Postmort3m Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Παράγγειλα ενα σακίδιο και επειδή μου στείλανε το λάθος σακίδιο μου είπαν να το επιστρέψω για να μου στείλουν το σωστό. Η αρχική συσκευασία ήταν κάτι σαν σακούλα-πλαστική συσκευασία της ACS αλλά δεν την κράτησα. Έχω κάποια κουτιά αλλά είναι πολύ μικρά για το σακίδιο. Αυτή την πλαστική συσκευασία που μπορώ να την βρώ? Στο site της ACS που κοίταξα δεν βρήκα να την έχουν προς πώληση. Αν τυλίξω το σακίδιο με πλαστική σακούλα θα το δεχτούν? (οχι αυτές τις λεπτές, από κατάστημα που είναι πιο χοντρές)
idomeneas7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δεν τις πουλάνε εννοείται, τζάμπα θα το βάλουν μέσα και θα το στείλουν.
ChimairaX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Παράγγειλα ενα σακίδιο και επειδή μου στείλανε το λάθος σακίδιο μου είπαν να το επιστρέψω για να μου στείλουν το σωστό. Η αρχική συσκευασία ήταν κάτι σαν σακούλα-πλαστική συσκευασία της ACS αλλά δεν την κράτησα. Έχω κάποια κουτιά αλλά είναι πολύ μικρά για το σακίδιο. Αυτή την πλαστική συσκευασία που μπορώ να την βρώ? Στο site της ACS που κοίταξα δεν βρήκα να την έχουν προς πώληση. Αν τυλίξω το σακίδιο με πλαστική σακούλα θα το δεχτούν? (οχι αυτές τις λεπτές, από κατάστημα που είναι πιο χοντρές) Πήγαινε σε κατάστημα της ACS και θα σου δώσουν εκείνοι. Μου φαίνεται ότι πανικοβάλλεσαι για ψύλλου πήδημα οπότε ριλαξ φίλε μου, πήγαινε στην ACS να τακτοποιήσουν την συσκευασία εκείνοι.
Postmort3m Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα θα το συσκευάσουν αυτοί ? Ανησυχώ γιατί όταν είχα στείλει παλιά δέμα με την Γενική Ταχυδρομική μου γκρινιάζανε για την συσκευασία και έτρεχα να βρώ κουτί. Άμα δεν είναι καλά συσκευασμένο δεν το στέλνουν.
zio10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Παράγγειλα ενα σακίδιο και επειδή μου στείλανε το λάθος σακίδιο μου είπαν να το επιστρέψω για να μου στείλουν το σωστό. Η αρχική συσκευασία ήταν κάτι σαν σακούλα-πλαστική συσκευασία της ACS αλλά δεν την κράτησα. Έχω κάποια κουτιά αλλά είναι πολύ μικρά για το σακίδιο. Αυτή την πλαστική συσκευασία που μπορώ να την βρώ? Στο site της ACS που κοίταξα δεν βρήκα να την έχουν προς πώληση. Αν τυλίξω το σακίδιο με πλαστική σακούλα θα το δεχτούν? (οχι αυτές τις λεπτές, από κατάστημα που είναι πιο χοντρές) Θα το δεχτούν ναι. 1
idomeneas7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα θα το συσκευάσουν αυτοί ? Ανησυχώ γιατί όταν είχα στείλει παλιά δέμα με την Γενική Ταχυδρομική μου γκρινιάζανε για την συσκευασία και έτρεχα να βρώ κουτί. Άμα δεν είναι καλά συσκευασμένο δεν το στέλνουν. Αυτό γίνεται στα εύθραυστα, όλα τα υπόλοιπα τα βάζουν σε σακούλες. Εγώ ούτε χαρτιά δεν βάζω σε φάκελο αλλά τα δίνω χύμα να τα βάλουν σε σακούλα αυτοί. 1
Gary_Kokkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παντα οτιδήποτε το βαζουν σε άλλη δικη τους συσκευασία οι περισσότερες ταχυμεταφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα