tsofras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Προχθές που ήρθε δώρο η συγκεκριμένη οθόνη, προσπαθώ να φτιάξω λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δυσκολεύομαι αρκετά (είμαι και άσχετος) Αυτό που παρατηρώ είναι ότι ακριβώς δίπλα έχω και την παλιά μου LG 23 (E2350V) και έχω βάλει ένα background και δεν έχει καμία σχέση στην μία με την άλλη οθόνη. Στην 23αρα βλέπω όλα τα κόκκινα - πράσινα που έχει αριστερά και απο κάτω απο την γή ενώ στην 27αρα φαίνονται μαύρα. Ανεβάζω και φωτό να δείτε τις διαφορές μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε
XMorsX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα. Yπαρχει αυτο το review για την δικη σου. http://www.prad.de/new/monitore/test/2015/test-lg-27mp77hm-p-teil5.html Στο prad την καλυμπραρανε με τις παρακατω ρυθμισεις στο osd menu. Image mode: User Gamma: Gamma 1 Color Temperature: User Red, Green, Blue: Αστα στο 50 Εναλλακτικα το color temperature στο Warm. Overdrive αστο στο medium, ριξε την φωτεινοτητα το πολυ στο 40%, σε σκοτεινο δωματιο θα θελεις και κατω απο 30%.
tsofras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ, ναι είναι αρκετά σκοτεινό το δωμάτιο τώρα είμαι με 50 brightness 50 contrast Έφτιαξα λίγο και το profile απο τα windows και με τις ρυθμίσεις που λές είμαι πλέων αρκετά κοντά σε σχέση με την 23αρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα