ny_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Συγνώμη που ανοίγω έτσι ένα θέμα, αλλά όντας Αμερικανός με θιγει κάτι τέτοιο. Υπήρχε ένα θέμα που κάποιο μέλος μας χαρακτήρισε έτσι και δεν μπόρεσα να του δώσω την απάντηση μου γιατί έγινε closed. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα, χωρίς φασαρίες, απλή κουβέντα φιλική να γίνει. & Η απάντηση μου στο μέλος @opera Επειδή τα λεγόμενα σου περί των θανάτων από όπλα και για το "Frightened Nation" με θιγουν όντας Αμερικανός, θελω πολύ καλά να βάλεις στο μυαλό σου το παρακάτω και να ξεκολλήσεις και εσύ και μερικοί άλλοι που έχουν τις ίδιες σκέψεις με σένα. Η Αμερική είναι μια χώρα με πολλά πιστεύω, με πολλά θετικά και πολλά αρνητικά μιας που κατοικειται από πολλά εκατομμύρια άνθρωπος, από εκεί και πέρα πρέπει να έχεις ζήσει εκεί χρόνια για να καταλάβεις τι παίζει, μην τρως μασημενη τροφή(όπως κατηγόρησες ότι το κάνει κάποιο άλλο μέλος) και πιστεύεις ότι σου πασαρουν. Στην Ελλάδα που τόσο αγαπάς δεν υπάρχουν νομίζεις καθημερινοι σκοτωμοι από όπλα? Επειδή εσύ δεν το γνωρίζεις δεν πάει να πει ότι 'u are clear from this category", for God's sake λοιπον, να ευχαριστείς για πολλά πράγματα την Αμερική, ειλικρινά. Επίσης δεν ξέρεις κάθε χρόνο πόσοι Έλληνες έρχονται για δουλειά εδώ, και ψάχνουν να βρουν τρόπους για να μετατρέψουν την εργατική τους βιζα σε Permanent visa, τραβα λοιπον ρώτα αυτούς τους Έλληνες να σου απαντήσουν αν είμαστε εγκληματίες των λαων και και και.. και τότε ελα να γράψεις και να κατηγορισεις καταστάσεις... Λυπάμαι πραγματάκια για την αντίληψη αυτή που κουβαλάς, με θλιβουν και ως Έλληνα και ως Αμερικανό τίποτα άλλο καλό σου απόγευμα 1
defacer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 & Η απάντηση μου στο μέλος @opera Βλέπω ότι δεν έχεις ούτε εξάμηνο στο φόρουμ. Θα μάθεις με τον καιρό. 13
ny_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπω ότι δεν έχεις ούτε εξάμηνο στο φόρουμ. Θα μάθεις με τον καιρό. Τι ακριβώς; Έκανα κάτι κακό που εξεθεσα μια άποψη;
tritonas00 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα κάτι κακό που εξεθεσα μια άποψη; Οχι, αλλα περιμενεις να συνεννοηθεις με ψεκασμενους ιεροφαντηδες? 12
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 & Η απάντηση μου στο μέλος @operaΚριμα τη φαια ουσια που χαλασες... 5
NT1G Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Για Αμερικάνος μια χαρά ελληνικά γράφει πάντως. 1
Ψιτ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο θέμα ήταν το κλειδωμένο; για να το διαβάσω και να απαντήσω κι εγώ! Εντίτ (γαλλικός ο τόνος) : το βρήκα. Σιγά τη μαλακια που έγραψε...
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλά παιδιά δεν είστε σίγουρα πάντως. Ότι εσύ τι πιστεύεις, ότι η Αμερική σε όσες χώρες εισέβαλε τις έσωσε όπως η ίδια υποστήριζε; Οι ΗΠΑ ευθύνονται για την καταστροφή πάρα πολλών κρατών και φυσικά έχει στα χέρια της το αίμα αμέτρητων ανθρώπων φυσικά για 100% δικό τους συμφέρον. Είναι μια χώρα που βρήκε πάτημα σε μια τραγωδία που συγκλόνισε τον πλανήτη (φυσικά αναφέρομαι στην 11 Σεπτεμβρίου) για να εισβάλει σε μια χώρα και να αρμέξει τα πετρέλαια της. Μια χώρα που στον Β' ΠΠ έριξε για πλάκα 2 πυρηνικές σε μια χώρα καθαρά για επίδειξη δύναμης ουσιαστικά θερίζοντας χιλιάδες ζωές!!! Κοινός να σου απαντήσω σε αυτό που αναφέρεσαι: ΝΑΙ είστε φονιάδες των λαών και δεν είμαι ούτε Αριστερός ούτε Αναρχικός ούτε τίποτα τέτοιο (για να προλάβω ηλίθιες ταμπέλες). Συγνώμη που σου χαλάω το όνειρο και την υπερηφάνεια του να είσαι από το "Μεγάλο έθνος των ΗΠΑ" αλλά αυτή είναι η αλήθεια και αν δεν την βλέπεις μάλλον εσύ μασάς την μασημένη τροφή. Edit: Ούτε ξέρω τι έγινε στο προηγούμενο Post ούτε με αφορά κιόλας. Εγώ απαντάω καθαρά σε αυτό το ποστ επειδή όπως θες θέλεις να κάνουμε κουβέντα και απαντάω κυρίως στο κομμάτι " ρώτα αυτούς τους Έλληνες να σου απαντήσουν αν είμαστε εγκληματίες των λαων και και και." 2
Ψιτ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ^Έτσι! Χωρίς ταμπέλες και με επιχειρήματα. ^ΛοΛ^ Ο όπερας έγραψε παπαριές, ως συνήθως, ότι ο οπ ένιωσε να τον «πνίγει το άδικο» είναι η έλλειψη εξοικείωσης με τις ππαριές του κάθε όπερα. Οι γενικεύσεις πάντως και τα μπολντ δεν ειναι βάση συζήτησης πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ε την καριόλα την αμερική. Που θέριζε κόσμο όταν ο παππούς μου ήταν νιάτο και τολμάει να βγάζει απίστευτα επιστημονικά μυαλά στον 21ο αιώνα. Να φάει 353 πυρηνικές για να μάθουν οι αλήτες να παίρνουν τα νομπελς.Επίσης να θυμηθώ να κόψω τα citations από αυτούς όπως έκοψα τη φασολάδα για χάρη του climate change. Για Αμερικάνος μια χαρά ελληνικά γράφει πάντως. Έχω γνωρίσει ξένους που μιλάνε/γράφουν καλά ελληνικά. Σπάνιο μεν, απίθανο όχι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχάς δεν εχω πιει ακομη καφέ. Απο κει και πέρα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι περισσότεροι δεν ειστε ικανοί να κανετε μια τοσο σοβαρή κουβέντα χωρίς να το γυρίσετε στο προσωπικό ή να αρχίσετε να πετάτε βατράχια και οι ωρες του τοπικ ειναι ...μετρημένες. Κάντε όμως πριν έστω μια προσπάθεια μπας και... 1
xstreamgamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ε την καριόλα την αμερική. Που θέριζε κόσμο όταν ο παππούς μου ήταν νιάτο και τολμάει να βγάζει απίστευτα επιστημονικά μυαλά στον 21ο αιώνα. Να φάει 353 πυρηνικές για να μάθουν οι αλήτες να παίρνουν τα νομπελς. Επίσης να θυμηθώ να κόψω τα citations από αυτούς όπως έκοψα τη φασολάδα για χάρη του climate change. Έχω γνωρίσει ξένους που μιλάνε/γράφουν καλά ελληνικά. Σπάνιο μεν, απίθανο όχι. Ε ναι το ότι βγάζει μυαλά την αθωώνει ότι έχει επέμβει σε δεκάδες χώρες είτε με πραξικοπήματα είτε με στρατιωτικές επεμβάσεις με εκατομμύρια νεκρούς.Έχουμε φάει τόσο αμερικανοποίηση (και εγώ μαζί)που έχουμε καταντήσει να έχουμε την μνήμη χρυσόψαρου.Να μου πείτε η άλλη υπερδύναμη είτε ως Ε.Σ.Σ.Δ είτε σήμερα ως Ρωσία είναι καλύτερη;Όχι τα ίδια σκατά ήταν-είναι και αυτή.Απλά λόγω έλλειψης τόσων βάσεων όσο και αεροπλανοφόρων δεν μπορεί τόσο εύκολα να επέμβει σε άλλες χώρες αλλιώς είναι-ήταν το ένα και το αυτό.Το ότι βγάζουν ένα κάρο επιστήμονες δεν αθωώνει ούτε τις Η.Π.Α για τους δεκάδες ανθρωπιστικούς πυραύλους που έχει εξαπολύσει κατά καιρούς, σε σχολεία νοσοκομεία κ.τ.λ, ούτε τους Ρώσους για τα δεκάδες θύματα προσφύγων που προκάλεσαν, επειδή πέρασαν τους πρόσφυγες lol για κονβόι πετρελαιοφορων από όπου αγόραζε Τουρκία πετρέλαιο από τους Τζιχαντιστές.Και αναφέρομαι σε εγκλήματα πρόσφατα γιατί αν πιάσουμε και τα παλιά άστα να παν στο διάολο.
logistoulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 δε γίνεται να είσαι τόσο μεγάλη δύναμη και να μην έχεις αίμα στα χέρια σου για τους σωστούς ή τους λάθος λόγους 1
xstreamgamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 δε γίνεται να είσαι τόσο μεγάλη δύναμη και να μην έχεις αίμα στα χέρια σου για τους σωστούς ή τους λάθος λόγους Ναι ok δεν ζω σε ροζ σύννεφο αλλά ο άνθρωπος έκανε μία ερώτηση για ποιον λόγο θεωρούμε τους Αμερικανούς εγκληματίες (θιγμένος μάλιστα)και παίρνει τις ανάλογες απαντήσεις.Τις ίδιες που θα έπαιρνε(τουλάχιστον σε ότι με αφορά) αν έκανε κάποιος Ρώσος την ίδια ερώτηση.
dimpa16 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αγαπητέ TS.Εάν θες να γίνει κάποια συζήτηση πάνω στο θέμα που ξεκίνησες,καλό είναι να γίνεις πιο συγκεκριμένος,για το τι ακριβώς θες να συζητηθεί.Θες να μιλήσουμε για επιστήμες,για παιδεία,πρόνοια,αστυνόμευση,εγκληματικότητα,στρατό,διακοπές,εργασιακά και ότι άλλο θες;Πολυ ευχαρίστως.Μην γίνει μια συζήτηση,που ο ένας να λέει για στρατό και ο άλλος να μιλάει για κινηματογράφο.Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.Το να τσουβαλιάζεται το ένα θέμα με το άλλο,είναι σαν να μιλάει ο ένας για πορτοκάλια και ο άλλος για καταδύσεις.Συγνώμη,αλλά και να θέλω να πάρω μέρος,δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις