Προς το περιεχόμενο

ROM Extraction: ο κλώνος του Call Of Duty σε VR


TimosP1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τα στούντιο της First Contact, έρχεται το παιχίδι ROM Extraction, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως το Call Of Duty της Εικονικής Πραγματικότητας. Πρόκειται για ένα arcade shooter παιχνίδι, στο οποίο σκοτώνεις εξωγήινους που έρχονται ασταμάτητα πάνω σου.

 

rom-extraction-2-1320x743.jpg

Αυτό που κάνει ενδιαφέρον το παιχνίδι, και για πολλούς παραπέμπει στο COD, είναι η ρίψη στον αέρα κάποιων orbs (σφαιρών), που τα πυροβολείς και παγώνουν όλα για μερικά δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια των οποίων έχεις τη δυνατότητα να σκοτώσεις ό,τι έχεις μπροστά σου.

 

Μπορείτε να δείτε gameplay και περισσότερες πληροφορίες Link.png Site: εδώ .

 

Το παιχνίδι βρίσκεται στο Steam για download προς 20 δολάρια, και διαθέτει ελάχιστες πίστες για να παίξουν οι χρήστες – υπόσχεται όμως πως από το νέο έτος θα διαθέσει πολλά περισσότερα επίπεδα – και ίσως να καταφέρει να δημιουργήσει και την multiplayer έκδοση.

 

Σε κάθε πίστα, βρίσκεστε σε ένα συγκεκριμένο σημείο χωρίς να μπορείτε να μετακινηθείτε, και έχετε 3 λεπτά για ν’ απωθήσετε τα κύματα των εξωγήινων που έρχονται να σας σκοτώσουν. Κάθε φορά που τα καταφέρνετε και παραμένετε ζωντανός, περνάτε στην επόμενη πίστα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...