Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν Τετάρτη θα μου βάλουν μισθό και δώρο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα βγάλω όλα.

Οπότε μπορώ να τα κάνω μεταφορά σε άλλο λογαριασμό δικό μου στην εθνική;

Εχω και εναλλακτική την Πειραιώς στο όνομα της συζύγου.

Και στις 2 περιπτώσεις ποια είναι η ακολουθία; έχει χρέωση;

Δημοσ.

Τα όρια ανάληψης ισχύουν ανά άτομο και όχι ανά καταθετικό λογαριασμό, οπότε δεν κερδίζεις κάτι αν τα κάνεις μεταφορά σε άλλο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας.

Αν κάνεις μέσω i-bank έμβασμα στην Πειραιώς θα σε χρεώσει η Εθνική 1€ και η Πειραιώς 3-4€. Αν το κάνεις από γκισέ, πολλά περισσότερα.

Δημοσ.

Τα όρια ανάληψης ισχύουν ανά άτομο και όχι ανά καταθετικό λογαριασμό, οπότε δεν κερδίζεις κάτι αν τα κάνεις μεταφορά σε άλλο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας.

Αν κάνεις μέσω i-bank έμβασμα στην Πειραιώς θα σε χρεώσει η Εθνική 1€ και η Πειραιώς 3-4€. Αν το κάνεις από γκισέ, πολλά περισσότερα.

αν θέλω να κάνω μεταφορά στο λογαριασμό της συζύγου πρέπει να είναι παρών η ίδια;

Στο γκισέ θα πάω.

Δημοσ.

αν θέλω να κάνω μεταφορά στο λογαριασμό της συζύγου πρέπει να είναι παρών παρούσα η ίδια;

Στο γκισέ θα πάω.

Όχι φυσικά, δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Όχι φυσικά, δεν είναι απαραίτητο.

Ώραια, επίσης μια άλλη ερώτηση, έχουμε έναν κοινό λογαριασμό στην εθνική, αν τα μεταφέρω εκεί λογικά θα μπορώ να τα βγάλω; το σκέφτομαι έτσι γιατί μίλησες για χρέωση από εθνική σε Πειραιώς.

Δημοσ.

Ώραια, επίσης μια άλλη ερώτηση, έχουμε έναν κοινό λογαριασμό στην εθνική, αν τα μεταφέρω εκεί λογικά θα μπορώ να τα βγάλω; το σκέφτομαι έτσι γιατί μίλησες για χρέωση από εθνική σε Πειραιώς.

Είπαμε, τα όρια ισχύουν ανά άτομο ανά τράπεζα, ο καθένας σας μπορεί να σηκώσει μέχρι 840€ κάθε 15νθήμερο από την εθνική.

Για χρέωση από Εθνική σε Πειραιώς μίλησα επειδή εσύ ρώτησες.

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε, τα όρια ισχύουν ανά άτομο ανά τράπεζα, ο καθένας σας μπορεί να σηκώσει μέχρι 840€ κάθε 15νθήμερο από την εθνική.

Για χρέωση από Εθνική σε Πειραιώς μίλησα επειδή εσύ ρώτησες.

ΟΚ φίλος σε ευχαριστώ να είσαι καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...