Προς το περιεχόμενο

Ελτα και χαμενο δεμα


alani123321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα. Λοιπον εστειλα ενα δεμα πριν μια βδομαδα και πληρωσα εγω τα εξοδα αποστολης. Η βλακεια είναι οτι δεν βρίσκω την απόδειξη που μου δωσαν και μου λεει τωρα το παιδι οτι δεν εχει φτασει ακομα τπτ σαυτον. Αν παω αυριο στα ελτα θα βγει ακρη χωρις να χω καποια αποδειξη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θυμάσαι ποια μέρα το έστειλες μπορούν να δουν την κατάσταση δερμάτων που έφυγαν εκείνη τη μέρα. Πάρε όλα τα tracking numbers και δες ποιο πάει στην πόλη που θες, trial and error φάση.

 

Τουλάχιστον στο γραφείο που εργάζομαι εγώ όταν φεύγει η αποστολή προς το ΚΔ σκαναρω ένα ένα τα δέματα τα οποία αντιστοιχουν σ ένα barcode και εκτυπωνω δυο λίστες. Μια για το ΚΔ και μια για το γραφείο μας. Έτσι ξέρω πόσα δέματα έφυγαν κάθε μέρα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χανεται .αλλα μπορει να αργησει πολυ αν έχει παει αλλου κατα λάθος .Η μονιμη δικαιολογια δεν έχουν προσωπικο  αν διαμαρτυρηθεις,και αφορα εσωτερικο τους ελεγχο .Σε περιπτωση απλου συστημενου ,εκανε σχεδον μηνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ ήταν να παραλάβω ένα δέμα με tracking number.Το έστειλαν σε λάθος ταχυδρομείο. Από τις 2 Δεκεμβρίου λέει επαναπροώθηση σε νέα διεύθυνση.

Από εκεί κι έπειτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Παίρνω τηλ στα 2 ταχυδρομεία(σε αυτό που πήγε κατά λάθος και στο δικό μου) και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Οι μεν λένε ότι το έδιωξαν να πάει στο σωστό, οι δε, δεν το έλαβαν ποτέ. Πάει μήνας και το δέμα είναι χαμένο.

Είπανε ότι μόνο ο αποστολέας μπορεί να κάνει αίτηση αναζήτησης και αίτηση για αποζημίωση. Τον παρακαλάω εδώ και 2 εβδομάδες να πάει. Εντωμεταξύ δεν έχει χρόνο και τι τον νοιάζει κιόλας.Το δέμα είναι δικό μου όχι δικό του. Γιατί να μην μπορώ να κάνω εγώ την αίτηση αναζήτησης, δεν κατάλαβα.

Και σαν αποζημίωση τι δίνουν; Ότι θέλουν αυτοί ή ότι ζητήσεις εσύ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν πετας τις αποδειξεις τουλαχιστον επρεπε εξαρχης να δωσεις το traking number στον αγοραστη τουλαχιστον

να υπαρχει καπου,σε καποιον μηνυμα.Ελπιζω να πετυχεις κανεναν φυσιολογικο υπαλληλο και να βγαλεις ακρη στα ελτα και να μην εχει μπει στο πνευμα των διακοπων απο τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει αγοραστής. Υπάρχει αποστολέας και παραλήπτης. Δεν είναι αγορά.

Η απόδειξη αγοράς υπάρχει και την έχει ο αποστολέας. Χρόνο να τρέχει στα ταχυδρομεία για δικές τους μαλακίες δεν έχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...