Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με bsplayer


Ironfox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά παιδιά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι προσπαθώ να τρέξω μία ταινία με το bsplayer 2.70 για να κατεβάσω τους υπότιτλους και δεν μπορώ. Όταν γίνει πρώτα η εγκατάσταση του bsplayer βγάζει ένα μήνυμα αποδοχής στα win 8.1 Pro N x64 και είτε με επιλογή ΝΑΙ ή ΟΧΙ και πάλι δεν παίζει καθόλου (ούτε καν τον ήχο) την ταινία. Καμία συμβουλή? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι. Οι άλλες ταινίες παίζουν μόνο με άλλους player αλλά το bsplayer δεν παίζει ούτε καν το αρχαίο .avi. Αυτό που κάνει είναι να εμφανίζει μόνο το μενού του και τίποτα άλλο. Οι προεπιλεγμένοι codecs του έχουν μπει κανονικά. Όταν σε παλαιότερη έκδοση προσπαθούσα να τρέξω ταινίες h.265 στο bsplayer για τους υπότιτλους και έλειπαν οι αντίστοιχοι codecs, τουλάχιστον η ταινία έτρεχε κανονικά αλλά εμφάνιζε μόνο τον ήχο και έτσι κατάφερνα και την έτρεχα. Τώρα τίποτα απολύτως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι αλλά με λειτουργία συμβατότητας, δεξί κλίκ στο αρχείο εγκατάστασης - ιδιότητες συμβατότητα, τρέξτο σε συμβατότητα για windows 7 δοκιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέτυχε. Το έβγαλα και το ξαναέβαλα με συμβατότητα win 7 και πέτυχε. Ευχαριστώ πολύ. Καμία ιδέα γιατί έγινε αυτό? Πότε πότε αυτό συμβαίνει και σε άλλα προγράμματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...