Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχω μπαζώσει όταν ήμουν φοιτητής. Δεν είχαν τίποτα το τρομερό οι γυναίκες, απλά ήταν πολύ χοντρές. Και οι δύο ήταν την ίδια εποχή μετά από έναν χωρισμό. 

Με την μία μάλιστα, τη λιγότερο χοντρή, που αν και δεν με τρέλαινε σαν γυναίκα, στο κρεβάτι ήταν καθαρόαιμη τσοντόβια, παίχτηκαν και κανά δυό σκηνικά αργότερα σε φάσεις που με έτρωγε η αγαμία. 

Το βασικό μου κίνητρο ήταν η έλλειψη σεξ και το ότι ήθελα να ανεβάσω τον αριθμό με τις οποίες έχω πάει. 

Σχετικά με τον φίλο σου:

1. Το σεξ με μουνάρα δεν έχει καμία διαφορά από το σεξ με κανονική γυναίκα. Πιο πολύ τους καίει πολλούς πως θα φανούν στον περίγυρο παρά το ότι η μουνάρα τους κάνει όντως τόσο χαρούμενους. 

2. Όταν θέλεις απλά να πηδήξεις, το πιο σέξι χαρακτηριστικό της γυναίκας δεν είναι η εμφάνιση μόνο αλλά και το πόσο εύκολη είναι.

• Like 2
Δημοσ.

αληθεια, καποιοι & καποιες εχετε βαθμολογια για τους συνανθρωπους σας ;

κατα τα αλλα, οσο πιο πολυ πιστευει καποιος στον εαυτο του τοσο πιο καλες επιλογες θα εχει. overall.

• Like 4
Δημοσ.

..Δεν εχω προβλημα με αυτο, απλως αναρωτιεμαι τι τον ωθησε να ριξει τα στανταρ του, και αν βλεπει μελλον σε αυτη τη σχεση , ποσο μαλλον οταν στο παρελθον του ειχε ηδη πανω απο 8αρια.

Δεν θα αναρωτιόσουν πάντως αν δεν έβλεπες τις γυναίκες ως μερικά κιλά κρέας ή/και ως τρόποιο. Όμως δυστυχώς για σένα (και για άλλους με το σκεπτικό σου) ο,τι ψάχνεις, αυτό θα βρίσκεις.. και εδώ θα έρχεσαι μετά να αναρωτιέσαι :rolleyes:

• Like 5
Δημοσ.

Αφορμη για το θεμα γνωστος μου, που τα ειχε πριν κατι μηνες με 10αρι πχ, και μετα απο μηνες απραξιας και ασκοπης προσπαθειας, τον κερδισε ενα 6αρι αυτες τις μερες. Δεν εχω προβλημα με αυτο, απλως αναρωτιεμαι τι τον ωθησε να ριξει τα στανταρ του, και αν βλεπει μελλον σε αυτη τη σχεση , ποσο μαλλον οταν στο παρελθον του ειχε ηδη πανω απο 8αρια. Απ την αλλη ισως αυτος να βλεπει τα δικα μου τα 6αρια σαν 10αρια.

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Για να απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα περι στάνταρ, πρέπει πρώτα να ξέρουμε κάτι βασικό γι' αυτόν που ρωτάει...

Τα έφτιαξες ποτέ με κάποια χωρίς το βασικό κριτήριο να είναι κώλος και βυζιά;

• Like 4
Δημοσ.

Και εγω χρησιμοποιω το, στα 666 με το ανωτατο οριο τη πιο διαβολικη περιπτωση.

Επιφανειακο θεμα ναι, λυπαμαι που δημοσιευω αποψεις που ολοι εχετε μεσα σας αλλα δεν τις εξωτερικευετε για κρατησετε χαρακτηρα.

Μπαζο, δεν θεωρω κανενα ατομο. Και εγω μπαζο ειμαι. Απλως ειναι ενας πιασαρικος τιτλος μιας ατακας που οι περισσοτεροι ξερουμε, παρασκευη ειναι..Τρολ οχι. Αν ελεγα λιγοτερο εμφανισημο ατομο η λιγοτερο καλο σε θεμα χαρακτηρα ατομο, θα ηταν ευγενικο, αλλα.. Η ευγενεια μας μαρανε, καθως χανεται η ουσια.

Εγώ αριθμούς δεν βάζω σε ανθρώπους, τι είναι αντικείμενα;

Να μιλάς για τον εαυτό σου, όχι και για τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Εσυ 8 δεν πα να ριξεις κανα σουτακι κ ασε τους άντρες να μιλησουν

Ε άνδρες, σας έχει φύγει ένας πόντος.

Δημοσ.

Ε άνδρες, σας έχει φύγει ένας πόντος.

Ασε μας χρυσο μου που θα μας πεις για ποντους, τα δικα μου τα καλσον ειναι μεταξωτα

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ αριθμούς δεν βάζω σε ανθρώπους, τι είναι αντικείμενα;

Να μιλάς για τον εαυτό σου, όχι και για τους υπόλοιπους.

Ναι ομως εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που το εχουν κανει επαγγελμα, λεγε καλλιστεια, και φαντασου, καποιες γυναικες ειναι ενταξει με αυτο.

Μιλαω με αριθμους παιδια γιατι ειναι ευκολο. Οχι οτι το 6 με το 10 εχει η οχι μεγαλη διαφορα, απλως δεν ειπα 9 για να τονισω οτι ειναι αλλος τυπος κοπελας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...