AlexGreece Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας γινετε να πουλησω ενα δεμα δηλαδη να το στειλω σε αυτον που το θελει και να με πληρωσει με αντικαταβολη? Ποια ειναι η διαδικασια? Ευχαριστω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας γινετε να πουλησω ενα δεμα δηλαδη να το στειλω σε αυτον που το θελει και να με πληρωσει με αντικαταβολη? Ποια ειναι η διαδικασια? Ευχαριστω. Γινεται για πακετο εως 3 κιλα (δεμα) το κοστος ειναι 1,5 για το δεμα +2.3 για την αντικαταβολη συνολο 3,8 ευρω Πας στο ταχυδρομειο και λες οτι θελεις να στειλεις ενα πακετο με αντικαταβολη και σου δινει τα απαραιτητα εγραφα που πρεπει να συμπληρωσεις
vasdim1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πηγαίνεις στα ΕΛΤΑ με το δέμα και τους λες ότι θέλεις να το στείλεις με αντικαταβολή. Θα σου δώσουν να συμπληρώσεις ένα έντυπο. Στην αξία να προσθέσεις και το κόστος της αντικαταβολής το οποίο θα σου το πει ο/η υπάλληλος. Τα χρήματα θα τα πάρεις μετά από 7-12 μέρες από τα ΕΛΤΑ σαν επιταγή.
Hapatingo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Γινεται για πακετο εως 3 κιλα (δεμα) το κοστος ειναι 1,5 για το δεμα +2.3 για την αντικαταβολη συνολο 3,8 ευρω Πας στο ταχυδρομειο και λες οτι θελεις να στειλεις ενα πακετο με αντικαταβολη και σου δινει τα απαραιτητα εγραφα που πρεπει να συμπληρωσεις Εγώ γιατί πληρώνω 4,8? Πάντα στα ίδια κιλά και για δέμα μεταξύ Αθήνας- Θεσσαλονίκης Πηγαίνεις στα ΕΛΤΑ με το δέμα και τους λες ότι θέλεις να το στείλεις με αντικαταβολή. Θα σου δώσουν να συμπληρώσεις ένα έντυπο. Στην αξία να προσθέσεις και το κόστος της αντικαταβολής το οποίο θα σου το πει ο/η υπάλληλος. Τα χρήματα θα τα πάρεις μετά από 7-12 μέρες από τα ΕΛΤΑ σαν επιταγή. Εγώ γιατί παραλαμβάνω τα χρήματα τις μετρητής στο σπίτι? Μιλάμε για αντικαταβολές των 400 ευρώ.
Tigran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω κι εγώ 3.80€ για αντικαταβολή και τα χρήματα τα λαμβάνω στο χέρι μέσα σε 3-4 εργάσιμες συνήθως.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ γιατί πληρώνω 4,8? Πάντα στα ίδια κιλά και για δέμα μεταξύ Αθήνας- Θεσσαλονίκης Εγώ γιατί παραλαμβάνω τα χρήματα τις μετρητής στο σπίτι? Μιλάμε για αντικαταβολές των 400 ευρώ. Μηπως ξεπερνας τα 3 κιλα? μετα τα 3 κιλα καθε εξτρα κιλο ειναι +0,50(μεχρι 15 κιλα νομιζω το μεγιστο) Αναλογα το καθε ταχυδρομειο αρκετες φορες σε μεγαλα ποσα για να μην κουβαλαει ο ταχυδρομος τοσα μετρητα αφηνει χαρτι να πας απο το ταχυδρομειο της γειτονιας σου να παρεις τα χρηματα Συνηθως τα χρηματα τα περνεις 2-4 μερες απο την στιγμη που θα παραλαβει ο αλλος
AlexGreece Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα λεφτα γινετε να μου τα φερουν σπιτι μου?
stelios18120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Στα δινει στο χερι αν εισαι εκει αλλιως αν δεν σε βρει πας στα ελτα με ταυτοτητα και τα παιρνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα