Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα προσφατα λογαριασμο σε αυτην εδω την τραπεζα https://n26.com/eu/ .

Η διαδικασια ηταν απιστευτα ευκολη και απλη, περιελαμβανε μεταξυ αλλων και βιντεοκληση με εκπροσωπο της τραπεζας για να ελεγξει καποια εγγραφα live.. Χωρις υπερβολη ανοιξα κανονικο τραπεζικο λογαριασμο με τις πυτζαμες μου. Η τραπεζα εχει εδρα την Γερμανια. Δεν εχει φυσικη παρουσια ( καταστηματα ) και ολα γινονται μεσω κινητου και pc. Απο θεμα αξιοπιστιας δεν υπαρχει θεμα μιας και εχει τις απαραιτητες αδειες. Σου δινει καρτα mastercard ( περιμενω παραλαβη ) και μπορεις να κανεις αναληψεις απο οποιο ATM θελεις δωρεαν σε ολη την Ευρωπη αλλα και αλλου. Απλα μεταφερεις χρηματα στο λογαριασμο σου ( σου δινει ΙΒΑΝ ) και κανεις οτι θα εκανες σε οποιαδηποτε αλλη τραπεζα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Την εχω απο την περιοδο των πιο αυστηρων capital controls. Πλεον αλλαξε όνομα και εγινε Ν26 και μου έστειλαν νεα Mastercard. Να τονίσω όμως πως την εποχή που δεν γινοταν δεκτες οι ελληνικες κάρτες σε online αγορες, σε πολλες περιπτώσεις δεν γινόταν δεκτή ούτε η Ν26.

Επισης υπαρχει ηδη παλιό topic για το συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο το έκανες; Λόγω φόβου για τις ελληνικές τράπεζες; Λόγω capital controls;

Ναι ειναι ενας απο τους λογους.

Την εχω απο την περιοδο των πιο αυστηρων capital controls. Πλεον αλλαξε όνομα και εγινε Ν26 και μου έστειλαν νεα Mastercard. Να τονίσω όμως πως την εποχή που δεν γινοταν δεκτες οι ελληνικες κάρτες σε online αγορες, σε πολλες περιπτώσεις δεν γινόταν δεκτή ούτε η Ν26.

Επισης υπαρχει ηδη παλιό topic για το συγκεκριμενο θεμα.

Απο το 15 εχουν αλλαξει πολλα απο οτι διαβασα. Οντως ειχε θεματα παλιοτερα αλλα πλεον δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες πραγματοποίησα ακριβή αγορά απο Γερμανία και άλλη μία απο Αγγλία με χρήση Έλληνικής visa και πέρασαν και τα δύο κανονικά.

Παρόλα αυτά, θεωρητικά έχουμε ακόμα capital controls, οπότε ας έχουμε καβάτζα και μια τέτοια λύση.

Εγώ αυτό που ρώτησα είναι το τι πλεονεκτήματα έχει η n26 σε σχέση με τη revolut και γιατί να κλείσω το ravolut account για χάρη τους;

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος πλέον να πάει κανείς σε τέτοιες λύσεις;

Αν θεωρεις οτι τα λεφτα σου ειναι ασφαλη σε ελληνικη τραπεζα οχι.. Βεβαια υπαρχει το θετικο οτι τραβας χρηματα απο οποιο ΑΤΜ θελεις τουλαχιστον σε ολη την ευρωπη δωρεαν!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποίησα ακριβή αγορά απο Γερμανία και άλλη μία απο Αγγλία με χρήση Έλληνικής visa και πέρασαν και τα δύο κανονικά.

Παρόλα αυτά, θεωρητικά έχουμε ακόμα capital controls, οπότε ας έχουμε καβάτζα και μια τέτοια λύση.

Εγώ αυτό που ρώτησα είναι το τι πλεονεκτήματα έχει η n26 σε σχέση με τη revolut και γιατί να κλείσω το ravolut account για χάρη τους;

Δεν ειμαι σιγουρος ισως και καμια διαφορα. Ειναι κανονικος τραπεζικος λογαριαμος αυτος της Revolut. Δεν εχει καποιες χρεωσεις οταν τραβας χρημτατα απο ATM με την καρτα τους?

• Like 1
Δημοσ.

τραβας χρημτατα απο ATM με την καρτα τους?

Γιατί να τραβήξεις χρήματα απο ΑΤΜ;

Welcome to the digital world!

Το μόνο καλό αποτέλεσμα των μνημονίων...

Πίσω απο το Revolut βρίσκεται η Barkleys. Αυτό το n26 είναι branch καμιάς γερμανικής τράπεζας ή είναι κάτι εντελώς νέο;

Δημοσ.

Γιατί να τραβήξεις χρήματα απο ΑΤΜ;

Welcome to the digital world!

Το μόνο καλό αποτέλεσμα των μνημονίων...

Πίσω απο το Revolut βρίσκεται η Barkleys. Αυτό το n26 είναι branch καμιάς γερμανικής τράπεζας ή είναι κάτι εντελώς νέο;

Ειναι αυτονομη απο οσο εχω καταλαβει. Απο εκει και περα εχεις χρημτατα αποκομενα απο το Ελληνικο τραπεζικο συστημα και προσβασιμα δωρεαν αντιθετα με οτι ισχυει για τις Ελληνικες καρτες. Οπως εξηγησα και παραπανω, αν εχεις χρημτατα σε ελληνικη τραπεζα και δεν φοβασαι μην γινει κατι τοτε δεν εχεις σοβαρο λογο να κανεις τετοια κινηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...