l337 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ....προσωπικά ακολουθώ πρώτα τό 2 κ μετά τό 3 κ βέβαια δυνατά τά παράπονα γιά νά ακουστούμε σέ οσους ειναι στόν χώρο εκεί .... Και εγωκεντρικός από πάνω.. Μόνο που ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα. 1
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ σπάνια πετυχαίνω αγενείς υπαλλήλους λιανικής. Συνήθως οι αγενείς είναι στο δημόσιο όπου χέστηκαν αν κάνεις παράπονα. Ο πιό πρόσφατος ήταν ένας μπάρμπας στην εφορία όπου μου είπε κάποια δικαιολογητικά στο τηλέφωνο, πήγα από εκεί, μου είπε θέλω και κάτι άλλο, με τα πολλά φέρνω και το άλλο και μετά μου ζητάει και κάτι άλλο. 'Ολα αυτά ενώ περίμενα στην ουρά κάθε φορά και όταν ερχόταν η σειρά μου έκανε ότι δεν με έβλεπε για ώρα. Με ταλαιπώρησε αρκετά όπως και το παιδί που είχα μαζί, ήταν ξινός και όταν είχε τα πάντα αποφάσισε να κάνει επιδεικτικά αργά την δουλειά (σαν τα sloth ένα πράγμα). Φαινόταν να γουστάρει που με ταλαιπωρούσε. Εκεί στο τέλος του είπα "την άλλη φορά θα κάνω και κωλοτούμπες" και του ευχήθηκα "κακό ψόφο μαλάκα". Το τελευταίο δεν το άκουσε αλλά το είπα πάρα πολλές φορές στον δρόμο και μέχρι σήμερα δεν το μετανιώνω γιατί είναι σκατόψυχος. Ε ναι.Ξέρεις τι είναι να σου φέρεται σαν σκουπίδι, να πληρώνεται από τους φόρους σου και τον ιδρώτα σου και να τον ψηφίζεις κιόλας! Μιλάμε θα νομίζει ότι είναι θεότητα της αρχαίας Αιγύπτου ο τύπος. Εγώ έχω να ψηφίσω κρατισμό πάνω από 10 χρόνια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις