Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας γινετε να πουλησω ενα δεμα δηλαδη να το στειλω σε αυτον που το θελει και να με πληρωσει με αντικαταβολη? Ποια ειναι η διαδικασια?

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας γινετε να πουλησω ενα δεμα δηλαδη να το στειλω σε αυτον που το θελει και να με πληρωσει με αντικαταβολη? Ποια ειναι η διαδικασια?

Ευχαριστω.

Γινεται

για πακετο εως 3 κιλα (δεμα) το κοστος ειναι 1,5 για το δεμα +2.3 για την αντικαταβολη συνολο 3,8 ευρω

Πας στο ταχυδρομειο και λες οτι θελεις να στειλεις ενα πακετο με αντικαταβολη και σου δινει τα απαραιτητα εγραφα που πρεπει να συμπληρωσεις

Δημοσ.

Πηγαίνεις στα ΕΛΤΑ με το δέμα και τους λες ότι θέλεις να το στείλεις με αντικαταβολή. Θα σου δώσουν να συμπληρώσεις ένα έντυπο.

Στην αξία να προσθέσεις και το κόστος της αντικαταβολής το οποίο θα σου το πει ο/η υπάλληλος. Τα χρήματα θα τα πάρεις μετά από 7-12 μέρες από τα ΕΛΤΑ σαν επιταγή. 

Δημοσ.

Γινεται

για πακετο εως 3 κιλα (δεμα) το κοστος ειναι 1,5 για το δεμα +2.3 για την αντικαταβολη συνολο 3,8 ευρω

Πας στο ταχυδρομειο και λες οτι θελεις να στειλεις ενα πακετο με αντικαταβολη και σου δινει τα απαραιτητα εγραφα που πρεπει να συμπληρωσεις

Εγώ γιατί πληρώνω 4,8? Πάντα στα ίδια κιλά και για δέμα μεταξύ Αθήνας- Θεσσαλονίκης

Πηγαίνεις στα ΕΛΤΑ με το δέμα και τους λες ότι θέλεις να το στείλεις με αντικαταβολή. Θα σου δώσουν να συμπληρώσεις ένα έντυπο.

Στην αξία να προσθέσεις και το κόστος της αντικαταβολής το οποίο θα σου το πει ο/η υπάλληλος. Τα χρήματα θα τα πάρεις μετά από 7-12 μέρες από τα ΕΛΤΑ σαν επιταγή. 

Εγώ γιατί παραλαμβάνω τα χρήματα τις μετρητής στο σπίτι? Μιλάμε για αντικαταβολές των 400 ευρώ.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ 3.80€ για αντικαταβολή και τα χρήματα τα λαμβάνω στο χέρι μέσα σε 3-4 εργάσιμες συνήθως.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ γιατί πληρώνω 4,8? Πάντα στα ίδια κιλά και για δέμα μεταξύ Αθήνας- Θεσσαλονίκης

Εγώ γιατί παραλαμβάνω τα χρήματα τις μετρητής στο σπίτι? Μιλάμε για αντικαταβολές των 400 ευρώ.

Μηπως ξεπερνας τα 3 κιλα? μετα τα 3 κιλα καθε εξτρα κιλο ειναι +0,50(μεχρι 15 κιλα νομιζω το μεγιστο)

Αναλογα το καθε ταχυδρομειο αρκετες φορες σε μεγαλα ποσα για να μην κουβαλαει ο ταχυδρομος τοσα μετρητα αφηνει χαρτι να πας απο το ταχυδρομειο της γειτονιας σου να παρεις τα χρηματα

Συνηθως τα χρηματα τα περνεις 2-4 μερες απο την στιγμη που θα παραλαβει ο αλλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...