Προς το περιεχόμενο

Google Adwords-Διαφήμιση πελάτη


marilena6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ειδικός να μου απαντήσει στο εξής: έστω ότι ο πελάτης που διαφημίζεται θέλει να δει αν λειτουργεί η καμπάνια, υπάρχει κάποιος προτεινόμενος τρόπος να δει αν έχει αποτελέσματα (φυσικά χωρίς να του δώσεις πρόσβαση στο Adwords); 

Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπες εδω https://www.similarweb.com/ βαλε το site που θελεις, πχ plaisio.gr , και θα δεις στο search το συνολο και απο κατω θα δεις τα οργανιικα αποτελεσματα και τα paid αποτελεσματα , στο paid ανηκει το google awords. 

Eπισης μπορεις να κανεις και email καμπανια , με το https://mailchimp.com/ , και ετσι βλεπεις ποιος ανοιξε το email του , την ωρα , αν το διεγραψε , αν το ειδε χωρις να κανεις scroll down εχει πολλαπλες εξυπηρετησεις για μια email καμπανια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως γίνεται να μην έχει πρόσβαση ο πελάτης στο λογαριασμό του; Αφού τα Google Adwords κανονικά οφείλεις να τα στήσεις πάνω στο δικό του λογαριασμό και εσύ να έχεις access με το δικό σου Manager Account. 

 

Επίσης, τα TOS των Google Adwords γράφουν ξεκάθαρα ότι ο πελάτης πρέπει να έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες οι οποίες αφορούν τις καμπάνιες του.

 

https://support.google.com/adwords/answer/6139186?hl=en

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...