sargio01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αν προσεξες στη τελευταια παραγραφο ακομα και το θεμα του χαρακτηρα ειναι ταιριαστο με τον τιτλο. Αν δεν σου αρεσει ο χαρακτηρας καποιας γιατι να τα φτιαξεις μαζι της πχ, και ας ειναι μοντελο.. Μα για το σεξ μόνο Χωρίς διάθεση πλάκας, μπήκα να διαβάσω το θέμα πιστεύοντας ότι έχει να κάνει με...οικοδομή!!! Μάλιστα πρόλαβα να σκεφτώ "τι σόϊ περίεργο οικόπεδο είναι αυτό που χρειάζεται μπάζωμα για να χτίσει κανείς; υπάρχουν τόσες άλλες αρχιτεκτονικές λύσεις" Φαντάζομαι ότι το χάσμα των γενεών δημιουργεί τέτοια επικοινωνιακά κενά με τους μεγαλύτερους :lol: (...)Μιλαω με αριθμους παιδια γιατι ειναι ευκολο.Ακριβώς αυτό.Όταν δεν θέλει κάποιος για τον άλφα ή βήτα λόγο να μπεί στη διαδικασία να περιγράφει την κοπέλα που γνώρισε ή που απλά είδε, λέει έναν αριθμό απο την κλίμακα του δέκα και ξεμπερδεύει. Τι νοημα εχει νασαι με καποια/ο που δε σε φτιαχνει ας πουμε.Για να λες οτι εχεις γκομενα/ο,να απαντας μηχανικα σε μηνυματα τηλεφωνα,να φανταζεσαι οτι εχεις κατι κ ουσιαστικα να κοροιδευεις τον εαυτο σου κ ναχεις μονο υποχρεωσεις που δε σε οφελουν τελικα. Με μια λεξη αγγαρεια. Οχι βεβαια. Ε δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που κάνει σχέση αν δεν του σηκώνεται έστω, του πούστη!... 1
fotaras13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Θα κανατε ποτε σχεση (η κατι αλλο) με καποιον/α που δεν σας πολυαρεσει, μονο και μονο για να νιωθετε (η να λετε) οτι εχετε σχεση η για να προσθεσετε ενα λιθαρακι ακομα στις εμπειριες σας; Η εστω, νιωσατε ποτε οτι τωρινη ή τοτε σας, σχεση , δεν ειχε μελλον επειδη ψαχνατε κατι περισσοτερο; Όχι και στα δυο ερωτήματα σου. Αφορμη για το θεμα γνωστος μου, που τα ειχε πριν κατι μηνες με 10αρι πχ, και μετα απο μηνες απραξιας και ασκοπης προσπαθειας, τον κερδισε ενα 6αρι αυτες τις μερες. Δεν εχω προβλημα με αυτο, απλως αναρωτιεμαι τι τον ωθησε να ριξει τα στανταρ του, και αν βλεπει μελλον σε αυτη τη σχεση , ποσο μαλλον οταν στο παρελθον του ειχε ηδη πανω απο 8αρια. Απ την αλλη ισως αυτος να βλεπει τα δικα μου τα 6αρια σαν 10αρια. (Σημειωση: για μενα 1=υπερβαρος, 12= νευρικη ανορεξια). Επισης οκ παιζει να εχει βρει καλυτερο χαρακτηρα ατομου που θελει για σχεση, αλλα ταιριαζει και αυτη η περιπτωση με τον τιτλο.. Και με τη πρωτη παραγραφο. O φίλος σου ανήκει στην κατηγορία "σχεσάκιας". Είναι ο κλασσικός τύπος που υπάρχει μόνο για να βρίσκεται σε σχέση, δεν μπορεί ζωρίς σχέση!! Κάνει σχέσεις απλά για να είναι σε σχέση, δεν τον ενδιαφέρει να πάρει/δώσει... ... Aκόμα και μοντέλο 10αρι εμφανισιακά να χωρίσει, την επόμενη μέρα θα ψάχνει για σχέση με ότι βρει μπροστά του...Ανεξαρτήτως εμφάνισης/χαρακτήρα/προσωπικότητας... Δυστυχώς οι τύποι αυτοί τείνουν να γίνουν μάστιγα στις μέρες μας, αμέσως μετά τους "πιρφορους-αγαπούληδες" 1
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ακομα να μπει ο DDevil? Έλα εδω ειμαι. -.- Για να απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα περι στάνταρ, πρέπει πρώτα να ξέρουμε κάτι βασικό γι' αυτόν που ρωτάει... Τα έφτιαξες ποτέ με κάποια χωρίς το βασικό κριτήριο να είναι κώλος και βυζιά; πωπω με συγκινησες τωρα!!!! Πραγματικά λυπάμαι τα ανθρωπάκια που βάζουν αριθμούς σε άνθρωπο λες και είναι εμπόρευμα .. βεβαία αυτό δείχνει πόσο άδειος είναι εσωτερικά ένας ανθρωπάκος και φυσικά πως δεν είχε πoτε μια φυσιολογική ανθρωπινή σχέση. Ναι ειδαμε και αυτους που ειχαν φυσιολογικές και αξιολογες σχέσεις έχουν ριξει το φτιάρισμα της ζωής τους στους πρώην τους. Υπαρχει τιποτα πιο ανουσιο απο το να κανεις κατι με καποιον απλα για να το κανεις ή απλα για να λες οτι εισαι σε σχεση; Δεν νομιζω. Υπάρχει. Να εισαι παρθένος/α. 2
Apoll Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Χωρίς διάθεση πλάκας, μπήκα να διαβάσω το θέμα πιστεύοντας ότι έχει να κάνει με...οικοδομή!!! Μάλιστα πρόλαβα να σκεφτώ "τι σόϊ περίεργο οικόπεδο είναι αυτό που χρειάζεται μπάζωμα για να χτίσει κανείς; υπάρχουν τόσες άλλες αρχιτεκτονικές λύσεις" Φαντάζομαι ότι το χάσμα των γενεών δημιουργεί τέτοια επικοινωνιακά κενά με τους μεγαλύτερους Μπα, το μπαζωμένο μυαλό του TS είναι που μας έκανε να σκεφτούμε άλλο θέμα......
defacer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά ταπεινέ και ανώριμε OP, με τι άτομα κάνεις παρέα και σκέφτεσαι έτσι; Εμείς εδώ στο Insomnia είμαστε πνευματικά αναπτυγμένοι άνθρωποι που δεν μας απασχολεί η εμφάνιση. Εμενα για παράδειγμα, άμα μου δείξεις ένα βυζί χρειάζομαι μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβω τι είναι και δεν μου κάνει και τίποτα. Ντουντ, το χιούμορ που πας να κάνεις κρύβει ένα δεύτερο επίπεδο χιούμορ που μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι. Αλλά άστο αυτό στην άκρη. Φυσικά και όλους μας απασχολεί η εμφάνιση σε κάποιο βαθμό, δεν υπάρχει "κανένας" που θα πήγαινε νηφάλιος με διασταύρωση hydralisk και πυροσβεστικού κρούνου. Το θέμα είναι ότι κάποιους δε μας απασχολεί μόνο, ή σε πρώτη φάση, η εμφάνιση. Όταν π.χ. ρώτησα παραπάνω σχετικά, δε ρώτησα έτσι για να πω την εξυπνάδα μου. Ο stef λέει "έριξε τα στάνταρ του από το 10 στο 6". Που είναι λίγο αφελής ατάκα. Άμα πάμε από μια Harley σε μια GSXR που δεν έχει ούτε τα μισά κυβικά, "ρίξαμε τα στάνταρ μας"; Ή απλά μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες στην εξίσωση του πότε μια μηχανή είναι καλή εκτός από τον κυβισμό; Ο φίλος έριξε πραγματικά τα στάνταρ του ή απλά "έπεσε" με αλλουνού τα στάνταρ; Το είπες και μόνος σου ότι το να είσαι στο κρεβάτι με μοντέλο δε σημαίνει απαραίτητα τίποτα όσο είσαι στο κρεβάτι (η χημεία μετράει πολύ περισσότερο). Όταν δεν είσαι στο κρεβάτι, εσένα μπορεί να σε καβλώνει να βλέπεις μπουτάκι με baby fat. Εμένα μπορεί να με καβλώνει ο τρόπος που μιλάει η κοπέλα όταν με κοιτάει στα μάτια. Τι τους κόφτει τους άλλους; Καταλαβαίνω πως όταν αισθάνεται κανείς θιγμένος επειδή του είπαν ότι τα γούστα του στις γκόμενες, στη μουσική, στο φαγητό και δεν ξέρω τι άλλο είναι σαβουρογούστα (για κάποιον ορισμό της σαβούρας) κάτι θέλει να πει για να πατσίσει. Αλλά ξέρεις τι; Το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, μόνο. Γιατί στα μάτια των τυχόν άλλων που σε θεωρούν πληβείο, μετά από αυτό θα σε θεωρούν ακόμα πιο πληβείο. Υπάρχει όμως και άλλη μέθοδος για να νιώσεις καλύτερα που είναι πιο αποτελεσματική και δε χρειάζεται και συγκρούσεις: I am who I am, deal with it. Αυτό το ένα πράγμα μπορείτε να μάθετε από τον DD χωρίς κίνδυνο για παρενέργειες, και δεν το έχετε πάρει καν χαμπάρι. 6
SlickNick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Defacer, αυτό το οποίο κοροϊδεύω είναι την τάση σας εδώ μέσα να παίρνετε μία χαλαρή συζήτηση/απορία και να την κριτικάρετε σαν να είστε υπέρβαρες φεμινίστριες. Μόνο λιποθυμίες δεν είχαμε επειδή ο άλλος έγραφε για δεκάρια και εξάρια λες και άμα είστε με τα φιλαράκια σας και δείτε καμιά γκόμενα δεν θα σχολιάσετε. 8
DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει όμως και άλλη μέθοδος για να νιώσεις καλύτερα που είναι πιο αποτελεσματική και δε χρειάζεται και συγκρούσεις: I am who I am, deal with it. Αυτό το ένα πράγμα μπορείτε να μάθετε από τον DD χωρίς κίνδυνο για παρενέργειες, και δεν το έχετε πάρει καν χαμπάρι. Αυτος ειμαι και σε όποιον αρέσω φιλε! Καλα το λές. Δεν φοβάμαι την συγκρουση.
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Defacer, αυτό το οποίο κοροϊδεύω είναι την τάση σας εδώ μέσα να παίρνετε μία χαλαρή συζήτηση/απορία και να την κριτικάρετε σαν να είστε υπέρβαρες φεμινίστριες. Μόνο λιποθυμίες δεν είχαμε επειδή ο άλλος έγραφε για δεκάρια και εξάρια λες και άμα είστε με τα φιλαράκια σας και δείτε καμιά γκόμενα δεν θα σχολιάσετε. Κοροιδια σηκωνει επισης και το οτι πολλοι γαμαουα εχουν μαζευτει εδω μεσα. Κρινουν τις γυναικες με αριθμους και μονο με την εμφανιση και φυσικα δεν καταδεχονται καμια <<μετριοτητα>> γιατι οι ιδιοι νομιζουν πως ειναι τελειοι! Καθενας με την αποψη του λοιπον,μπορει αυτο που για σενα ειναι μια χαλαρη συζητηση για καποιον αλλον να ειναι μια ξεραστικη συζητηση. 4
the other one Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 - το ότι κρίνεις ανθρώπους με αριθμούς δεν σημαίνει πως το παίζεις γαμάουα βασικά δεν δείχνει απολύτως τίποτα για την άποψη που έχεις για του εαυτό σου - αν κάποιος βαθμολογούσε με 1-10 μορφωτικό επίπεδο αντί για εμφάνιση θα ήταν κοινωνικά αποδεκτό; - τι σχέση έχει το τι καταδέχεσαι με το αν συνηθίζεις να κρίνεις τον άλλον σε οτιδήποτε; Επειδή κάποιος έχει τη τάση να διακρίνει το όμορφο απ' το άσχημο αυτό αυτόματα συνεπάγεται πως δε ξέρει να συμβιβάζεται; γενικά ασύνδετα πράγματα μου μυρίζει triggered 2
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το να κρινεις ανθρωπους με αριθμους δειχνει πως εισαι ενας επιφανειακος ανθρωπος κι ειδικα δε οταν λες πραγματα του τυπου <<εγω με κατω απο 8αρι δεν παω>> δειχνει παααρα πολλα για τον ευατο σου. Οχι δεν θα ηταν αποδεκτο εννοειται να βαθμολογεις το μορφωτικο επιπεδο καποιου αλλα τουλαχιστον δεν θα ηταν κατι το τοσο επιφανειακο,γιατι εκει εχει να κανει με τον πνευματικο κοσμο του αλλου και με το μυαλο του κι οχι απλα με ωραια χαρακτηριστικα. Οταν κρινεις ΜΟΝΟ απο την εμφανιση κι απο τιποτα αλλο (βλεπε παλι φρασεις τυπου εγω δεν καταδεχομαι κατω απο 8αρια) οχι μονο δειχνει πως δεν συμβιβαζεσαι αλλα δειχνει κι επικοινωνιακο προβλημα,αφου εναν ανθρωπο πρεπει να τον κρινεις συνολικα κι ειδικοτερα απο τον χαρακτηρα του. Μια χαρα λοιπον συνδεονται και δεν ειναι καθολου triggered 2
DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σε αυτο με τα 8αρια και τα 9αρια και τα 10αρια δεν συμφωνω ουτε εγώ. Επισης δεν συμφωνω με το πέσιμο με γλυκολογα που κάνουν αρκετοι για να συγκινήσουν την άλλη. Προχθές μας ηρθε μια στη δουλεια και μας ελεγε οτι της ειπαν σε ενα καταστημα ελαστικων οτι έχει ωραια μάτια ένας μπάρμπας ο άλλος έρχεται καθε πρωί και της λέει καλημερα οποτε το κοριτσάκι την ψώνισε και αρχισε να λεει οτι γουστάρουν ολοι. Της κανω οχι και ολοι. Εσυ που το ξέρεις οτι σε γουσταρουν ολοι? λεει θες να πεις πως ειμαι ψώνιο? λεω ναι αυτο που ειπες ακουστηκε ψωνιστικο. Συνεχιστε να ταϊζετε τον εγωϊσμο τους στο τέλος θα τους κάνεις ένα αιτημα φιλιας στο φβ και θα το κλεινουν τελειως επειδη δεν εισαι το 9αρι τους.
*nenya* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Defacer επιτελους δυναμικη επιστροφη! Στο σχολιο περι hydralisk εφυγαν δακρυα :') Φαση εχει το θρεντ, τετοια ωρα που το ανακαλυψα ομως δεν ειναι για ποπκορν. 10αρια, 8αρια, 6αρια....σε συγκριση με τι; Ποιος/α ειναι στην κορυφη; (ο εαυτος σας; ) Κυνηγατε τα '10αρια' και το πραγματικο 10αρι το προσπερνατε συνηθως αφου το εχετε κρινει σαν 6αρι. Αχ αχ αυτες οι ταμπελες μας φαγανε.
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το να κρινεις ανθρωπους με αριθμους δειχνει πως εισαι ενας επιφανειακος ανθρωπος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις