Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα λεγα εγώ στον τύπο που πούλαγε note7 στο ινσομνια 700 ευρώ να μου το δώσει δύο κατοσταρικα δεν με ακουσε....λος πουλος τωρα

​να ήτανε μονο το note7 που πηγε να πασάρει ο τυπος σε αυτήν την τιμή - παράνοια καλά θα ήταν......υπαρχει σύστημα από πολλούς "έξυπνους" που πλουτίζουν από κοροϊδάκια.... εδώ μέσα....

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι για να απενεργοποιήσει το στοκ που πρόλαβε να καβατζώσει η ISIS για μελοντικές επιθέσεις αυτοκτονίας

Δημοσ.

δλδ , μπορώ να βάλω ..firewall στο κινητό μου και να αποτρέψω τον έλεγχο του κινητού μου από την Μοσάντ , τo ΕφΜπιΑη , την ΕμΑη5 και την ΚαΓκεΜπέ ;  Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά ; και ύστερα το αντρόηντ είναι ανοιχτού ή κλειστού κώδικα ; Γιά να εξηγήσει κάποιος τον τρόπο.

Το android ειναι ανοιχτου κωδικα. το play store και τα apps που γραφει ο καθενας ειναι κλειστου.

Δημοσ.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ αλλη μια φορά αναβαθμισάκηδες, που πατάτε το ΟΚ χωρίς να καταλαβαίνετε Jesus !  Σας πήρε πρέφα  και η Samsung και ούτε θα σας ρωτήσει τώρα!

Δημοσ.

Οι κάτοχοι δεν έχουν το δικαίωμα της ολικής επιστροφής χρημάτων εφόσον η συσκευή δεν ανταποκρίνεται στις αρχικές προδιαγραφές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...