zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παίρνουν και τα jumbo για κανά μήνα τις γιορτές.
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παίρνουν και τα jumbo για κανά μήνα τις γιορτές. Αυτό που το είπε και η Ξαδέρφη μου. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κάτι στις θέσεις εργασίας του Jumbo. Εκτός βέβαια αν περιμένουν την τελευταία μέρα για να προσλάβουν κόσμο
livefreeordie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που το είπε και η Ξαδέρφη μου. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κάτι στις θέσεις εργασίας του Jumbo. Εκτός βέβαια αν περιμένουν την τελευταία μέρα για να προσλάβουν κόσμο Πρεπει να εχεις κανει απο νωρις αιτηση για να σε παρουν. Τωρα θα εχουν κλεισει οι θεσεις. 1
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που το είπε και η Ξαδέρφη μου. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κάτι στις θέσεις εργασίας του Jumbo. Εκτός βέβαια αν περιμένουν την τελευταία μέρα για να προσλάβουν κόσμο Σίγουρα παίρνουν εποχιακούς, αλλά δεν ξέρω πως βγαίνουν οι θέσεις, που ανακοινώνονται κλπ. Λογικά μπορεί να ρωτήσει και απευθείας σε κατάστημα όποιος ενδιαφέρεται.
opcorsa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 κι εσενα τι σε νοιαζει τι κανει και που ειναι;; αλλο ρωτησε,δε σου ζητησε κριτικη για την σχολη του! αντε απο δω ρε ψαρακλα που θα μας κανεις και κριτικη
livefreeordie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 αντε απο δω ρε ψαρακλα που θα μας κανεις και κριτικη εσυ κανεις παντού κριτική εδώ μέσα κι όλο μορφωμένος προσπαθείς να μας το παίξεις. κομπλεξικός όσο δεν πάει. Και Δεν είμαι ψαρακλας 1
Veyron94 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Κοινωνιολογία σπουδάζω αλλά νομίζω ότι έχουμε φύγει λίγο εκτός θέματος(όπως βέβαια συνηθίζεται να γίνεται). Η αλήθεια είναι πως έχω κοιτάξει και σε μεγάλες αλυσίδες που λογικά η κίνησή τους είναι αυξημένη στις γιορτές και θα τους ήταν χρήσιμο επιπλέον προσωπικό αλλά δεν βλέπω διαθέσιμες εργασίες στα σάιτ τους και αν στείλω απλά ένα βιογραφικό κατά 90% απλά θα φύγει έτσι. 1
opcorsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 εσυ κανεις παντού κριτική εδώ μέσα κι όλο μορφωμένος προσπαθείς να μας το παίξεις. κομπλεξικός όσο δεν πάει. Και Δεν είμαι ψαρακλας τουλαχιστον προσπαθω να συνεισφερω στα ερωτηματα και δεν κραζω οποιον ακυρο προσπαθει να βοηθησει ρωτωντας ερωτησεις και προσπαθοντας να ελεγξει τις προοπτικες. και το τι ειμαι δεν σε αφορα, δεν σου ζητησα να γινουμε φιλοι, τιποτα για το θεμα εχεις να συνεισφερεις? ουσιαστικα προτεινα πλαγιως να κοιταξει την σχολη , να τελειωσει και μετα βλεπει.. γιατι το να βρει δουλεια για 1-2 μηνες ειναι ημι μετρο
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 τουλαχιστον προσπαθω να συνεισφερω στα ερωτηματα και δεν κραζω οποιον ακυρο προσπαθει να βοηθησει ρωτωντας ερωτησεις και προσπαθοντας να ελεγξει τις προοπτικες. και το τι ειμαι δεν σε αφορα, δεν σου ζητησα να γινουμε φιλοι, τιποτα για το θεμα εχεις να συνεισφερεις? ουσιαστικα προτεινα πλαγιως να κοιταξει την σχολη , να τελειωσει και μετα βλεπει.. γιατι το να βρει δουλεια για 1-2 μηνες ειναι ημι μετρο προσπάθησες να βοηθήσεις προσπαθώντας να αποδείξεις ή ότι η σχολή του είναι της πλάκας ή ότι τα έχει φορτώσει στον κόκκορα ; Γιατί μάλλον έχεις λάθος εικόνα της βοήθειας ! αν ήθελες να.βοηθησεις θα πρότεινες κάτι όπως κάναμε όλοι. Αλλά όχι ήρθες πάλι εδώ να το παίξεις μορφωμένος και να προσπαθήσεις να μειώσεις τον άλλον. σε κάθε ποστ που έχει να κάνει με σχολές και πτυχία αυτό κανεις βαρεθήκαμε.
opcorsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 προσπάθησες να βοηθήσεις προσπαθώντας να αποδείξεις ή ότι η σχολή του είναι της πλάκας ή ότι τα έχει φορτώσει στον κόκκορα ; Γιατί μάλλον έχεις λάθος εικόνα της βοήθειας ! αν ήθελες να.βοηθησεις θα πρότεινες κάτι όπως κάναμε όλοι. Αλλά όχι ήρθες πάλι εδώ να το παίξεις μορφωμένος και να προσπαθήσεις να μειώσεις τον άλλον. σε κάθε ποστ που έχει να κάνει με σχολές και πτυχία αυτό κανεις βαρεθήκαμε. λοιπον που το επεξα μορφωμενος? που μειωσα τον αλλον? ξερεις τι σπουδασα και αν σπουδασα κατι? δεν νομιζω να το εχω αναφερει πουθενα.. εδω και μιση σελιδα μου την "λες" για κατι ακυρο ενω το νοημα ηταν να του πω να κοιταξει την σχολη και οχι μια δουλεια 1 μηνα με μισθο το πολυ 300 ευρω(been there done that) 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Λόγω του ότι οι ρυθμοί στην σχολή έχουν χαλαρώσει αρκετά και βρίσκω τον εαυτό μου να έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα πάρα πολύ να βρω κάτι για περίπου 1 μήνα ίσα ίσα να βγάλω κανένα χαρτζιλίκι αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω ή να απευθυνθώ.Στις αγγελίες που τσέκαρα και βλακείες έχει(βλέπε call center,promotion κ.α) και δεν βλέπω να μου λέει κανείς "έλα για 1 μήνα και μετά φύγε" σε αυτές τις εργασίες που ζητάνε.Έχει κανείς καμιά πρόταση,καμιά ιδέα για το τι παίζεται στην αγορά και ποιος μπορεί να έχει ανάγκη για προσωπικό για μια τέτοια διάρκεια; Γκαρσόνι, φυλλάδια, βενζινάδικα, καταστήματα/εργασίες που παίρνουν για 1-2 μήνες έξτρα προσωπικό λόγο φόρτου εργασίας κτλ κτλ. Υπολόγισε το μερο/νυχτοκάματο σου από 10 εως 25 ευρώ ανάλογα τις ώρες εργασίας.
kage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σαν να συζηταμε για ευρεση δουλειας εποχης 90s 00s...σε φαση λεω να δουλεψω λιγο γιατι βαρεθηκα.. Παντως αν βρεις δουλεια αυτο τον καιρο για τοσο μικρο διαστημα χωρις βυσμα μπραβο σου
Veyron94 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον που το επεξα μορφωμενος? που μειωσα τον αλλον? ξερεις τι σπουδασα και αν σπουδασα κατι? δεν νομιζω να το εχω αναφερει πουθενα.. εδω και μιση σελιδα μου την "λες" για κατι ακυρο ενω το νοημα ηταν να του πω να κοιταξει την σχολη και οχι μια δουλεια 1 μηνα με μισθο το πολυ 300 ευρω(been there done that) Δεν ξέρω αν κατάλαβες λάθος αλλά δεν εννοούσα ότι στην σχολή τα πράγματα έχουν χαλαρώσει γενικά αλλά ότι έχουν χαλαρώσει την συγκεκριμένη περίοδο που έρχονται γιορτές,οι πρόοδοι έχουν τελειώσει,πολλοί φοιτητές γυρνάνε στις πόλεις τους κ.λ.π.Ε και όπως είναι φυσικό για κανά μήνα θα έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και θα προτιμούσα να βρω κάτι για να βγάλω κανά χαρτζηλίκι από το να τα ξύνω σπίτι και να ζητάω λεφτά από τους δικούς μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα