Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(...)Επίσης για το άτομο που μου έστειλε pm και με αποκάλεσε "τσιρακι του Obama" no comment. Εγω βγηκα σε ένα Forum και είπα αυτά που πιστεύω ήρεμα και ωραία, εσυ προτιμάς να στέλνεις μηνύματα και να κρύβεσαι πίσω από το τηλέφωνο σου.(...)

:o :o
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρατσισμός.. Ο ρατσισμός μόνο στην Αμερική υπάρχει; Όσο ρατσιστες είμαστε σαν Έλληνες αλλά τόσο είναι και αυτοί, μην σου πω ο Έλληνας είναι περισσότερο κακός σε αυτό το κομμάτι, είναι πίσω χρόνια και κάτι που δεν είναι στα δικά του θέλω το βαπτιζει κακο, αρα γίνεται ρατσιστής αυτόματα γιατί έχει θέμα με το κεφάλι του.

φίλε μου δε μπορείς να μιλάς για ελληνικό ρατσισμό είναι ανέκδοτο..

άλλο τα λόγια του καφενείου, άλλο πράγματα που είναι ιστορικά καταγεγραμμένα.. ο έλληνας μπορεί να λέει πολλά, αλλά στη πράξη είναι από τους πιο ανεκτικούς λαούς και όχι μόνο για το καθωσπρέπει αλλά επί της ουσίας 

στις  ηπα ακόμα κάθονται και παίζουν με τις λέξεις και αν θα προσβληθεί κανείς, όταν στη πραγματικότητα παραμένουν περιθωριοποιημένες  μεγάλες ομάδες του πληθυσμού της στις οποίες προσπαθούν με αστείους τρόπους να δώσουν "ίδια  δικαιώματα και ευκαιρίες"

αυτή η καραμελίτσα με τους έλληνες που είναι 100 χρόνια πίσω και τους προοδευμένους ξένοι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης χαρη στο ΝΑΤΟ που είναι μέσα και η Ελλάδα έχετε και εχω έξτρα όφελος από αυτό, πόσες φορές θα γινοντουσαν πόλεμοι αν δεν υπήρχε κάτι τέτοιο που τόσο βρίζουν μερικοί χωρίς να ξέρουν τον λόγο ύπαρξης του καλά καλά...

Anyway

Αυτά για την ώρα, καλό απόγευμα

Όφελος; Το μόνο που έρχεται στο μυαλό μου όταν ακούω ΝΑΤΟ είναι η μισή Κύπρος που χάθηκε και το ΝΑΤΟ παρακολουθούσε.

Να μην πιάσουμε και διάφορες κρίσης στον κόσμο που το ΝΑΤΟ απλά δεν έκανε τίποτα (Κριμαία).

Να μην πιάσουμε και τις δολοφονίες αμάχων (Γιογκοσλαβία).

Το ΝΑΤΟ είναι η μεγαλύτερη φόλα στον Πλανήτη και φυσικά είναι άλλος ένας τρόπος για να ελέγχουν πολλαπλές χώρες οι ΗΠΑ.

Και πάλι καλά που έχουμε το ΝΑΤΟ να μας προστατεύει από πολέμους. Ενημερωτικά σου λέω ότι οι ΗΠΑ είναι αυτήν την στιγμή που μιλάμε αναμιγμένες σε 130+ πολέμους.

Σου ξαναλέω σταμάτα να έχεις αυταπάτες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ΗΠΑ έχει αποδυναμωθεί εδώ και χρόνια οικονομικά απο τις επαναλαμβανόμενες οικονομικές φούσκες και τα εκτρώματα που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις νομοθετικά βλέπε obamacare.Ελπίζουμε οτι ο Trump ίσως ΄φερει τους ρυθμούς ανάπτυξης ξανά στην χώρα αυτή

Επεξ/σία από giwrgos555
Δημοσ.

άλλο τα λόγια του καφενείου, άλλο πράγματα που είναι ιστορικά καταγεγραμμένα.. ο έλληνας μπορεί να λέει πολλά, αλλά στη πράξη είναι από τους πιο ανεκτικούς λαούς και όχι μόνο για το καθωσπρέπει αλλά επί της ουσίας

...είπε ένας Έλληνας.

Σοβαρά τώρα, δε θέλω σε καμία περίπτωση να πω ότι οι Έλληνες είναι δυσανεκτικοί και σκατόψυχοι, αλλά: σε ποιά ιστορικά καταγεγραμμένα γεγονότα στηρίζουμε αυτή την θετική για τους Έλληνες άποψη;

Ρωτάω ειλικρινά για να γίνει ουσιαστική συζήτηση, και επειδή δε μου αρέσει να δέχομαι αμάσητες τέτοιες δηλώσεις. Ιδιαίτερα όταν είναι ύποπτες (ο Έλληνας λέει καλά πράγματα για τους Έλληνες, επηρεασμένος ίσως από πράγματα που διάβασε σε ελληνικά βιβλία γραμμένα από Έλληνες που του έδωσαν σε ελληνικό σχολείο).

Όφελος; Το μόνο που έρχεται στο μυαλό μου όταν ακούω ΝΑΤΟ είναι η μισή Κύπρος που χάθηκε και το ΝΑΤΟ παρακολουθούσε.

Τι σχέση έχει το ΝΑΤΟ με την Κύπρο; Με τι όχι αφορμή αλλά έστω πρόφαση θα μπορούσε να εμπλακεί; Πώς ακριβώς να εμπλακεί από τη στιγμή που οι εγγυήτριες δυνάμεις για την Κύπρο είναι όλες μέλη του NATO;

Να μην πιάσουμε και διάφορες κρίσης στον κόσμο που το ΝΑΤΟ απλά δεν έκανε τίποτα (Κριμαία).

Τι σχέση έχει το ΝΑΤΟ με την Κριμαία; Με τι όχι αφορμή αλλά έστω πρόφαση θα μπορούσε να εμπλακεί;

Με ποιό τρόπο είναι αυτό σημαντικό δεδομένων των σκοτωμών αμάχων που γίνονται σε κάθε πόλεμο από απαρχής ιστορίας;

Το ΝΑΤΟ είναι η μεγαλύτερη φόλα στον Πλανήτη και φυσικά είναι άλλος ένας τρόπος για να ελέγχουν πολλαπλές χώρες οι ΗΠΑ.

Γεωπολιτική ανάλυση insomnia style.

Και πάλι καλά που έχουμε το ΝΑΤΟ να μας προστατεύει από πολέμους. Ενημερωτικά σου λέω ότι οι ΗΠΑ είναι αυτήν την στιγμή που μιλάμε αναμιγμένες σε 130+ πολέμους.

Ενημερωτικά, μπορείς να μας πεις όχι 130+ αλλά έστω 30 από αυτούς;

Λολ

Δημοσ.

Για πες μου εσύ defacer για το ρατσισμό του έλληνα..

Ξέρεις πρέπει να αποδείξει το επιχείρημα του αυτός που λέει ότι ισχύει ένα γεγονός όχι αυτός που λέει ότι δεν ισχύει

Σοβαρευτείτε που νομίζετε ότι τα μαθατε όλα και είστε κοσμοπολιτες

Δημοσ.

Ξέρεις πρέπει να αποδείξει το επιχείρημα του αυτός που λέει ότι ισχύει ένα γεγονός όχι αυτός που λέει ότι δεν ισχύει

Ναι, συμφωνούμε πλήρως.

Εσύ λοιπόν που ισχυρίστηκες ότι υπάρχουν

πράγματα που είναι ιστορικά καταγεγραμμένα

τα οποία μας δείχνουν ότι οι Έλληνες

στη πράξη είναι από τους πιο ανεκτικούς λαούς

νομίζω είσαι αυτός που θα έπρεπε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Εγώ από την άλλη που

δε θέλω σε καμία περίπτωση να πω ότι οι Έλληνες είναι δυσανεκτικοί και σκατόψυχοι

δε νομίζω ότι έχω να αποδείξω τίποτα.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το ΝΑΤΟ με την Κύπρο; Με τι όχι αφορμή αλλά έστω πρόφαση θα μπορούσε να εμπλακεί; Πώς ακριβώς να εμπλακεί από τη στιγμή που οι εγγυήτριες δυνάμεις για την Κύπρο είναι όλες μέλη του NATO;

Τι σχέση έχει το ΝΑΤΟ με την Κριμαία; Με τι όχι αφορμή αλλά έστω πρόφαση θα μπορούσε να εμπλακεί;

Ένας από τους λόγους δημιουργίας του ΝΑΤΟ είναι η διατήρηση της ειρήνης και η αποτροπή πράξεων που μπορούν να προκαλέσουν έναν καινούργιο Παγκόσμιο Πόλεμο (υποτίθεται πάντα).

Αν πιστεύεις ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνε για πλάκα με την κρίση στην Κριμαία και σε μικρότερο βαθμό με την Κύπρο είσαι γελασμένος.

Με ποιό τρόπο είναι αυτό σημαντικό δεδομένων των σκοτωμών αμάχων που γίνονται σε κάθε πόλεμο από απαρχής ιστορίας;

Το ΝΑΤΟ δεν πήρε καμία έγκριση για να επέμβει στην Γιουγκοσλαβία στην οποία δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ λόγο να επέμβει.

Μάλιστα όλα δείχνουν ότι ο ΟΗΕ δεν θα τους το επέτρεπε καν.

Ενημερωτικά, μπορείς να μας πεις όχι 130+ αλλά έστω 30 από αυτούς;

Για να προλάβω μια πιθανή μπουρδολογία πόλεμος δεν είναι υποχρεωτικά να σκοτώνονται, τανκς, αερομαχίες κτλ.

Πόλεμος είναι ακόμα και η εκπαίδευση από υπηρεσίες του Αμερικάνικου στρατού όπως ακόμα και η μικρή παροχή εξοπλισμού.

Λοιπόν:

Αφγανιστάν

Λιβύη

Συρια

Πακισταν

Ιραν

Ιρακ

Τουρκία

Σομαλία

Κένια

Σουδαν

Νιγηρία

Υεμένη

Νότια Σουδάν

Εθεοπία

Ουκρανία

Βαριέμαι να σου γράψω άλλες. Μπες στο Google 2 κλικ μακριά είσαι.

• Moderators
Δημοσ.

Για να προλάβω μια πιθανή μπουρδολογία πόλεμος δεν είναι υποχρεωτικά να σκοτώνονται, τανκς, αερομαχίες κτλ.

Πόλεμος είναι ακόμα και η εκπαίδευση από υπηρεσίες του Αμερικάνικου στρατού όπως ακόμα και η μικρή παροχή εξοπλισμού.

nigga u high?

Δημοσ.

Ένας από τους λόγους δημιουργίας του ΝΑΤΟ είναι η διατήρηση της ειρήνης και η αποτροπή πράξεων που μπορούν να προκαλέσουν έναν καινούργιο Παγκόσμιο Πόλεμο (υποτίθεται πάντα).

Ποιά είναι η πηγή σου για αυτά τα πράγματα; Γιατί αν πας ας πούμε στο site του NATO (φαντάζομαι θα έχεις πάει και βάλε για να είσαι τόσο σίγουρος, αλλά το βάζω γι' αυτούς που δεν το έψαξαν τόσο) θα δεις ότι λέει

In accordance with the Treaty, the fundamental role of NATO is to safeguard the freedom and security of its member countries by political and military means.

Αν πιστεύεις ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνε για πλάκα με την κρίση στην Κριμαία και σε μικρότερο βαθμό με την Κύπρο είσαι γελασμένος.

Είμαι γελασμένος επειδή το λες εσύ ας πούμε; Κάτσε να σου πω κάτι άλλο για να γελάσεις ακόμα περισσότερο.

Στο ινσόμνια που λες είναι ένας τύπος ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ρόλος του ΝΑΤΟ είναι η αποτροπή πολέμων (μάλλον θα το έχει μπερδέψει με τον ΟΗΕ αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος) και πως -- get this -- θα έπρεπε να έχει τραμπουκίσει το ΝΑΤΟ στην Κριμαία.... προφανώς για να ΜΗ γίνει πόλεμος.

Το ΝΑΤΟ δεν πήρε καμία έγκριση για να επέμβει στην Γιουγκοσλαβία στην οποία δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ λόγο να επέμβει.

In accordance with the Treaty, the fundamental role of NATO is to safeguard the freedom and security of its member countries by political and military means.

Δεν ξέρω αν σου φαίνεται αυτό καλός λόγος, εμένα μου φαίνεται... πως να το πω.... ο λόγος ύπαρξης του ΝΑΤΟ. THE FUNDAMENTAL FUCKING ROLE ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. Η προάσπιση των συμφερόντων ("security", lol). Δεν ξέρω αν παρακολουθείς.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82

Πόλεμος : Με τον όρο αυτό χαρακτηρίζονται:

- Η ένοπλη σύρραξη μεταξύ δύο ή περισσοτέρων κρατών.

- Η ένοπλη σύρραξη μεταξύ στρατευμάτων ή φατριών του αυτού κράτους (εμφύλιος πόλεμος).

- Γενικότερα ο οποιοσδήποτε γενικευμένος προληπτικός αγώνας, π.χ. κατά επιδημιών, ναρκωτικών, πυρηνικών όπλων κ.τ.λ.

Και εσύ όχι μόνο δίνεις δικό σου ορισμό (σε προκαλώ να βρεις ένα σοβαρό ορισμό του όρου οπουδήποτε που να συμφωνεί με αυτό που αυθαίρετα δηλώνεις εσύ), αλλά βάζεις μέσα ξερωγώ την Kenya. KENYA. Στο μυαλό σου η Αμερική είναι σε πόλεμο με την Κένυα.

The United States and Kenya have long been close allies and have enjoyed cordial relations since Kenya's independence. Relations became even closer after Kenya's democratic transition of 2002 and subsequent improvements in human rights.

Ανάθεμα αν ξέρεις πού είναι η Κένυα στο χάρτη λέω εγώ. Να μη πιάσω Τουρκία.

Απλά σταματήστε να πίνετε αυτό που πίνετε.

• Like 1
Δημοσ.

Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε το 1949 για να προστατευτεί η δύση απο μια επίθεση απο το ανατολικό μπλόκ και σαν απάντηση η ΕΣΣΔ δημιούργησε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας και οχι για την παγκόσμια ειρήνη.Τον ρόλο της παγκόσμιας ειρήνης υποτίθεται οτι έπαιξε η δημιουργία του ΟΗΕ το 1945 και  η ΕΟΚ το 1955

Δημοσ.

Η απάντηση μου στο μέλος @opera

Βρήκες και εσύ να ασχοληθείς με τον opera το άτομο με την πλήρη άγνοια....

Το NATO δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο εφόσον δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν μπορεί να επέμβει... Η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα είναι ξεχωριστό κράτος.

Διπλωματικά και μόνο η Ελλάδα κάνει ελιγμούς στο θέμα της Κύπρου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...