χθές το πρωϊ ένα τηλεφωνο αλλα επειδή δουλευα βράδυ και γυρισα ξημερώματα ευτυχως μου έκοψε να βάλω το κινητο στο αθορυβο και να κοιμηθώ σαν άνθρωπος ως τις 2 το μεσημέρι.

Η κληση ηταν στις 9 και μιση το πρωϊ. :fear:  :fear:

Έλεος ρε ελεος να κοιμηθούμε λιγο δουλεύαμε ολη τη νυχτα :X

παιζει αμα το σηκωνα εκεινη την ώρα να τους ελεγα παιδια πραγματικα χέστηκα για τα πρόγραμματα σας δουλευα ολη νυχτα και θέλω να κοιμηθώ.

Δημοσ.

Και μεσημερια παιρνουν δεν μασανε. Με εχουν ξυπνησει και μια δυο φορες. Ελεγα να βρισω αλλα τους λυπαμαι

Forthnet,vofafone,wind,ote κατα σειρα συχνοτητας.

Δημοσ.

Παιδια σημερα εχω γιορτη και δεν ξερω,αλλα με ξεπερναει πως βρηκαν το νουμερο μου.Και το τονιζω το εχω απο τον περασμενο μηνα σε μονιμη χρηση,δεν το ειχα παλια.στον κοσμοτε μου δεν εχω κατι αντιστοιχο.

Ακόμα και στην τύχη να παίρνουν (όλα τα) νούρμερα σειριακά παίζει.

Δημοσ.

Ναι, ου. Είμαι γραμμένος στο μητρώο 11 (κινητό + σταθερό) και η συχνότητα των τηλεφωνημάτων που λαμβάνω μετριέται σε Hz.

Η λύση είναι true caller. Αναφορά ως σπαμ, μπλοκάρισμα των σπαμ τηλεφωνηματων και ξενοιασες
Δημοσ.

Η λύση είναι true caller. Αναφορά ως σπαμ, μπλοκάρισμα των σπαμ τηλεφωνηματων και ξενοιασες

Τι είναι το true caller παιδιά;

Δημοσ.

ΜΗΤΡΩΟ αρ.11 § 2 του Ν. 3471/2006 είναι η μαγική φράση...

Δεν κανει απολυτως τιποτα, μα τιποτα.

Μερικοι μαλιστα ειναι τοσο θρασεις που οταν τους λες οτι "υπαγομαι στο μητρωο 11 το οποιο παραβιαζετε αυτη τη στιγμη" σου απαντανε "και καταγγελια να κανετε δεν μπορουν να μας κανουν τιποτα". Περνανε 1-2 βδομαδες και σε ξανακαλει η ιδια εταιρεια σαν να μην τρεχει τιποτα κ.ο.κ.

Κοινως, εκει που δεν πιανει μελανι το εχουν γραμμενο το μητρωο 11. Και καλα κανουν εφοσον δε τους αγγιζει κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...