livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον που το επεξα μορφωμενος? που μειωσα τον αλλον? ξερεις τι σπουδασα και αν σπουδασα κατι? δεν νομιζω να το εχω αναφερει πουθενα.. εδω και μιση σελιδα μου την "λες" για κατι ακυρο ενω το νοημα ηταν να του πω να κοιταξει την σχολη και οχι μια δουλεια 1 μηνα με μισθο το πολυ 300 ευρω(been there done that) καλα οτι πεις. οπως στο αλλο ποστ που ελεγες στο παιδι πως με τα ορθογραφικα που κανει δεν θα παει πουθενα ενω κανεις ο ιδιος ορθογραφικα. (τραγικη ειρωνια) και σε ενα αλλο ποστ εγραφες πως με το πτυχιο δεν κανεις τιποτα και σου παιρνουν τις θεσεις αυτοι που ειναι ανεργοι καιρο,οποτε καπου το ανεφερες οπως βλεπεις. κι εδω ηρθες να την πεις παλι στον ts ή οτι η σχολη του ειναι της πλακας ή οτι δεν διαβαζει αρκετα. αντε καλα,συμμαζεψε τα τωρα οπως θες.
opcorsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 καλα οτι πεις. οπως στο αλλο ποστ που ελεγες στο παιδι πως με τα ορθογραφικα που κανει δεν θα παει πουθενα ενω κανεις ο ιδιος ορθογραφικα. (τραγικη ειρωνια) και σε ενα αλλο ποστ εγραφες πως με το πτυχιο δεν κανεις τιποτα και σου παιρνουν τις θεσεις αυτοι που ειναι ανεργοι καιρο,οποτε καπου το ανεφερες οπως βλεπεις. κι εδω ηρθες να την πεις παλι στον ts ή οτι η σχολη του ειναι της πλακας ή οτι δεν διαβαζει αρκετα. αντε καλα,συμμαζεψε τα τωρα οπως θες. δεν κανω ορθογραφικα , οταν προσεξω.. συνειδητα δεν βαζω τονους, ουτε στον γραπτο λογο εκτος και αν ειναι κατι επισημο στα του θεματος.. κατι πολυ ευκαιριακο μαλλον θα θες να βρεις, β σερβιτορος , φυλλαδια κλπ... μονο αυτα...και εννοειται δεν λες οτι θες την δουλεια 1 2 μηνες να απαντησω και στον φιλο, η ερωτηση για την προκυρηξη ηταν αληθινη, και αν εμπαινα (δεν δηλωσα καν) θα ηταν για συμπληρωματικο εισοδημα , μιας και επιασα δουλεια 4ωρο σε μια πολυεθνικη και εχουμε και μια επιχειρηση... την σχολη μου για να σου λυθει και η απορια την εβγαλα λογω "καυλας" , ιστορικο - αρχαιολογικο εχω σπουδασει, με κατευθυνση συγχρονη ιστορια. αυτα τα ολιγα.. καλο βραδυ
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 δεν κανω ορθογραφικα , οταν προσεξω.. συνειδητα δεν βαζω τονους, ουτε στον γραπτο λογο εκτος και αν ειναι κατι επισημο στα του θεματος.. κατι πολυ ευκαιριακο μαλλον θα θες να βρεις, β σερβιτορος , φυλλαδια κλπ... μονο αυτα...και εννοειται δεν λες οτι θες την δουλεια 1 2 μηνες να απαντησω και στον φιλο, η ερωτηση για την προκυρηξη ηταν αληθινη, και αν εμπαινα (δεν δηλωσα καν) θα ηταν για συμπληρωματικο εισοδημα , μιας και επιασα δουλεια 4ωρο σε μια πολυεθνικη και εχουμε και μια επιχειρηση... την σχολη μου για να σου λυθει και η απορια την εβγαλα λογω "καυλας" , ιστορικο - αρχαιολογικο εχω σπουδασει, με κατευθυνση συγχρονη ιστορια. αυτα τα ολιγα.. καλο βραδυ κανεις ομως οταν δεν προσεχεις (βλεπε επεξα) αρα προς τι η κριτικη προς τους υπολοιπους; απλα να εχουμε να λεμε ε; και τι μου το λες; ιδια σχολη τελειωσαμε αν θες να ξερεις αλλα εγω δε το παιζω υπερανω σε κανεναν! τι μου το λες με αυτο το υφος οτι τελειωσες την ταδε σχολη; σιγα πια δεν τελειωσες κι ιατρικη!
randomcat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ιστορικο - αρχαιολογικο εχω σπουδασει ιδια σχολη τελειωσαμε αν θες να ξερεις Ας ακούσουμε λίγο να χαλαρώσουμε παιδιά μου.
