nvel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 για επαφή ένδειξης μειωμένου τιμολογίου μιλάμε, όχι για μέτρηση μειωμένου τιμολογιου οι προδιαγραφές των μετρητών τους θέλουν με επαφή απόρριψης φορτίων και όχι τιμολογίου, αν και μπορεί να έχουν
RedPriest Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, OnePlus6T είπε απλη ερωτηση, γιατι δε βαζεις ελπεντισον που εχει 24 ωρες τη μερα νυχτερινο ρευμα; Στο ενα το ρολόι εχουμε elpedison. Μετά από κάποιους μήνες ανέβηκε κατά πολυ ο λογαριασμός αν δεν κάνω λάθος, κατι τετοιο με είχε πει ο πατέρας μου. 1
OnePlus6T Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, RedPriest είπε Στο ενα το ρολόι εχουμε elpedison. Μετά από κάποιους μήνες ανέβηκε κατά πολυ ο λογαριασμός αν δεν κάνω λάθος, κατι τετοιο με είχε πει ο πατέρας μου. κανουν και αυτοι τετοια παπατζιλικια; εγω εβαλα προσφατα και ολα καλα. μονο προβλημα οτι αναγκαστικα πληρωνω μεσω ιντερνετ για να μη μου τρωνε 1.5 ευρω οι τραπεζες
RedPriest Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, OnePlus6T είπε κανουν και αυτοι τετοια παπατζιλικια; εγω εβαλα προσφατα και ολα καλα. μονο προβλημα οτι αναγκαστικα πληρωνω μεσω ιντερνετ για να μη μου τρωνε 1.5 ευρω οι τραπεζες Θα ρωτήσω μολις γυρισω σπιτι και θα σου πω τι ακριβώς έγινε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απορω γιατι καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν μπορει καποιος αναλλακτικος να πουλαει πιο φτηνα απο οτι αγοραζει ρευμα . Εχουν κρυφους ορους με χρεωσεις που καποιοι δεν διαβαζουν για να "σκαβαντζαρουν" την φαινομενικη χασουρα απο αλλες χρεωσεις . Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
OnePlus6T Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Απορω γιατι καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν μπορει καποιος αναλλακτικος να πουλαει πιο φτηνα απο οτι αγοραζει ρευμα . Εχουν κρυφους ορους που καποιοι δεν διαβαζουν για να "σκαβαντζαρουν" την φαινομενικη χασουρα απο αλλες χρεωσεις . δε βρισκεις τους κρυφους ορους της ελπεντισον να τους μαθω κι εγω;
nvel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 δεν υπάρχουν κρυφοί οροί αλλά όροι που δεν διαβάζονται ή δεν κατανοούνται 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, nvel είπε δεν υπάρχουν κρυφοί οροί αλλά όροι που δεν διαβάζονται ή δεν κατανοούνται Ναι πιο σωστα ετσι ...Φυσικα και αναγραφονται αλλα κανεις δεν τους λεει ουτε τους εξηγει . Πολλοι κανουν τηλεφωνικες συνδεσεις αρκουμενοι σε οτι τους λενε στο τηλεφωνο και οταν ο courier παει την συμβαση φυσικα κα δεν την διαβαζουν αλλα υπογραφουν. Δεν τα λεω εγω αλλα ατομα που την εχουν πατησει .
OnePlus6T Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι πιο σωστα ετσι ...Φυσικα και αναγραφονται αλλα κανεις δεν τους λεει ουτε τους εξηγει . Πολλοι κανουν τηλεφωνικες συνδεσεις αρκουμενοι σε οτι τους λενε στο τηλεφωνο και οταν ο courier παει την συμβαση φυσικα κα δεν την διαβαζουν αλλα υπογραφουν. Δεν τα λεω εγω αλλα ατομα που την εχουν πατησει . κι εγω ετσι εκανα υπεγραψα στον κουριερ. αλλα απο 300 που δινω στο τετραμηνο ΔΕΗ δεν παιζει να εχω μεγαλυτερο στην ελπεντισον
dtzgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, OnePlus6T είπε απλη ερωτηση, γιατι δε βαζεις ελπεντισον που εχει 24 ωρες τη μερα νυχτερινο ρευμα; Η ελπεντισον και όλοι οι πάροχοι που διαφημίζουν χρέωση νυχτερινού όλη την ημέρα, μιλούν καθαρά για τη χρέωση ενέργειας. Το ρεύμα που έχει μετρηθεί με απλό μετρητή ή με μετρητή νυχτερινού αλλα τις ώρες που δεν ισχύει το νυχτερινό ΔΕΝ απαλλάσσεται από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Όμως, το πραγματικό νυχτερινό (που είναι ίδιες ώρες ανεξαρτήτως παρόχου και απαιτεί ειδικό μετρητή) απαλλάσσεται από χρεώσεις μεταφοράς και διανομής (που είναι σημαντικότατο ποσοστό της τελικής τιμής). Το έχουμε ξαναπεί επανειλημμένα: το νυχτερινό ρεύμα ΔΕΝ είναι εκπτωτική ούτε κοινωνική πολιτική καμίας εταιρίας ή του κράτους. Είναι κίνητρο που δίνει ο διαχειριστής (κατά κύριο λόγο) και ο πάροχος (κατά δεύτερο) για να μετακινηθούν φορτία στις ώρες χαμηλής ζήτησης και να διευκολύνει έτσι η διαχείριση και η τροφοδοσία του συστήματος. Επομένως, μπαρουφες του τύπου "24ωρο νυχτερινό" είναι απλά για γέλια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dtzgr είπε Η ελπεντισον και όλοι οι πάροχοι που διαφημίζουν χρέωση νυχτερινού όλη την ημέρα, μιλούν καθαρά για τη χρέωση ενέργειας. Το ρεύμα που έχει μετρηθεί με απλό μετρητή ή με μετρητή νυχτερινού αλλα τις ώρες που δεν ισχύει το νυχτερινό ΔΕΝ απαλλάσσεται από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Όμως, το πραγματικό νυχτερινό (που είναι ίδιες ώρες ανεξαρτήτως παρόχου και απαιτεί ειδικό μετρητή) απαλλάσσεται από χρεώσεις μεταφοράς και διανομής (που είναι σημαντικότατο ποσοστό της τελικής τιμής). Το έχουμε ξαναπεί επανειλημμένα: το νυχτερινό ρεύμα ΔΕΝ είναι εκπτωτική ούτε κοινωνική πολιτική καμίας εταιρίας ή του κράτους. Είναι κίνητρο που δίνει ο διαχειριστής (κατά κύριο λόγο) και ο πάροχος (κατά δεύτερο) για να μετακινηθούν φορτία στις ώρες χαμηλής ζήτησης και να διευκολύνει έτσι η διαχείριση και η τροφοδοσία του συστήματος. Επομένως, μπαρουφες του τύπου "24ωρο νυχτερινό" είναι απλά για γέλια. Ετσι αλλα καοιοι δεν θελουν να το καταλαβουν.Δικαιωμα τους. Αυτοι πληρωνουν. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/109636/o-ti-prepei-na-kserete-gia-na-allaksete-promithefti-ilektrikis-energeias Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα καταγραφουν και δειχνουν την νυχτερινη χρεωση οι νεοι μετρητες.Για στειλε μου με pm ονοματα . εχεις πμ
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, phanispal είπε Προφανώς πλυντήρια ρούχων/πιάτων μεταφέρονται στο νυχτερινό, τη χειμερινή περίοδο μπορείς ν' ανάψεις θερμοσίφωνα το μεσημέρι που συνήθως βολεύει περισσότερο απ' το να τον ανάβεις τη νύχτα για να έχεις ζεστό νερό μετά από ώρες, και τη θερινή περίοδο είσαι πιο άνετος με τα κλιματιστικά απ' τις 23:00 έως τις 07:00. Αν το είχατε βρει έτοιμο ή ήταν πιο εύκολο να το βάλετε, θα έλεγες άλλα. Τζάμπα έκατσες να γράψεις, ανέφερα ήδη οτι "ο καθένας το βλέπει όπως νομίζει", αυτό που έγραψες στο τέλος ήθελα να πω. Δεν ανέφερα οτι είναι αρνητικό το να βάλεις νυχτερινό, ανέφερα για εμάς οτι δεν συμφέρει η διαδικασία και η φασαρία. Ο καθένας κάνει αυτό που τον συμφέρει. Μεταφορά πλυντηρίων μπάνιων κτλ, χαίρω πολύ, σε κάποια σπίτια υπάρχει συνεννόηση και τα βρίσκουν, στο δικό μας οχι συν διάφορα άλλα που πρέπει να γίνουνε, δεν κατηγόρησα την δυνατότητα να πας νυχτερινό για αυτόν τον λόγο. 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Παλια ναι . Τωρα εχει καταργησθει και δεν θελει ουτε πιστοποιητικο ηλεκτρολογου . Το λεω με απολυτη σιγουρια . Πολύ θετικό νέο αυτό. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Βασίλης_29 1
RedPriest Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, OnePlus6T είπε κι εγω ετσι εκανα υπεγραψα στον κουριερ. αλλα απο 300 που δινω στο τετραμηνο ΔΕΗ δεν παιζει να εχω μεγαλυτερο στην ελπεντισον Λοιπόν μιλησα μολις με τον πατερα μου και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Με ΔΕΗ μας ερχόταν 200 ευρω το δίμηνο, με την elpedison τους πρώτους 4 μήνες ηταν πολυ κατω. Πρώτος μήνας μετα το 4μηνο ηρθε 150 και δεύτερος 180. Δηλαδή 330 ευρω το δίμηνο. 1
burnin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, RedPriest είπε Λοιπόν μιλησα μολις με τον πατερα μου και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Με ΔΕΗ μας ερχόταν 200 ευρω το δίμηνο, με την elpedison τους πρώτους 4 μήνες ηταν πολυ κατω. Πρώτος μήνας μετα το 4μηνο ηρθε 150 και δεύτερος 180. Δηλαδή 330 ευρω το δίμηνο. βρηκες που οφειλεταιαυτη η αυξηση φιλε? αν το ανακαλυψεις πες μας να μορφωθουμε και εμεις που σκεφτομαστε την αλλαγη Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από burnin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα