Προς το περιεχόμενο

Oukitel U20 Plus με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, 5.5 ιντσών οθόνη, 4πύρηνο CPU και τιμή από €100


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Ακόμα και στα επίπεδα τιμών περίπου από τα 90 έως 120 δολάρια, οι προτάσεις αξιόλογων smartphone αυξάνονται, με το U20 Plus της Oukitel να είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.

 

Έχοντας ξεχωρίσει για τις πολύ οικονομικές της προτάσεις, η κινέζικη Oukitel έρχεται να εντυπωσιάσει για τελευταία φορά φέτος με το U20 Plus, ένα smartphone με μεταλλικό unibody σχεδιασμό αλλά και πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, με το κόστος του να ορίζεται από τα $100 περίπου. Με όμορφη εμφάνιση, η τιμή του Oukitel U20 Plus δε φανερώνει την πλήρη εικόνα αφού στα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.5GHz. Διαθέτει ακόμα 2GB και 16GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί μέσω μιας microSD κάρτας.

 

u20.jpg

 

Το U20 Plus ξεχωρίζει και για την οθόνη των 5,5 ιντσών με ανάλυση μάλιστα Full HD (1920x1080), κατασκευής Sharp. Τέλος η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει πραγματική ανάλυση 13MP και είναι κατασκευής Sony, με την εταιρεία να υπόσχεται πολύ καλά αποτελέσματα με βάση την εμπειρία που έχουμε από τον IMX135 αισθητήρα σε άλλα μοντέλα. Μια τρίτη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος, προορίζεται για selfies και βιντεοκλήσεις, με ανάλυση 5MP. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η κύρια κάμερα συνοδεύεται και από μια δεύτερη στο πίσω μέρος, με το συνδυασμό των δύο φακών να βοηθά να περάσει περισσότερο φως για λήψεις πολύ ανώτερες απ' οποιοδήποτε άλλο smartphone στη συγκεκριμένη οικονομική κατηγορία.

 

Χωρίς πρόβλημα να συνδεθεί με δίκτυα 4ης γενιάς, το Oukitel U20 Plus τρέχει την έκδοση 6.0 Marshmallow του Android και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία, με τις αποστολές να ξεκινάνε άμεσα.

post-1-0-01290400-1481546645_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...