moure Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε για connection flight δεν πατάω πια Τουρκία. Καταρχήν είναι η μοναδική χώρα που δεν υπάρχει μόνο μια απειλή όπως σε άλλες αλλά πολλές. Έχεις να φοβάσαι τους τζιχαντιστες που οκ είναι απειλή για όλες τις χώρες,αλλά έχεις και τους Κούρδους που έχουν δηλώσει ότι θα χτυπούν σε τουριστικά σημεία αλλά και αντικαθεστωτικούς που σίγουρα υπάρχουν ακόμη εκεί. Εγώ πάντως την μια και μοναδική φορά που πάτησα το πόδι μου εκεί για να αλλάξω αεροπλάνο λίγο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα δεν είδα και τίποτα τρομερά μέτρα ασφαλείας. Ξενερωνω επίσης που έχουν παντού τουρκικές σημαίες.
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ξενερωνω επίσης που έχουν παντού τουρκικές σημαίες. Στην Τουρκία; 7
rapidrag Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εχει ένα δίκιο, είναι πολλες κ σε κάποιες περιπτώσεις πολυ μεγάλες !
moure Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ναι στην Τουρκια. Απο εστιατορια και καφετεριες μεχρι μαγαζια με ρουχα και γενικα εμπορικα παντου σημαια. Εμενα αυτο το θεαμα με ξενερωνε και επισης δεν το εχω δει σε καμια αλλη χωρα
Zerg13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μα δεν εχεις "δει " την Τουρκια, δεν πηγες ποτε. Οταν ξαναπαω θα τους πω να τις κατεβασουν, για καποιν/καποιους που ξενερωσαν, που ετσι κ αλλιως δεν θα ερχοντουσαν κ χωρις καθολου σημαιες. Την Ελληνικη να την βαλουν παντου στην Ελλαδα σου αρεσει ή σε ξενερωνει; Αν εχει και καποια σημασια, εχουν την σημαια τους αρκετα πυκνα, σε σχεση με αλλες χωρες που την βαζουν πιο αραια. Οχι ομως σε καφετεριες μαγαζια με ρουχα κτλ...
moure Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Και στην Ελλαδα φιλε μου θα με ξενερωνε να υπηρχε παντου σημαια. Αν εσυ που εχεις παει δεν εχεις διακρινει οτι ο εθνικισμος ειναι πολυ ανεπτυγμενος σε αυτην τη χωρα εγω παω πασο
akpe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Με αυτόν που μπλέξανε σε λίγο το να μην έχουν παντού σημαίες θα είναι ποινικό αδίκημα. 1
Zerg13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ποτε μου δεν ασχοληθηκα με σημαιες, ουτε θα πω στον αλλον να μην την βαζει. Με αυτα ασχολουνται οι Εθνικιστες, κρυβομενοι σηνηθως πισω απ καταστασεις. Αν εσυ βλεπεις οτι στο θεμα του εθνικισμου εχουν αυτοι προβλημα και οχι εμεις, πασο. Αυτα που εχουν γινει εδω στην Ελλαδα παιζει ναμην εχουν γινει αλλου πουθενα. Στις παρελασεις δεν πας; Εκει δεν ξενερωνεις;
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παρεπιπτοντως, με αφορμη τα σχολια του opera στο topic οτι και καλα μας πλασαρουν την τρομοκρατικη επιθεση στις ειδησεις "γιατι ετσι τους συμφερει" , ενω για τα τροχαια δεν μας λενε τιποτα--->συνομωσια κλπ, ενα ωραιο σημερινο αρθρακι που δημοσιευτηκε στην Καθημερινη (στημενο κι αυτο βεβαια, οπως ολα ): Δηλαδη η συντριπτικη πλειοψηφια θεωρει οτι την οικονομικη κριση την σχεδιασαν, την εστησαν και την επεβαλλαν οι εξω, οτι εχει εφευρεθει το φαρμακο για τον καρκινο αλλα δεν μας το δινουν, οτι η 11η Σεπτεμβριου ηταν στημενη, ενω σεβαστο ποσοστο πιστευει οτι ο Αμστρονγκ δεν πηγε ποτε στη Σεληνη (κι αυτο στημενο δηλαδη), οτι ο Σημιτης ηταν Εβραιος με οτι συνεπαγεται αυτο στις θεωριες συνομωσιας κλπ κλπ. Στο δια ταυτα: «Η καχυποψία συνδέεται με άλλα δύο δημοσκοπικά ευρήματα: τη χαμηλότατη κοινωνική εμπιστοσύνη αλλά και την έλλειψη παιδείας», συμπληρώνει ο δρ Ντίνας.... Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σκέλος των ερωτήσεων γνώσεων, μόνο το 6,5% βρήκε και τις τέσσερις σωστές απαντήσεις σε στοιχειώδη ζητήματα πολιτικής και ιστορίας. Δεδομένου, μάλιστα, ότι οι περισσότεροι ερωτηθέντες τείνουν στη συνωμοσιολογία και την ατομικιστική συμπεριφορά, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κρίση σε εξωτερικούς παράγοντες, δηλώνουν ελάχιστα διατεθειμένοι να συνεισφέρουν στη διάσωση της χώρας.... Κοινως, αυτοι ειμαστε. Αμορφωτα προβατα και κατα συνεπεια κριτικη ικανοτητα υπο του 0 που πιστευουμε και αναπαραγουμε παραμυθακια με θεωριες συνομωσιας που και σε μπεμπη να τα πεις παιζει να παρει χαμπαρι τα αλματα λογικης. Οχι ομως και ο κατα τ'αλλα σοφος ( ) ελληναρας λαος. http://www.mixanitouxronou.gr/i-krisi-tis-ellinikis-ikonomias-itan-proschediasmeni-apo-tous-xenous-to-farmako-gia-ton-karkino-echi-vrethi-alla-mas-to-krivoun-ke-i-amerikani-den-patisan-pote-sti-selini-i-epistimoniki-erevna-g/ 1
totem_lost Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Είναι να μη σου περνάει από το μυαλό με τόσα που έχουν γίνει; Έλα ντε. Για αυτό κάτσε σπίτι σου και μην ξεμυτίσεις ποτέ. Που ξέρεις οτι με το που θα βγεις έξω δεν θα σε πατήσει καμιά νταλίκα; Δεν ξέρω αν βλέπεις ειδήσεις αλλά χαμός από τα τροχαία κάθε μέρα. Είναι τώρα ώρες να παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα; 6
akpe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη η συντριπτικη πλειοψηφια θεωρει οτι την οικονομικη κριση την σχεδιασαν, την εστησαν και την επεβαλλαν οι εξω, οτι εχει εφευρεθει το φαρμακο για τον καρκινο αλλα δεν μας το δινουν, οτι η 11η Σεπτεμβριου ηταν στημενη, ενω σεβαστο ποσοστο πιστευει οτι ο Αμστρονγκ δεν πηγε ποτε στη Σεληνη (κι αυτο στημενο δηλαδη), οτι ο Σημιτης ηταν Εβραιος με οτι συνεπαγεται αυτο στις θεωριες συνομωσιας κλπ κλπ. Καθόλου εντύπωση δεν μου κάνει. Ένας συνδυασμός «για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς», τσουβαλιάσματος, προκατάληψης, κατοχής της αληθινής αλήθειας (pun intended) και συνδρόμου του μεσσία. 1
Unabomber Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Off topic.... An offshoot of the Kurdish militant group the PKK has said it was behind Saturday’s twin bomb attack outside a football stadium in Istanbul. http://www.euronews.com/2016/12/11/turkey-declares-national-day-of-mourning-after-twin-bomb-attack https://www.bloomberg.com/news/articles/2016-12-11/turkey-says-signs-show-pkk-probably-behind-istanbul-bombings
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Όντως είναι να απορείς, πως ο κόσμος πάει ακόμα ταξίδια και σε πόλεις σαν το Παρίσι ή τις Βρυξέλλες.. Τη Νεα Υορκη, το Λονδινο και τη Μαδριτη μην ξεχασουμε... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καθόλου εντύπωση δεν μου κάνει. Ένας συνδυασμός «για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς», τσουβαλιάσματος, προκατάληψης, κατοχής της αληθινής αλήθειας (pun intended) και συνδρόμου του μεσσία. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνουν διάφοροι τελειωμενοι που γράφουν ότι χαίρονται, ότι καλά να πάθουν και άλλα τέτοια κομπλεξικα. Πόσο μιζερη μπορεί να είναι η ζωουλα τους που χαίρονται με τέτοια πράγματα... 2
Ellinidesequalshits Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αλήθεια είναι πολλά από αυτά στο πιο πάνω άρθρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις