Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαια μετα απο ολα αυτα σκεφτομαι να το παω στην αντιπροσωπεια να ριξουν και εκει μια ματια....

Δεν ξερω αν είναι καλη λυση γιατι αν δουν ότι πηγαινες αλλου μπορει να αρχισουν να σου λενε βλακείες . Θα ελεγα να πας σε καποιο άλλο που εχεις εμπιστοσυνη ή θα σου υποδειξει καποος άλλος που του εχει . Εγω παω ακομα αντιποσωπεια εξουσιοδοτημενο γιατι το 2008 που πηρα το CRV ο Σαρακακης εδινε 10 χρονια εγγυηση αλλα μονο στον πρωτο ιδιοκτητη .

Μετα εχω ηδη βρει μαστορα που ξερω 30 χρονια και πηγαινω δυο Audi TT των παιδιων μου .

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι εχει επηρεαστει το αυτοκινητο με τον καθαρισμο της πεταλουδας που σου εκαναν.

με σπρει τον εκαναν?την εβγαλαν απο πανω η οχι?

τελος νομιζω οτι θελει και ενα reset μετα τον καθαρισμο της πεταλουδας.μπορει να πετυχαινει βγαζοντας τον πολο της μπαταριας για κανενα 10λεπτο.

Δημοσ.

Εχω κανει εγγραφη απο παλια οπως και στο hondaclub gr αλλα το jazzmania δεν ειναι και πολυ ενεργο forum...
Και εγω στην επισημη αντιπροσωπεια πηγαινα μεχρι και τον Ιουνιο, όταν και εληξε η 5ετης εγγυηση και απο τοτε πηγαινω στο συνεργειο του φιλου που αναφερω...

Να δοκιμασω να το παω μια βολτα στην αντιπροσωπεια;

Να βγαλω τον πολο της μπαταριας; 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει εγγραφη απο παλια οπως και στο hondaclub gr αλλα το jazzmania δεν ειναι και πολυ ενεργο forum...

Και εγω στην επισημη αντιπροσωπεια πηγαινα μεχρι και τον Ιουνιο, όταν και εληξε η 5ετης εγγυηση και απο τοτε πηγαινω στο συνεργειο του φιλου που αναφερω...

Να δοκιμασω να το παω μια βολτα στην αντιπροσωπεια;

Να βγαλω τον πολο της μπαταριας; 

Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις αν και χωρις να εχω ειδικες γνωσεις δεν νομιζω να γινει κατι .Εγω θα πηγαινα σε άλλο συνεργειο όχι απαραίτητα σε εξουσιοδοτημενο .

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα πρώτα στο συνεργείο (εκεί που έκανες το σέρβις) να του πω τι γίνεται από το σέρβις και μετά.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα πρώτα στο συνεργείο (εκεί που έκανες το σέρβις) να του πω τι γίνεται από το σέρβις και μετά.

Πιο πανω ανεφερα πως το πηγα ξανα στο συνεργειο και με διαβεβαιωσαν πως το αμαξι ειναι κομπλε και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

Απο εδω http://www.jazzmania.gr/forum/viewtopic.php?f=32&t=3066 διαβασα πως πιθανον να εχει να κανει και με τα λαδια και την ποσοτητα που εβαλαν οταν τα αλλαξαν... 

Τι ακριβως πρεπει να βγαλω για να δοκιμασω αυτο με την μπαταρια;

Δημοσ.

Τι ακριβως πρεπει να βγαλω για να δοκιμασω αυτο με την μπαταρια;

Βγαλε για 10-15 λεπτα τον αρνητικο πολο .Πανευκολο και για μενα που δεν πιανουν τα χερια μου .Θα χρειαστεί μαλλον  να ξαναρυθμισεις ωρα και radio cd .Ισως μηδενισει και τον μερικο χιλιομετρητη .

Για οσους δεν ξερουν το κανονικο ονομα του Jazz είναι Fit αλλα σε καποια σκανδιναυικη χωρα σημαινει κατι κακο για αυτό σε Ευρωπη το λεμε ετσι

https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Jazz

• Like 1
Δημοσ.

τα μπουζι δεν θελουν gapping ερχονται ρυθμισμενα παιδια...

το πολυ κρυο δικαιολογει εν μερει την αυξημενη θερμοκρασια μιας και υπαρχει ατελης καυση μεχρι να ερθει επιθυμητη θερμοκρασια...

ισως να κοιταγες τον αισθητηρα Λ... λογικα 1 ειναι ολος κ ολος...

Δημοσ.

Αρα το να ειναι θεμα μπουζι το αποκλειουμε λογικα απο οσο λες...

Ναι οκ, απο το πολυ κρυο δικαιολογειται, αλλα αλλες χρονιες δεν ειχα ποτε τετοια θεματα πρωτον και δευτερον πριν γινει το σερβις παλι ειχε κρυο και ολα ηταν καλα...

Στο διαγνωστικο δεν βρεθηκε κανενα σφαλμα, ουτε στον λ...

Θα δοκιμασω να αποσυνδεσω την μπαταρια και βλεπουμε...

Οταν λεμε ρυθμισα radio cd απο την αρχη, δηλαδη;

Δημοσ.

Οταν λεμε ρυθμισα radio cd απο την αρχη, δηλαδη;

Να ξαναβαλεις τους σταθμους σε μνημες .Προσεχε μηπως εχει κωδικο γιατι θα σου ζητηθει μετα

Θα το γραφει καπου το βιβλιαρακι του αυτοκινητου

Δημοσ.

Βγάζω μονο τον αρνητικό πόλο ή και τους δυο;

Γιατι ένας φίλος που ασχολείται με Honda μου ειπε να βγάλω και τους δυο....

Σημερα πάντως τωρα το απόγευμα, γυρίζοντας απο την δουλειά, μπαίνω στο αμάξι και ξεκινάω να το βάλω μπροστά, ζορίστηκε παρα πολυ, αναβόσβηναν όλα τα λαμπάκια στο καντράν και τελικώς πηρε... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει....

Δημοσ.

Πάντως αυτό με την κατανάλωση - μήπως είχες πολύ καιρό να μηδενίσεις το trip computer και είχες μέση κατανάλωση μετά από ταξίδια και χαλαρή οδήγηση; Και τώρα έχεις κάνει λίγα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη το trip τη δείχνει αυξημένη;

Ή μήπως χάνεις βενζίνη από πουθενά; Θα εξηγούσε και γιατί αργεί να πάρει μπροστά. Σου μυρίζει βενζίνη καθόλου;

Δημοσ.

Βγάζω μονο τον αρνητικό πόλο ή και τους δυο;

Γιατι ένας φίλος που ασχολείται με Honda μου ειπε να βγάλω και τους δυο....

Σημερα πάντως τωρα το απόγευμα, γυρίζοντας απο την δουλειά, μπαίνω στο αμάξι και ξεκινάω να το βάλω μπροστά, ζορίστηκε παρα πολυ, αναβόσβηναν όλα τα λαμπάκια στο καντράν και τελικώς πηρε... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει....

πιθανοτατα η  μπαταρια ( η και η μιζα) θα σε αποχαιρετησει.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...