Hamurabi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια καλησπερα.μετα απο 13 χρονια που δουλεύω το eBay την πατησα. Παρήγγειλαν ενα ανταλλακτικό αυτοκινήτου με κοστος 300 ευρω. Αυτο που παρέλαβα δεν ειχε τον ιδιο κωδικο που έγραφε ο τύπος στην περιγραφή. Επικοινώνησα μαζι του και λεει οντως δεν ειναι ίδιος ο κωδικός αλλα εινΑι το ιδιο ανταλλακτικό. Το είδε μηχανικός και μου τα δείξε δίπλα διπλα αυτο και το σωστο και οντως ΔΕΝ ειναι το ιδιο. Ο πωλητής το αρνείται. Εκανα στο eBay αίτηση επιστροφής του αντικειμένου. Και λεει αν σε μια βδομαδα δε βγάλουμε άκρη να ζητησω απτο eBay να παρέμβει. Τι πιστεύετε εδω; αν του το στειλω πισω κ αυτός πει μετα οτι του έστειλα ενα αδειο κουτι τι γινεται;
makis5423 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πριν το στείλεις, φωτογραφίες. Γενικά το ebay στα περισσότερα conflicts τείνει προς τον πελάτη απ'ότι έχω διαβάσει, τουλάχιστον ως πρόσφατα. Για την διαδικασία επιστροφής δεν είμαι σίγουρος, πάντως διάβασε ό,τι οδηγό έχει το ebay και ακολούθησέ τον κατά γράμμα.
KiriosD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή τα τόσα καθημερινά σενάρια δε τα χωράει ο νους μου πλέον... κάτσε να δεις τι θα σε πει το ebay και βλέπεις από εκει
afroditi52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εχω χασει 400ευρω μεσο ebay καλο ξεμπερδεμα! μπορεις να ζητησεις φωτο με το βαρος του αντικειμενου αν παει να γυνει επιστροφη,και βιντεο καθως στο πακεταρι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) εχω χασει 400ευρω μεσο ebay καλο ξεμπερδεμα! μπορεις να ζητησεις φωτο με το βαρος του αντικειμενου αν παει να γυνει επιστροφη,και βιντεο καθως στο πακεταρι Μα δεν ειπε οτι δεν του εστειλε ανταλακτικο , του εστειλε αλλα ηταν λαθος , κανε ενα κοπο να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος Εξήγησε μας όμως πως έχασες λεφτά στο ebay Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από Inuyasha
moutsa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Απο την στιγμη που δεν ταιριάζει η περιγραφή του αντικειμένου με αυτό που παρέλαβε ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να στο αντικαταστήσει η να σου επιστρέψει τα χρήματα. Μιλά μαζί του και στειλτο πίσω για αντικατασταση η επιστροφη χρημάτων. Αν σου πει τα γνωστά ζητα την παρέμβαση του ebay και θα δικαιωθεις. Τα έξοδα της επιστροφής να τα χρεωθεί ο πωλητής μην εσύ δεν εχεις καμια ευθύνη.
gamer73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ξεμπερδέματα ακόμα τραβιέμαι με αυτούς
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ξεμπερδέματα ακόμα τραβιέμαι με αυτούςΡε παιδιά γράφετε που γράφετε κάτι απλά για να αναιβαινει το post count σας εξήγησε κιόλας τι πρόβλημα έχετε εσείς για να καταλάβουμε και εμείς,
gamer73 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά γράφετε που γράφετε κάτι απλά για να αναιβαινει το post count σας εξήγησε κιόλας τι πρόβλημα έχετε εσείς για να καταλάβουμε και εμείς, Πούλησα μια τσάντα και ο τύπος πάει να μου φάει και την τσάντα και τα λεφτά
afroditi52 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Πούλησα μια τσάντα και ο τύπος πάει να μου φάει και την τσάντα και τα λεφτά χχχααχ εμενα μου εφαγε και τα 400ευρω και οτι ειχα στειλει χχαχχ Μα δεν ειπε οτι δεν του εστειλε ανταλακτικο , του εστειλε αλλα ηταν λαθος , κανε ενα κοπο να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος Εξήγησε μας όμως πως έχασες λεφτά στο ebay του το πουλαω,το περνει,παραλαμβανη,και αρχησε να λεει item not discribing οτι και καλα ειχε κατι γρατζουνιες κτλπα(κκα(((ιεσ δλδ) κομπλε λεω κανει ρεφουντ κερδιζει υποθεση,και δεν εστειλε και ποτε τιποτα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Πούλησα μια τσάντα και ο τύπος πάει να μου φάει και την τσάντα και τα λεφτάΣτην πώληση είναι τελείως διαφορετικά τ πράγματα εκεί δυστυχώς σπάνια βγαίνει ευνοημενος ο πωλητής χχχααχ εμενα μου εφαγε και τα 400ευρω και οτι ειχα στειλει χχαχχ του το πουλαω,το περνει,παραλαμβανη,και αρχησε να λεει item not discribing οτι και καλα ειχε κατι γρατζουνιες κτλπα(κκα(((ιεσ δλδ) κομπλε λεω κανει ρεφουντ κερδιζει υποθεση,και δεν εστειλε και ποτε τιποτα Δεν του ζήτησαν να δώσει tracking? Δεν στέκει αυτό που λες όσες φορές πούλησα κάτι αν δεν έδινε tracking που ν γράφει ότι παρέλαβα refund δεν έκαναν στο αγοραστή Το επάνω θέμα με την τσάντα είναι λίγο πιο περίπλοκο γιατί ο αγοραστής λέει ότι του εστειλε απομίμηση
heros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 δεν νομιζω να χασεις τα λεφτα σου με το ανταλλακτικο.. Νομίζω όμως ότι τα εξοδα επιστροφής ειναι δικά σου.... Γενικα αφου άνοιξες υπόθεση στο ebay ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΕ TRACKING και τσεκαρεις αν παρελαβε...ΑΝ ΠΑΡΕΛΑβε περιμενες να σου βάλει τα χρήματα στο .EBAY.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟ EBAY έχει οριο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, Εαν μεχρι τοτε δεν εχει βαλει τα λεφτα κάνεις escalate την υποθεση για να επεμβει το ebay,, αλλιως αυτοι την κλεινουν αυτοματα.... ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ, γυρισα το αντικειμενο αλλά δεν πρόσεξα ότι ο πωλητης δεν το παρελαβε και το πήρα είδηση πολυ αργα όταν το αντικειμενο γύρισε πίσω... στο μεταξυ στο μηνα το ebay εκλεισε την case
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 δεν νομιζω να χασεις τα λεφτα σου με το ανταλλακτικο.. Νομίζω όμως ότι τα εξοδα επιστροφής ειναι δικά σου.... Γενικα αφου άνοιξες υπόθεση στο ebay ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΕ TRACKING και τσεκαρεις αν παρελαβε...ΑΝ ΠΑΡΕΛΑβε περιμενες να σου βάλει τα χρήματα στο .EBAY.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟ EBAY έχει οριο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, Εαν μεχρι τοτε δεν εχει βαλει τα λεφτα κάνεις escalate την υποθεση για να επεμβει το ebay,, αλλιως αυτοι την κλεινουν αυτοματα.... ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ, γυρισα το αντικειμενο αλλά δεν πρόσεξα ότι ο πωλητης δεν το παρελαβε και το πήρα είδηση πολυ αργα όταν το αντικειμενο γύρισε πίσω... στο μεταξυ στο μηνα το ebay εκλεισε την caseΌταν είναι λάθος του πωλητή (όπως εδώ έστειλε λάθος ανταλακτικο) τι ebay σου καλύπτει και τα μεταφορικά
gamer73 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει για να σου φάει τα λεφτά η τσάντα ήταν γνήσια με της κάρτες γνησιότητας δεν μπορω να καταλάβω για χαζούς μας περνάνε μερικοί;;;;
Hamurabi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον μου σκαει πρωτο μηνυμα απτο ebay λεγοντας αυτο: Hello hamurabizzz, tornaumotoren accepted a return for Einlassnockenwelle Audi Seat Skoda VW 1.8 TFSI 06H109021J CDHA Original. You should receive a return postage label by 14 Dec, 2016. Just print the label and send the item back to the seller. Didn't receive a label by then? You can ask us to step in and help. και μετα απο λιγο δευτερο μηνυμα απτο ebay λεγοντας αυτο: Hello hamurabizzz, tornaumotoren let us know that they can't buy a return postage label for you to use for Einlassnockenwelle Audi Seat Skoda VW 1.8 TFSI 06H109021J CDHA Original. The seller is still responsible for return postage costs, so contact them to arrange return postage. Οποτε τι βλεπετε απαυτο? το στελνω και μετ αστελνω μηνυμα στον πωλητη και του λεω πληρωσα το ταδε ποσο σαν εξοδα αποστολης? κατευθυνετε με λιγο,ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα