mentoras99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εχει αγορασει κανεις, ανδρικές χειμωνιάτικες πυτζαμες απο το ebay, σε προσιτή τιμή; Θα χρειαστώ να αγοράσω μερικές, και επειδή οι εγχώριες τιμές ειναι κατα πολυ ακριβοτερες, σκεφτομαι το ebay που με εχει σωσει σε απειρες καταστασεις, κανοντας τρομερη οικονομια, απ'οτι να ψωνιζα εδω. Ομως, με μια προχειρη αναζητηση, δεν ειδα κατι που να με ικανοποιει, γι'αυτο σκεφτηκε να ρωτησω εδω μηπως το εχει ψαξει κανεις πριν απο μενα, και μπορει να με προσανατολισει.
panos0100 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ενα μπουφαν που ειχα παρει στα 12Ε βγηκε αψογο, οι τυποι ειναι απιστευτοι, και ολα ειναι πολυ φτηνα, οποτε ναι θα επαιρνα και πιτζαμες απο το να τις πληρωσω σε διπλασια τιμη απο εδω, το προβλημα ειναι να ειναι στο νουμερο σου και να ταιριαζει
mentoras99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Σε πιστευω, γιατι εχω παρει πραγματα και σε ρουχα, που με εβγαλαν ασπροπροσωπο, και στο 1/3 της εδω τιμης.... Εγω εχω πει, να αυξησω το εισοδημα μου δεν μπορω, αλλα απο οπου μπορω να κανω οικονομια θα την κανω. Και το ebay με εχει σωσει...
idomeneas7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τζάμπα λεφτά ρε συ, φόρα παλιές φόρμες.
mentoras99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τζάμπα λεφτά ρε συ, φόρα παλιές φόρμες. Δεν το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια. Κανα μεσημερακι οταν υπαρχει ευκαιρια σε καποιο σαββατοκυριακο, δεν παω να βαλω πυτζαμες, εχω κοιμηθει και με φορμες. Εξαλλου φορμες φοραω μες το σπιτι. Αλλα για βραδυ, αρκετες ωρες υπνο, και καθε μερα, δεν ξερω ποσο 'ανετος' θα ειναι ο υπνος, παροτι οντως οι φορμες ειναι ανεση. Η μονη σχετικη τετοια εμπειρια που ειχα, ηταν στο στρατο, οπου εκει ειχα κοιμηθει ακομη και με τα ρουχα, αλλα δεν τον ελεγες υπνο της προκοπης... Ειναι αραγε το ιδιο αν κοιμασαι με ανετες φορμες, με το να κοιμασαι με κανονικες πυτζαμες;
DDevil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 εγω κοιμάμαι με το σωβρακο και ένα φανελάκι. Έχω και με τον Τάζ. -.- Δεν το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια. Κανα μεσημερακι οταν υπαρχει ευκαιρια σε καποιο σαββατοκυριακο, δεν παω να βαλω πυτζαμες, εχω κοιμηθει και με φορμες. Εξαλλου φορμες φοραω μες το σπιτι. Αλλα για βραδυ, αρκετες ωρες υπνο, και καθε μερα, δεν ξερω ποσο 'ανετος' θα ειναι ο υπνος, παροτι οντως οι φορμες ειναι ανεση. Η μονη σχετικη τετοια εμπειρια που ειχα, ηταν στο στρατο, οπου εκει ειχα κοιμηθει ακομη και με τα ρουχα, αλλα δεν τον ελεγες υπνο της προκοπης... Ειναι αραγε το ιδιο αν κοιμασαι με ανετες φορμες, με το να κοιμασαι με κανονικες πυτζαμες; Στο στρατο ενας κοιμοταν με το τζιν
mentoras99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 εγω κοιμάμαι με το σωβρακο και ένα φανελάκι. Έχω και με τον Τάζ. -.- Στο στρατο ενας κοιμοταν με το τζιν Ασε, στο στρατο δοκιμασαμε τα ορια μας. Εκει και το 5λεπτο μεχρι να γδυθεις να βαλεις πυτζαμα, επαιζε ρολο. Οταν ημουν χωμα απο την κουραση, 5 λεπτα να γδυθω πριν πεσω, και αλλα 5 λεπτα να ντυθω οταν ξυπνησω μες τη νυχτα για σκοπια, ηταν 10 λεπτα πολυτιμου υπνου.... Το τζην για υπνο, πρεπει να ειναι το απολυτο fail epic! 1
DDevil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ασε, στο στρατο δοκιμασαμε τα ορια μας. Εκει και το 5λεπτο μεχρι να γδυθεις να βαλεις πυτζαμα, επαιζε ρολο. Οταν ημουν χωμα απο την κουραση, 5 λεπτα να γδυθω πριν πεσω, και αλλα 5 λεπτα να ντυθω οταν ξυπνησω μες τη νυχτα για σκοπια, ηταν 10 λεπτα πολυτιμου υπνου.... Το τζην για υπνο, πρεπει να ειναι το απολυτο fail epic! Eγω θυμαμαι μια φορά ειχα ξυπνήσει κατά τις 5 πρέπει να ηταν λιγο πριν χαράξει .... το τι χορωδια έπαιζε από ροχαλητο ουτε που φαντάζεσαι. Σαν να ηταν σε συμφωνια. Σταματουσε ο ένας ξεκινουσε ο άλλος Αυτος που κοιμοταν με το τζιν του λεει ενας μια φορά ..... το κοστουμι ποτε θα το βάλεις? ακομα τα θυμαμαι και γελάω. Ο στρατος ηταν η καλυτερη περιοδος για χαβαλέ.
mentoras99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ας μην μιλαμε ομως για υπνο στο στρατο....ειναι μια πονεμενη ιστορια για τους περισσοτερους(και για μενα). Ειχα τετοια κουραση, που ειχα φτασει να κοιμαμαι οπου βρω, μεχρι και σε παλετες αποθηκης....δραμα μιλαμε...
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο εγώ νομίζω ότι οι πυτζάμες είναι η πιο άχρηστη εφεύρεση? Εγώ κοιμάμαι με το σώβρακο και το φανελάκι, άντε να φοράω και ένα κοντομάνικο από πάνω άμα έχει λίγο παραπάνω κρύο. Περισσότερη άνεση δε νομίζω πως υπάρχει
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Κοιμάμαι με το στρινγκ. Μέντορα99 σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.
palawiaris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ααα εσείς είστε πολύ πίσω....τίπτα ντιπ γυμνός..... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2016 από palawiaris
vrwmiaris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Κοιμάμαι με το στρινγκ. Μέντορα99 σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Μόνη κοιμάσαι;
Paratatikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ντάξει μάγκες,μάγκισες χωρίς βρακιά όλοι καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα