Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αυτά που γλιτώνεις στα παίρνουν από άλλη χρέωση, δες το τέλος από την χρέωση της οριαίας τιμής μεγαβατώρας.

Το πάγιο πάγιο 4.5 € εννοείς? 

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι γονεις μου εχουν σε εταιρεια και οντως τους 3-4 πρωτους μηνες του ερχοταν πολυ καλος λογαριασμος.μετα τους ερχοντουσαν κατι εκκαθαριστικοι πολυ τσιμπημενοι.Εμεις νυχτερινο αλλα δεν ξερω αν ειναι καινουριος μετρητης,προσφατα μπηκαμε στο σπιτι

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά το νυχτερινό λιγο που το κοίταξα δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις σωστα; Αν εξαιρέσουμε το κόστος του μετρητή που είναι 42 ευρω απο οτι καταλαβα δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις και μόνο κερδισμένος μπορεις να βγεις από αυτο. Κανω καπου λαθος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RedPriest είπε

Γενικά το νυχτερινό λιγο που το κοίταξα δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις σωστα; Αν εξαιρέσουμε το κόστος του μετρητή που είναι 42 ευρω απο οτι καταλαβα δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις και μόνο κερδισμένος μπορεις να βγεις από αυτο. Κανω καπου λαθος;

Ο καθένας το βλέπει όπως νομίζει, σε εμάς δεν αξίζει να μπουμε στην διαδικασία να βάλουμε γιατί πέραν του μετρητή πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα στην εγκατάσταση, έχουμε χαμηλές καταναλώσεις το βράδυ εκτός κι αν προτιμήσεις να βάζεις πλυντήρια ή να ανοίγεις θερμοσίφωνα τότε, οπότε προτιμούμε να παραμείνουμε ως έχουμε.

2 ώρες πριν, nvel είπε

μάλλον την ρήτρα ΟΤΣ

Ναι αυτό εννοώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, adi32 είπε

Ο νυχτερινός μετρητης. Και στη Ραε έκανα δύο φορές και στο συνήγορο 

Τι σου απαντησε η ΡΑΕ ? Ο ΔΕΔΔΗΕ απανταει στ ΡΑΕ αν υπαρχει καταγγελια  και του την κοινοποιει .

7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Αυτά που γλιτώνεις στα παίρνουν από άλλη χρέωση, δες το τέλος από την χρέωση της οριαίας τιμής μεγαβατώρας.

Θελουν πολύ πολύ μεγαλη προσοχή αυτοι οι οροι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Ο καθένας το βλέπει όπως νομίζει, σε εμάς δεν αξίζει να μπουμε στην διαδικασία να βάλουμε γιατί πέραν του μετρητή πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα στην εγκατάσταση, έχουμε χαμηλές καταναλώσεις το βράδυ εκτός κι αν προτιμήσεις να βάζεις πλυντήρια ή να ανοίγεις θερμοσίφωνα τότε, οπότε προτιμούμε να παραμείνουμε ως έχουμε. 

Προφανώς πλυντήρια ρούχων/πιάτων μεταφέρονται στο νυχτερινό, τη χειμερινή περίοδο μπορείς ν' ανάψεις θερμοσίφωνα το μεσημέρι που συνήθως βολεύει περισσότερο απ' το να τον ανάβεις τη νύχτα για να έχεις ζεστό νερό μετά από ώρες, και τη θερινή περίοδο είσαι πιο άνετος με τα κλιματιστικά απ' τις 23:00 έως τις 07:00.

Αν το είχατε βρει έτοιμο ή ήταν πιο εύκολο να το βάλετε, θα έλεγες άλλα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Οχι δεν χρειαζεται κατι στην αγατασταση .Μονο τα 42 ευρω εφ απαξ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι δεν χρειαζεται κατι στην αγατασταση .Μονο τα 42 ευρω εφ απαξ.

θελει το 1.5ρι για τον εξτρα ουδετερο, κι ας τον χρησιμοποιεις μονο για λαμπακι στον πινακα. Τουλαχιστον οταν ειχα βαλει εγω τριφ+νυκτερο μου χαν ζαλισε τα ουμπαλα για το 1.5ρι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

θελει το 1.5ρι για τον εξτρα ουδετερο, κι ας τον χρησιμοποιεις μονο για λαμπακι στον πινακα. Τουλαχιστον οταν ειχα βαλει εγω τριφ+νυκτερο μου χαν ζαλισε τα ουμπαλα για το 1.5ρι.

Παλια ναι .

Τωρα εχει καταργησθει και δεν  θελει ουτε πιστοποιητικο ηλεκτρολογου .

Το λεω με απολυτη σιγουρια .

Δημοσ.

"Σας ενημερώνουμε ότι Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε με το υπ. αριθ. 5204/21-11-2013 έγγραφό της κατήργησε την τοποθέτηση Αγωγού Πρόσθετης Εξυπηρέτησης ως προαπαιτούμενου για την χορήγηση τιμολογίου διπλής εγγραφής (νυχτερινό τιμολόγιο)"

Να σας πω και τον λόγο που πέρασαν αυτη την απόφαση, οι νεοι μετρητές που αγόρασαν δεν υποστηρίζουν την ένδειξη νυχτερινού χαχααααα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

"Σας ενημερώνουμε ότι Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε με το υπ. αριθ. 5204/21-11-2013 έγγραφό της κατήργησε την τοποθέτηση Αγωγού Πρόσθετης Εξυπηρέτησης ως προαπαιτούμενου για την χορήγηση τιμολογίου διπλής εγγραφής (νυχτερινό τιμολόγιο)"

Να σας πω και τον λόγο που πέρασαν αυτη την απόφαση, οι νεοι μετρητές που αγόρασαν δεν υποστηρίζουν την ένδειξη νυχτερινού χαχααααα

.Που το ειδες οτι δεν υποστηριζουν ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

.Που το ειδες οτι δεν υποστηριζουν ?

Ερώτηση
Καλησπέρα και πάλι
Εγω σας ρώτησα γιατι δεν εχω την ένδειξη νυχτερινού ενω υπάρχει πρόβλεψη εκ μέρους μου για την ύπαρξη αγωγού, δηλαδή απο το 2013 ενω υπάρχει αγωγος ένδειξης τον αφήνετε στον αέρα, δεν τον συνδέεται;

Απάντηση
Οι νέοι μετρητές δεν έχουν υποδοχή για να συνδεθεί ο εν λόγω αγωγός.

Εχω και τα ονόματα του δεδδηε αν τα θέλεις, εχω γνωρίσει ολο τον δεδδηε με τις μλκιες που μου έχουν κάνει εδω και ενα χρόνο, αλλά και ο εργολάβος που ήρθε τα ιδια μου είπε, τώρα αν βαριούνται να κανουν την δουλειά τους και τα αφήνουν στον αέρα ενω οι μετρητές το υποστηρίζουν είναι άλλο θέμα και δεν το γνωρίζω

Δημοσ.
21 ώρες πριν, RedPriest είπε

απλη ερωτηση, γιατι δε βαζεις ελπεντισον που εχει 24 ωρες τη μερα νυχτερινο ρευμα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε
Ερώτηση
Καλησπέρα και πάλι
Εγω σας ρώτησα γιατι δεν εχω την ένδειξη νυχτερινού ενω υπάρχει πρόβλεψη εκ μέρους μου για την ύπαρξη αγωγού, δηλαδή απο το 2013 ενω υπάρχει αγωγος ένδειξης τον αφήνετε στον αέρα, δεν τον συνδέεται;

Απάντηση
Οι νέοι μετρητές δεν έχουν υποδοχή για να συνδεθεί ο εν λόγω αγωγός.

Εχω και τα ονόματα του δεδδηε αν τα θέλεις, εχω γνωρίσει ολο τον δεδδηε με τις μλκιες που μου έχουν κάνει εδω και ενα χρόνο, αλλά και ο εργολάβος που ήρθε τα ιδια μου είπε, τώρα αν βαριούνται να κανουν την δουλειά τους και τα αφήνουν στον αέρα ενω οι μετρητές το υποστηρίζουν είναι άλλο θέμα και δεν το γνωρίζω

Μια χαρα καταγραφουν και δειχνουν την νυχτερινη χρεωση οι νεοι μετρητες.Για στειλε μου με pm ονοματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...