sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αν παίρνουν όλοι δύο ρεπό πιο είναι το πρόβλημα να ανοίγουν όλα; εμείς που παίρνουμε 1 ρεπό τι να πούμε, μια ζωή κλάψα από το 80 και μετά.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αν παίρνουν όλοι δύο ρεπό πιο είναι το πρόβλημα να ανοίγουν όλα; εμείς που παίρνουμε 1 ρεπό τι να πούμε, μια ζωή κλάψα από το 80 και μετά. Εμείς που δεν παίρνουμε καθόλου ρεπό....Μια ζωή κλάψα ρε sam75 και εσύ από το 80 και μετά. Δεν βαρέθηκες την κλάψα. Τυχερός είσαι και με 1 ρεπο μην κλαίγεσαι...
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εμείς που δεν παίρνουμε καθόλου ρεπό....Μια ζωή κλάψα ρε sam75 και εσύ από το 80 και μετά. Δεν βαρέθηκες την κλάψα. Τυχερός είσαι και με 1 ρεπο μην κλαίγεσαι... Καμιά σχέση μια χαρά είμαι εγώ.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Πόντιος είσαι έτσι; πως μπορεί ο ίδιος να δουλεψει βράδυ 12-8 ενώ έχει σχολασει 12; Άρα θα πάρει άτομα λέμε, άρα θα μειωθεί η ανεργία!!!!!! Δεν ξέρω σε τι δουλειές έχεις δουλέψει αλλά εγώ έχω φάει στη μάπα άπειρο σπαστό ωράριο. Ελά 11 με 2, φύγε, έλα 4 με 12 κτλ κτλ. Εξτρα υπάλληλο δεν θα δεις ποτέ, οι υφιστάμενοι θα βγάλουν τη δουλειά με κάθε τρόπο και αυτό μπορείς να το δεις παντού. Αν νομίζεις ότι θα μειωθεί η ανεργία με αυτόν τον τρόπο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είσαι γελασμένος. 2
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω σε τι δουλειές έχεις δουλέψει αλλά εγώ έχω φάει στη μάπα άπειρο σπαστό ωράριο. Ελά 11 με 2, φύγε, έλα 4 με 12 κτλ κτλ. Εξτρα υπάλληλο δεν θα δεις ποτέ, οι υφιστάμενοι θα βγάλουν τη δουλειά με κάθε τρόπο και αυτό μπορείς να το δεις παντού. Αν νομίζεις ότι θα μειωθεί η ανεργία με αυτόν τον τρόπο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είσαι γελασμένος. ΟΚ άρα με την τεμπελιά θα μειωθεί, εσείς ξέρετε παιδιά.
ChimairaX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος δουλεψει κυριακη δε παιρνει ενα ρεπο μες τη βδομαδα; Εγώ όχι Δουλεύω σερί από 5/12 έως 25/12 που είναι αργία. Το κλασικό 20ήμερο που δεν παίρνω ανάσα, το έχουμε κάθε χρόνο αυτό εδώ πέρα.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ΟΚ άρα με την τεμπελιά θα μειωθεί, εσείς ξέρετε παιδιά. 2 άτομα εργάζονται 8 ώρες την ημέρα -> επιχείρηση ανοιχτή 16 ώρες. 2 άτομα εργάζονται 12 ώρες την ημέρα -> επιχείρηση ανοιχτή 24 ώρες. Η ανεργία στο παραπάνω μειώθηκε ή όχι; 2
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 2 άτομα εργάζονται 8 ώρες την ημέρα -> επιχείρηση ανοιχτή 16 ώρες. 2 άτομα εργάζονται 12 ώρες την ημέρα -> επιχείρηση ανοιχτή 24 ώρες. Η ανεργία στο παραπάνω μειώθηκε ή όχι; Αν βγει νόμος για 24 ώρες θα βάλουν 3 άτομα, όπως σε όλον τον κόσμο!!!! Βάλε και την λειτουργία το σαββατοκύριακο; αμέσως αμέσως 2 άτομα το κάθε μικρό μαγαζάκι χωρίς να υπολογίσω τις μεγάλες εταιρίες. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά για την ώρα δεν βλέπω κάτι άλλο, εκτός αν θες έχεις πρόταση εσύ.
Silverage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αν βγει νόμος για 24 ώρες θα βάλουν 3 άτομα, όπως σε όλον τον κόσμο!!!! Βάλε και την λειτουργία το σαββατοκύριακο; αμέσως αμέσως 2 άτομα το κάθε μικρό μαγαζάκι χωρίς να υπολογίσω τις μεγάλες εταιρίες. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά για την ώρα δεν βλέπω κάτι άλλο, εκτός αν θες έχεις πρόταση εσύ. Στην Ελλάδα ζείς; Νομίζω μας trollάρεις. 5
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Στην Ελλάδα ζείς;Ναι, σου λέω αν βγει νόμος, τώρα είναι μπάχαλο όλα το ξέρω. Σου είπα κ εγώ 6 μέρες δουλεύω και η πληρωμή είναι για 5.Δνε υπάρχει άλλη λύση μάγκες τέρμα η τεμπελιά, δουλειά συνέχεια μόνο. Δεν σε τρολάρει κανένας. Κατέθεσε εσύ πρόταση καλύτερη να την διαβάσω. Εσείς θέλετε 1.000 ευρώ, 2 ρεπό, άδειες κλπ που; στην Ελλάδα; όλοι για φυλακή είναι. Δες τους Γερμανούς τι τρώνε καθημερινά; Σαλάτα!!! Άμα εδώ φάμε σαλάτα θα τρελαθούμε.
forgotten Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 δηλαδή λες ότι στην Ευρώπη Κυριακες είναι κλειστά; να σου το κανω πιο λιανα ,αν στην ευρωπη δουλευεις σαβατο η κυριακη περνεις περισοτερα, περνεις και τα δυο σου ρεπο και φροντιζουν να εχεις ρεπο και σαβατοκυριακα εντος του μηνα, επισης οι ωρες εργασιες σου ειναι καθορισμενες και κανεις δεν θα σου πει μεινε περισοτερο και θα θα....
torq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ο sam75 είναι γνωστό troll, μη χαλάτε το θέμα απαντώντας σε εσκεμμένες ασυναρτησίες. κάνουμε χαβαλέ σε θέματα που το σηκώνουν, ας μη κάνουμε και σε σοβαρά θέματα 2
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 να σου το κανω πιο λιανα ,αν στην ευρωπη δουλευεις σαβατο η κυριακη περνεις περισοτερα, περνεις και τα δυο σου ρεπο και φροντιζουν να εχεις ρεπο και σαβατοκυριακα εντος του μηνα, επισης οι ωρες εργασιες σου ειναι καθορισμενες και κανεις δεν θα σου πει μεινε περισοτερο και θα θα....Να παίρνουν όλοι αυτό που λες δεν είπα όχι. Να γίνουμε έτσι αυτό λέμε ο sam75 είναι γνωστό troll, μη χαλάτε το θέμα απαντώντας σε εσκεμμένες ασυναρτησίες. κάνουμε χαβαλέ σε θέματα που το σηκώνουν, ας μη κάνουμε και σε σοβαρά θέματα Επειδή θες κάθεσαι Δηλσδη δεν είμαι σοβαρός οκ μεγάλε μού Θα δουλέψεις ρε και σαββατοκύριακο και Χριστούγεννα κ όλα. Τέλος.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αν βγει νόμος για 24 ώρες θα βάλουν 3 άτομα, όπως σε όλον τον κόσμο!!!! Βάλε και την λειτουργία το σαββατοκύριακο; αμέσως αμέσως 2 άτομα το κάθε μικρό μαγαζάκι χωρίς να υπολογίσω τις μεγάλες εταιρίες. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά για την ώρα δεν βλέπω κάτι άλλο, εκτός αν θες έχεις πρόταση εσύ. Πλάκα μας κάνεις τώρα. Στις επιχειρήσεις που έχω δουλέψει ο νόμος έλεγε ότι χρειάζεται τουλάχιστον Χ αριθμός ατόμων για να λειτουργεί 24ωρο η επιχείρηση. Εμείς ξέρεις πόσοι ήμασταν; Χ/2, οι μισοί δηλαδή, απλά καλύπταμε ώρες και μέρες με σπαστά ωράρια και διπλές βάρδιες και ΑΝ μας άρεσε, αν δεν μας άρεσε από εκεί παν και οι άλλοι. Ποιος θα ελέγξει ποιος κάνει τι στην επιχείρηση του; Αν εγώ έχω μαγαζί με δυο υπαλλήλους πιστεύεις ότι μπορεί να με αναγκάσει κάποιος να πάρω τρίτο; Φυσικά και όχι, θα στίψω αυτούς που έχω "για το καλό της επιχείρησης" και για να έχουν και οι δυο υπάλληλοι μου τη θέση τους. Πείσε με εσύ να πάρω εγώ τρίτο άτομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις