Προς το περιεχόμενο

Τσαλιμάκια απο το Πλαίσιο

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Akou ti 8a kaneis (tested)

Mpes mesa kai zita ton dieu8inti tou katastimatos

oti kai na sou lene (ti ton 8elete klp klp) esu ekei - 8elo na dw ton dieu8inti tou katastimatos (tsampoukas)

pes ston tupo pou 8a emfanisti to 8ema, kai zita tou egrafi apantisi me skopo (pestou to) ola afta pou les na kaneis

8a me 8umu8eis....

(to pi8anotero einai na fugeis me kainourgia, kai mallon kaliteri, epitopou)

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia, egihsh dinei i sapphire oxi to plaisio... afou ipes sou dinei 2 epiloges tote dialexe afti pou se simferei. ean to plaisio ti stilei piso sti sapphire tha parei apo aftin 87 euro kai oxi 250! ena paradigma tha sou po, enas filos mou doublei sto plaisio, eixan loipon mia Ti4200 tin opoia tin girise piso kapoios kai mallista xoris siskeuasia (eno leitourgouse kanonika den exei problima) kai tin eixan gia peripou 2-3 mines mesa sta ntoulapia tous. xereis poso kanei tora afti i karta? 50 euro(!!!) o upografon tin agorase kai de paraponethike katholou pou agorase mia tetoia karta 50 euro! kai mallista afti einai i timi katalogou afti ti stigmi to ida me tamatia mou sto SAP! de mou tin afisan toso epidi einai psilometaxirismeni kai xoris siskeuasia!

Δημοσ.

i defteri lisi pou sou protinoun einai athlia tora i proti mia xara mou akougete.kati sou xalase kai sou lene tha sto alaxoume alla prepei na to stiloume piso to mono probl einai pou den xereis poso tha sou kostisi se xrono afto.leo oti einai mia xara san lisi oxi epeidi einai ontos mia xara alla i logiki leii pos an otan pires tin karta den sou "poulisan" kai egiisi amesis antikatastasis den nomizo pos borei na kaneis tipota.

Δημοσ.

Και λέω εγώ τώρα με το μικρό μου μυαλό.

Ο LL τα πέρνει τα 87 ευρώπουλα και αγοράζει με αυτά 3 χάρακες και 2 γομολάστιχες. Το Πλαίσιο κάνει επιστρέφει την καρτούλα στην Sapphire που με την σειρά της, και αφού διαπιστώσει την βλάβη, στέλνει μια 9600 Pro προς αντικατάσταση της χαλασμένης. Το Πλαίσιο πουλάει την καινούργια καρτούλα και με το κέρδος που προκύπτει αγοράζει 300 χάρακες και 2000 γομολάστιχες από ένα κινέζικο εργοστάσιο.

Καλή μπίζνα μου ακούγεται...

Δημοσ.

Λοιπόν. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι η κάρτα μου θα αλλαχτεί στις 15/1

Όπως καταλαβαίνετε αμέσως άρχισα να λέω μεγαλοφωνως τη σκέψη που διατύπωσα στην αρχή του τόπικ. Μου είπαν να περάσω απο κει και κάποια λύση θα βρεθεί.

Πάω λοιπόν εκεί και μου είπαν οτι θα μου δανείσουν κάρτα για να κάνω τη δουλειά μου. Πάνε λοιπόν να μου δώσουν μια 5200. Τους λέω ότι αυτή η κάρτα είναι σαν να μην υπάρχει για μένα μιας και η κάρτα γραφικών είναι απαραίτητη για τη δουλειά μου και αναρωτήθηκα ποιος θα μου πληρώσει τις χαμένες εργατοώρες μου. Μετά απο αυτό μου δάνεισαν μια 5900.

Στο δρόμο βέβαια βλαστήμαγα το γεγονός οτι θα περάσω dets και σκέφτηκα μήπως να επέμενα για δανεισμό μιας Ati, αλλά λέω εντάξει, είπαμε να μη με "πηδήκουν" μη φτάσω και στο ακριβώς αντίθετο άκρο

Όπως καταλαβαίνετε τα έβαλα δυο φορές με το σύστημα, μια με κάτι τυπάκια στο Hilton που νόμιζαν οτι δε θα δω τη Μόνικα και μια αυτές τις μέρες με το Πλαίσιο που νόμιζαν οτι θα μείνω ρέστος. Και τις δυο βγήκα νικητής. Άμα για τις επόμενες μέρες μιλάω με τουπέ και γενικώς το καβαλήσω, ρίχτε μου κανα καντήλι να έρθω να στανιάρω

Δημοσ.

Toufa ο πρόεδρος δεν κυκλοφορεί με φωτογραφικές μηχανές σα γιαπωνέζος στους δρόμους...

Πιέρο με φακέλωσαν αρκετά καλά και δε νομίζω να καταφέρω να την πουλέψω

Μάριε με ξέρεις. Ας ξεγελαστεί κανένας και ας κάνει να μου μιλήσει

Απο κει και πέρα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με συμβούλεψαν και ιδιαίτερα τον sovjohn για την συζήτηση που είχαμε στο MSN και την προσφορά του να βοηθήσει και φυσικά/κυρίως/θερμά/ τον adams που πλάκωσε στο Πλαίσιο για υποστήριξη και back up.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...