therock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Σκεφτηκα μετα απο χρονια αρνησης, να αγορασω πλεον απο μαγαζια τυπου (gearbeast κτλ) αν και εφοσον μπορει και να περασει και μια χρεωση απο καρτα πλεον. Εχω βρει κατι ταμπλετ σε gearbeast και lightinthebox. Θελω καποιος να μου τι παιζει με κοστος και χρονο μεταφορικων, αν εχω εξτρα τελωνειο και ποσο καιρο θα κανει περιπου να ρθει στην πορτα μου. ΚΑι ασφαλως ποσο αξιποιστα ειναι (αν θα παραλαβω σπασμενο, δε παραλαβω καν, πως λυνεται)..
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Κόστος συνήθως είναι δωρεάν τα μεταφορικά Χρόνος,συνηθως από 10 έως 30 ημερολόγιακες, αν έχεις tracking number (με μία μικρή χρέωση) θα βλέπεις και που βρίσκεται ώστε να ξέρεις πότε θα παραλλαβεις Τελωνείο αν πάρεις κάτι φθηνό και μικρό σε μεγεθος,και αν δεν βάλεις αποστολή με κουριερ (dhl-ems κτλπ) δεν θα έχεις (βέβαια βάλε και μία σημείωση στον κινέζο να βάλει χαμηλή τιμή απ έξω. Τέλος είναι αξιόπιστα και τα συσκευαζουν καλά αλλά αν φτάσει σπασμένο (πριν το ανοίξεις τραβας πάντα βίντεο) τους το στελνεις και το βλέπουν και σου στελνουν καινούργιο (βέβαια αυτό θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο) Γενικώς υπομονή να έχεις Από κινα αγοράζουμε κάτι που δεν θέλουμε για άμεση χρήση,γιατι θελει μια σχετικη υπομονη,και όχι τεράστιας αξιας και μεγέθους. Ελπίζω να σε καλυψα φίλε μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα