Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω ενα μπλέντερ για να φτιάχνω τους χυμούς μου με φρούτα κυρίως πορτοκάλια , μήλα , ρόδια , μπανάνες , αχλάδια κτλπ , ψάχνω κατι μέχρι 50 euro απο χρήματα δήλαδη οχι κατι πανάκριβο αλλα να κάνω την δουλειά μου σωστά , θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σωστά δεν θα κάνεις γιατί αυτός ο τρόπος παρασκευης χυμών υποβαθμίζει την ποιότητα.. Έχεις ακούσει για οξείδωση; Το ίδιο ισχύει για αποχυμωτες...

Δημοσ.

Σωστά δεν θα κάνεις γιατί αυτός ο τρόπος παρασκευης χυμών υποβαθμίζει την ποιότητα.. Έχεις ακούσει για οξείδωση; Το ίδιο ισχύει για αποχυμωτες...

Άρα τι είναι καλύτερα να πάρεις κάποιος;

Δημοσ.

Όπου και αν καταλήξεις να κοιτάξεις να έχει εύκολο καθάρισμα.

Δεν θες με τίποτα, μετά από κάθε χρήση, να πρέπει να τρώς ώρα στο να πλένεις τζέρτζελα.

Το καλύτερο μηχάνημα του κόσμου μπορεί ν' απαξιωθεί αν δεν είναι πρακτικό και καταλήξεις να το βάλεις μόνιμα στο ντουλάπι

Δημοσ.

Εχω αυτο και ειναι θεριο.

http://www.johnlewis.com/breville-vbl096-blend-active-blender-family-pack/p1866816?sku=234257778&s_kwcid=2dx92700012702515148&tmad=c&tmcampid=2&gclid=Cj0KEQiA1b7CBRDjmIPL4u-Zy6gBEiQAsJhTMPeXz8qMbRLgWQBPC4S6CUBW1Xvf_sZ-x_MaD-hL7XwaAuQa8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Το μεγαλυτερο του πλεονεκτημα ειναι οτι το δοχειο στην ουσια ειναι μπουκαλι το οποιο το βγαζεις και το πινεις/παιρνεις μαζι σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...