Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Νόμιζα ότι θα διαβάσω για πολεοδομικές ατασθαλίες . 12
SlickNick Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εχω μπαζώσει όταν ήμουν φοιτητής. Δεν είχαν τίποτα το τρομερό οι γυναίκες, απλά ήταν πολύ χοντρές. Και οι δύο ήταν την ίδια εποχή μετά από έναν χωρισμό. Με την μία μάλιστα, τη λιγότερο χοντρή, που αν και δεν με τρέλαινε σαν γυναίκα, στο κρεβάτι ήταν καθαρόαιμη τσοντόβια, παίχτηκαν και κανά δυό σκηνικά αργότερα σε φάσεις που με έτρωγε η αγαμία. Το βασικό μου κίνητρο ήταν η έλλειψη σεξ και το ότι ήθελα να ανεβάσω τον αριθμό με τις οποίες έχω πάει. Σχετικά με τον φίλο σου: 1. Το σεξ με μουνάρα δεν έχει καμία διαφορά από το σεξ με κανονική γυναίκα. Πιο πολύ τους καίει πολλούς πως θα φανούν στον περίγυρο παρά το ότι η μουνάρα τους κάνει όντως τόσο χαρούμενους. 2. Όταν θέλεις απλά να πηδήξεις, το πιο σέξι χαρακτηριστικό της γυναίκας δεν είναι η εμφάνιση μόνο αλλά και το πόσο εύκολη είναι. 2
volos27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Θα αρχίσω παλι να γραφω για τις περιπέτειες μου μετα την αμερικη 9
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 αληθεια, καποιοι & καποιες εχετε βαθμολογια για τους συνανθρωπους σας ; κατα τα αλλα, οσο πιο πολυ πιστευει καποιος στον εαυτο του τοσο πιο καλες επιλογες θα εχει. overall. 4
l337 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ..Δεν εχω προβλημα με αυτο, απλως αναρωτιεμαι τι τον ωθησε να ριξει τα στανταρ του, και αν βλεπει μελλον σε αυτη τη σχεση , ποσο μαλλον οταν στο παρελθον του ειχε ηδη πανω απο 8αρια. Δεν θα αναρωτιόσουν πάντως αν δεν έβλεπες τις γυναίκες ως μερικά κιλά κρέας ή/και ως τρόποιο. Όμως δυστυχώς για σένα (και για άλλους με το σκεπτικό σου) ο,τι ψάχνεις, αυτό θα βρίσκεις.. και εδώ θα έρχεσαι μετά να αναρωτιέσαι 5
tritonas00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αφορμη για το θεμα γνωστος μου, που τα ειχε πριν κατι μηνες με 10αρι πχ, και μετα απο μηνες απραξιας και ασκοπης προσπαθειας, τον κερδισε ενα 6αρι αυτες τις μερες. Δεν εχω προβλημα με αυτο, απλως αναρωτιεμαι τι τον ωθησε να ριξει τα στανταρ του, και αν βλεπει μελλον σε αυτη τη σχεση , ποσο μαλλον οταν στο παρελθον του ειχε ηδη πανω απο 8αρια. Απ την αλλη ισως αυτος να βλεπει τα δικα μου τα 6αρια σαν 10αρια. 1
volos27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Πως λέγεται το τυχερό παίγνιο που παιζει; τζοκερ παντως δεν ειναι 1
defacer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Για να απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα περι στάνταρ, πρέπει πρώτα να ξέρουμε κάτι βασικό γι' αυτόν που ρωτάει... Τα έφτιαξες ποτέ με κάποια χωρίς το βασικό κριτήριο να είναι κώλος και βυζιά; 4
volos27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Οι γυναίκες για τον φιλο δεν εχουν ονόματα πχ. Πως σε λενε; 7, ωραιο όνομα, εμενα Γιώργο
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Και εγω χρησιμοποιω το, στα 666 με το ανωτατο οριο τη πιο διαβολικη περιπτωση. Επιφανειακο θεμα ναι, λυπαμαι που δημοσιευω αποψεις που ολοι εχετε μεσα σας αλλα δεν τις εξωτερικευετε για κρατησετε χαρακτηρα. Μπαζο, δεν θεωρω κανενα ατομο. Και εγω μπαζο ειμαι. Απλως ειναι ενας πιασαρικος τιτλος μιας ατακας που οι περισσοτεροι ξερουμε, παρασκευη ειναι..Τρολ οχι. Αν ελεγα λιγοτερο εμφανισημο ατομο η λιγοτερο καλο σε θεμα χαρακτηρα ατομο, θα ηταν ευγενικο, αλλα.. Η ευγενεια μας μαρανε, καθως χανεται η ουσια. Εγώ αριθμούς δεν βάζω σε ανθρώπους, τι είναι αντικείμενα; Να μιλάς για τον εαυτό σου, όχι και για τους υπόλοιπους.
volos27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εσυ 8 δεν πα να ριξεις κανα σουτακι κ ασε τους άντρες να μιλησουν 2
forgotten Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 αριθμολαγνεια στους μοντερνους καιρους....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εσυ 8 δεν πα να ριξεις κανα σουτακι κ ασε τους άντρες να μιλησουν Ε άνδρες, σας έχει φύγει ένας πόντος.
volos27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ε άνδρες, σας έχει φύγει ένας πόντος. Ασε μας χρυσο μου που θα μας πεις για ποντους, τα δικα μου τα καλσον ειναι μεταξωτα 2
redhotstef Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ αριθμούς δεν βάζω σε ανθρώπους, τι είναι αντικείμενα; Να μιλάς για τον εαυτό σου, όχι και για τους υπόλοιπους. Ναι ομως εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που το εχουν κανει επαγγελμα, λεγε καλλιστεια, και φαντασου, καποιες γυναικες ειναι ενταξει με αυτο. Μιλαω με αριθμους παιδια γιατι ειναι ευκολο. Οχι οτι το 6 με το 10 εχει η οχι μεγαλη διαφορα, απλως δεν ειπα 9 για να τονισω οτι ειναι αλλος τυπος κοπελας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις