Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μου απαντήσει κάποιος φυτωριούχος ή λατρης των φυτών αν έχει απαγορευθεί τελικά η κλασική ορμόνη ριζοβολίας;

Η ορμονη ριζοβολιας εχει απαγορευτει απο το υπουργειο περιπου ενα χρονο.

Υπαρχει περιπτωση να βρεις σε καποιο γεωπονικο καταστημα που εχει μενει stock αν και κανονικα απαγορευεται η πωληση της.

Προσωπικα δε γνωριζω καποιο αλλο σκευασμα για να κανεις την ιδια δουλεια, μονο καποιους βιοδιεγερτες ριζοβολιας που ειναι μονο για ηδη ριζωμενα φυτα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

είπες έτσι γεωπονικό και νόμιζα οτι έλεγες πανεπιστήμιο , οτι το γεωπονικό στη θεσσαλονίκη είναι σχολή ...

Θα προσπαθήσω να δω ποια χημικά θέλει 

Δημοσ.

και εγω εχω ακουσει οτι εχει απαγορευτει αλλα πολλα καταστηματα πουλανε σιγουρα ακομα. ενας φιλος χρησιμοποιησε αυτη την ορμονη φετος για μοσχευματα goji berry.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!
King_k ειναι ακριβως οπως τα λες νομιζω!!
elbarto, μηπως ειναι αυτο που λεει ο φιλος king_k οτι υπαρχει ακομα σε stock (?)
 Σας ευχαριστω και παλι ολους :)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως μιλατε για ορμονη ριζοβολιας με δραστικη indolobutyric acid. Εμπορικο ονομα του σκευασματος που κυκλοφορουσε ευρυτατα radicin.

Εχει καταργηθει απο τον Μαρτιο του 2015,  η πωληση απο τα γεωπονικα καταστηματα επιτρεποταν ως 30-11-15, ενω η χρηση απο τους παραγωγους επιτρεποταν ως τις 30-11-16.

Η μονη ελπιδα ειναι να εχει στοκ καποιο καταστημα, γιατι οταν ειχε μαθευτει πως θα καταργηθει ειχαν στοκαρει ποσοτητες αρκετοι. Νομιμα βεβαια η πωληση δεν επιτρεπεται πλεον...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...