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ας ακούσουμε λίγο να χαλαρώσουμε παιδιά μου. χαχαχαχα! 1
opcorsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 κανεις ομως οταν δεν προσεχεις (βλεπε επεξα) αρα προς τι η κριτικη προς τους υπολοιπους; απλα να εχουμε να λεμε ε; και τι μου το λες; ιδια σχολη τελειωσαμε αν θες να ξερεις αλλα εγω δε το παιζω υπερανω σε κανεναν! τι μου το λες με αυτο το υφος οτι τελειωσες την ταδε σχολη; σιγα πια δεν τελειωσες κι ιατρικη! αρχικα σε ενημερωσα τι τελειωσα για να σου φυγει η απορια, δεν εκανα κριτικη , απλα τα ειπα λιγο "ωμα" και το ξερω αυτο πως συνηθως παρεξηγειται ακομα και face to face ... εγω για την σχολη μου ειμαι περηφανος (επειδη λες για ιατρικες κλπ) και χαιρομαι που ημουν απο τους 7 στο πανεπιστημιο μου/ετος μου, που τελειωσαμε στην ωρα μας και ετσι ελπιζω σε ενα καλο μεταπτυχιακο.. τιποτα αλλο-ανουσιο εχεις να πεις στην συζητηση? εχουμε βγει αρκετα οφφ τοπικ οποτε πραξε αυτοβουλως.. Ας ακούσουμε λίγο να χαλαρώσουμε παιδιά μου. δεν μου αρεσει η αρχαιολογια φιλε, και στην σχολη 4 μαθηματα ειχα βγαλει ολα κι ολα
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 αρχικα σε ενημερωσα τι τελειωσα για να σου φυγει η απορια, δεν εκανα κριτικη , απλα τα ειπα λιγο "ωμα" και το ξερω αυτο πως συνηθως παρεξηγειται ακομα και face to face ... εγω για την σχολη μου ειμαι περηφανος (επειδη λες για ιατρικες κλπ) και χαιρομαι που ημουν απο τους 7 στο πανεπιστημιο μου/ετος μου, που τελειωσαμε στην ωρα μας και ετσι ελπιζω σε ενα καλο μεταπτυχιακο.. τιποτα αλλο-ανουσιο εχεις να πεις στην συζητηση? εχουμε βγει αρκετα οφφ τοπικ οποτε πραξε αυτοβουλως.. off-topic βγηκες πρωτος και καλυτερος εσυ. δεν προκειται να το συνεχισω γιατι βαριεμαι. απλα σταματα να ασκεις κριτικη σε αλλους λες κι εσυ εισαι ο Αινσταιν. Κι εγω στην ωρα μου το πηρα και μαλιστα με πολυ καλο βαθμο και τωρα ειμαι ηδη στο μεταπτυχιακο μου. Οριστε χαρηκες; Και τωρα τι; Να σου το παιξω κι εγω ανωτεροτητα αμα ειναι. Ελα χαλαρωσε λιγο με αυτα τα θεματα. Αυτο μονο. Καλη συνεχεια!
opcorsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 off-topic βγηκες πρωτος και καλυτερος εσυ. δεν προκειται να το συνεχισω γιατι βαριεμαι. απλα σταματα να ασκεις κριτικη σε αλλους λες κι εσυ εισαι ο Αινσταιν. Κι εγω στην ωρα μου το πηρα και μαλιστα με πολυ καλο βαθμο και τωρα ειμαι ηδη στο μεταπτυχιακο μου. Οριστε χαρηκες; Και τωρα τι; Να σου το παιξω κι εγω ανωτεροτητα αμα ειναι. Ελα χαλαρωσε λιγο με αυτα τα θεματα. Αυτο μονο. Καλη συνεχεια! whatever , its on the internet so it must be true! Καλη συνεχεια!
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 whatever , its on the internet so it must be true! Καλη συνεχεια! χαχα. ενταξει. εισαι μεγαλη κομπλεξαρα τελικα! οχι ,εισαι ο μονος που τελειωσε την σχολη αυτην κι εισαι ο καλυτερος απο ολους! φωστηρας ιδιος. μαλλον δεν μπορεις να δεχτεις οτι δεν σημαινει τιποτα που την τελειωσες ,ουτε οτι ειναι κανενα φοβερο επιτευγμα κι οτι υπαρχουν κι αλλοι καλυτεροι σου που εχουν τελειωσει την ιδια σχολη κι εχουν ηδη προχωρησει παρακατω! γιατι αν το δεχτεις αυτο θα δεις πως οχι μονο δεν εισαι ο καλυτερος,αλλα οτι εισαι και πολυ πισω απο αλλους. τα εχω αναφερει κι αλλες φορες αυτα περι της σχολης αλλα οχι. τωρα μου ηρθε να το πω για να σου παω κοντρα. τι να σου πει κανεις. πραγματικα δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου. 1
opcorsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 χαχα. ενταξει. εισαι μεγαλη κομπλεξαρα τελικα! οχι ,εισαι ο μονος που τελειωσε την σχολη αυτην κι εισαι ο καλυτερος απο ολους! φωστηρας ιδιος. μαλλον δεν μπορεις να δεχτεις οτι δεν σημαινει τιποτα που την τελειωσες ,ουτε οτι ειναι κανενα φοβερο επιτευγμα κι οτι υπαρχουν κι αλλοι καλυτεροι σου που εχουν τελειωσει την ιδια σχολη κι εχουν ηδη προχωρησει παρακατω! γιατι αν το δεχτεις αυτο θα δεις πως οχι μονο δεν εισαι ο καλυτερος,αλλα οτι εισαι και πολυ πισω απο αλλους. τα εχω αναφερει κι αλλες φορες αυτα περι της σχολης αλλα οχι. τωρα μου ηρθε να το πω για να σου παω κοντρα. τι να σου πει κανεις. πραγματικα δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου. ειπα μια φραση, εγραψες ολοκληρο επος εγω ειμαι ο κομλεξικος ομως κοιταξε λιγο την ελλειψη χιουμορ... καλο βραδυ
techfreak19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 εγω εχω να σου προτεινω φυλλαδια ή σερβιτορος σε καμια καφετερια/μαγαζι με φαγητα. οσες φορες χρειαστηκε να κανω καποια δουλεια του ποδαριου για γρηγορο χαρτζιλικι αυτες προτιμησα. φευγεις οποτε θες και δεν σου λεει και κανεις τιποτα,το κακο ειναι ομως σε τι περιπτωση θα πεσεις δηλ αμα θα σε πληρωσει στην ωρα σου ή οχι.
livefreeordie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ειπα μια φραση, εγραψες ολοκληρο επος εγω ειμαι ο κομλεξικος ομως κοιταξε λιγο την ελλειψη χιουμορ... καλο βραδυ Εχεις τοσο λανθασμενη αποψη περι του τι ειναι χιουμορ,οσο και περι του τι ειναι βοηθεια. Εκτος αν τα βαφτιζεις αναλογα με την περισταση εκει που δε σε παιρνει (κατα κει σε κοβω) εγω εχω να σου προτεινω φυλλαδια ή σερβιτορος σε καμια καφετερια/μαγαζι με φαγητα. οσες φορες χρειαστηκε να κανω καποια δουλεια του ποδαριου για γρηγορο χαρτζιλικι αυτες προτιμησα. φευγεις οποτε θες και δεν σου λεει και κανεις τιποτα,το κακο ειναι ομως σε τι περιπτωση θα πεσεις δηλ αμα θα σε πληρωσει στην ωρα σου ή οχι. ισχυει αυτο για τα χρηματα. μπορει να σε παρουν ευκολα σε μια τετοια δουλεια,το θεμα ειναι ποτε (κι ΑΝ!) θα πληρωθεις 1
Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το ποτε θα πληρωθει καποιος πλεον είναι θεμα σε όλο τον ιδιωτικο τομέα.
testestest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 χαχα. ενταξει. εισαι μεγαλη κομπλεξαρα τελικα! οχι ,εισαι ο μονος που τελειωσε την σχολη αυτην κι εισαι ο καλυτερος απο ολους! φωστηρας ιδιος. μαλλον δεν μπορεις να δεχτεις οτι δεν σημαινει τιποτα που την τελειωσες ,ουτε οτι ειναι κανενα φοβερο επιτευγμα κι οτι υπαρχουν κι αλλοι καλυτεροι σου που εχουν τελειωσει την ιδια σχολη κι εχουν ηδη προχωρησει παρακατω! γιατι αν το δεχτεις αυτο θα δεις πως οχι μονο δεν εισαι ο καλυτερος,αλλα οτι εισαι και πολυ πισω απο αλλους. τα εχω αναφερει κι αλλες φορες αυτα περι της σχολης αλλα οχι. τωρα μου ηρθε να το πω για να σου παω κοντρα. τι να σου πει κανεις. πραγματικα δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι σου. ειπα μια φραση, εγραψες ολοκληρο επος εγω ειμαι ο κομλεξικος ομως κοιταξε λιγο την ελλειψη χιουμορ... καλο βραδυ το χετε κουρασει και οι δυο τρομερα. Σεβαστειτε το παιδι που ανοιξε το θεμα. το καυγαδακι σας δεν ενδιαφερει κανεναν αλλο περαν απο εσας τους δυο. 1
livefreeordie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 το χετε κουρασει και οι δυο τρομερα. Σεβαστειτε το παιδι που ανοιξε το θεμα. το καυγαδακι σας δεν ενδιαφερει κανεναν αλλο περαν απο εσας τους δυο. αν είδες το σταματήσαμε από χθες. Δεν ξέρω Γιατί ένιωσες την ανάγκη λοιπόν να σχολιάσεις σήμερα.Το ποτε θα πληρωθει καποιος πλεον είναι θεμα σε όλο τον ιδιωτικο τομέα. όντως. Αλλά ειδικά στις καφετέριες γίνεται ο κακός χαμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα