Προς το περιεχόμενο

Fashionoutlet.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα moncler τα μπουφαν 99ευρω. Eε ειναι λιγο υποπτα τα πραγματα  :shifty:

edit: Επισης δεν γινεται να βαζεις το πουκαμισο σε κουκλα για να τα βγαλεις φωτογραφια για το site και να ειναι ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ !

Δημοσ.

Στο fb page τους έχουν email επικοινωνίας το [email protected] (δηλαδή με άσχετο username στο icloud, ούτε καν στο domain του site). Περίεργα πράγματα. Προσωπικά δεν θα αγόραζα από εκεί. Από την άλλη βέβαια δέχεται πληρωμή με paypal...

Δημοσ.

Στο fb page τους έχουν email επικοινωνίας το [email protected] (δηλαδή με άσχετο username στο icloud, ούτε καν στο domain του site). Περίεργα πράγματα. Προσωπικά δεν θα αγόραζα από εκεί. Από την άλλη βέβαια δέχεται πληρωμή με paypal...

που το ειδες το paypal κακομοιρη δεν το εχει καθολου

Δημοσ.

To λέει στην αρχική κάτω κάτω στη μέση. Επίσης έκανα και δοκιμή βάζοντας κάτι στο καλάθι και προχώρησα στο chaeckout όπου είχε επιλοηή paypal για πληρωμή. Όπως είπα πάντως, αν και έχει paypal, δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα αξιόπιστο το σάιτ και δεν θα παράγγελνα.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχει πάρει τελικά κανείς από εκεί;

Κάτι που έβαλα στο καλάθι, μου έδινε επιλογή πληρωμής μόνο αντικαταβολή οπότε θα το δω πριν πληρώσω. Δε φαίνεται να ρισκάρεις εκτός αν είναι πάρα πολύ καλή μαϊμού...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Κάτι που έβαλα στο καλάθι, μου έδινε επιλογή πληρωμής μόνο αντικαταβολή οπότε θα το δω πριν πληρώσω. Δε φαίνεται να ρισκάρεις εκτός αν είναι πάρα πολύ καλή μαϊμού...

Σε τρωει το χερι σου;ΚΑι ποιος σου εγγυάται ότι ο κούριερ θα σε αφήσει να ανοίξεις κουτί να δεις;

Κατσε πριν οριστικοποιηθεί η αγορά μπας και σου πουν μονο με κάρτα-καταθεση κλπ.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Πιστεύεις έστω και 1% ότι θα είναι αυθεντικά;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, george1807 είπε

Πιστεύεις έστω και 1% ότι θα είναι αυθεντικά;

Μόνο λόγω του ότι τα outlet έχουν παλαιότερα μοντέλα σε καλές τιμές.

Αλλά έχουν και μια διεύθυνση αποθήκης συνήθως, εδώ ούτε σταθερό τηλέφωνο δεν υπάρχει...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μόνο λόγω του ότι τα outlet έχουν παλαιότερα μοντέλα σε καλές τιμές.

Αλλά έχουν και μια διεύθυνση αποθήκης συνήθως, εδώ ούτε σταθερό τηλέφωνο δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυθεντικό Vilebrequin Μαγιό με 45€ ούτε Givenchy φούτερ με 49. Στα outlet με επίσημο κατάστημα ίσως βρεις μαγιό στα 115€ και φούτερ άλλα τόσα. 

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι τιμες ειναι τοσο χαμηλες που σε κανουν να νιωθεις οτι ειναι φεικ...επισης επειδη ειναι περιοδος προσφορων ισως κανω εγω λαθος και επειτα απο αυτη τη περιοδο ξανανεβουν οι τιμες στξν αρχικη τους τιμη...τελος παντων οποιος παρει κςτι απο εκει αν μπορει να ενημερωσει αν ειναι οτνως φεικ ή οριτζιναλ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είναι fake όλα τα είδη 

Μόλις τώρα, John77777pp είπε

Είναι fake όλα τα είδη 

Παρήγγειλε μια φίλη μου και της φέρανε λάθος είδος και έχουνε μονο κινητό με αποτέλεσμα να κάνει απόπειρες 3 μερες να τους βρει και να φέρουν οι ίδιοι το σωστό πλην fake είδος που Παρήγγειλε 

Στις 6/9/2020 στις 1:14 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Σε τρωει το χερι σου;ΚΑι ποιος σου εγγυάται ότι ο κούριερ θα σε αφήσει να ανοίξεις κουτί να δεις;

Κατσε πριν οριστικοποιηθεί η αγορά μπας και σου πουν μονο με κάρτα-καταθεση κλπ.

Fake 100%

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή την Τίνα την έχω γνωρίσει τα ρούχα είναι αυθεντικά τα φέρνει από την Ιταλία είναι outlet δεν έχει έξοδα καθότι δεν είναι φυσικό κατάστημα και ήταν στο Ricardo όσοι ψωνίζαμε από το Ricardo ξέρουν τι ήταν αυτό! Πριν κλείσει με κάτι εξυπνάδες κάποιων πωλητών που έφαγαν λεφτά με ηλεκτρικές ή συσκευές τεχνολογίας!!! Είναι άριστη ποιότητα και έχω ψωνίσει αρκετά ρούχα και η αδερφή μου παλτό Burberry!!!

Επεξ/σία από dimustech
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα ένα πουκάμισο louis Vuitton. Μπήκα εδώ για να καταλάβω και εγώ αν είναι μουφα η όχι. Αυτό κάτι λέει και εξηγούμαι 

Στα ταμοελακια και τα ολογράμματα λείπουν κάποια άλλα είναι προφανές ότι εδώ δε μιλαμε για μηχανογραφημενες αποθήκες και πωλήσεις  αλλά για ένα άτομο που απλά διαχειρίζεται κάποια κομμάτια που πιθανό να έχει άκρες να βρίσκει.. Σπασμένα νούμερα πάντα. Αν ήταν μουφες δε θα υπήρχαν όλα τα νούμερα; Δε θέλουνε να κάνουνε πωλήσεις και έχουν μόνο small γιατί σε L και XL  που φοράμε οι περισσότεροι δεν έχει σχεδόν τίποτα. 

Το ύφασμα φαίνεται ποιοτικό, αν είναι απομίμηση είναι τέλεια. Λέει made in Italy που δύσκολα θα βρεις απομίμηση να μη λέει made in turkey. Η χωρα παραγωγής θέλει πάντα να αναγράφεται σωστά πάνω στο προϊόν... 

Το πουκάμισο εν τω μεταξύ κάθεται τέλεια. Βέβαια λες 55 ευρώ για ένα πουκαμισο που κανονικά θα στοίχιζε το λιγότερο 700 ή στη χειρότερη σε στοκατζιδικο 300; Σωστά από την άλλη δεν έχω πειστεί ακόμα ότι είναι μαϊμού. Αυτό σημαίνει ότι αν μη τι; λλο μπορεί να το πληρώσεις ακριβά εφόσον δεν είσαι σίγουρος, αλλά αξίζει να δώσεις τα 55 για κάτι πολύ ωραίο και ν; μην είσαι και σίγουρος ότι είναι μαϊμού... 

2 λεπτά πριν, vertiggo είπε

Αγορασα ένα πουκάμισο louis Vuitton. Μπήκα εδώ για να καταλάβω και εγώ αν είναι μουφα η όχι. Αυτό κάτι λέει και εξηγούμαι 

Έλειπε ένα κουμπάκι από αυτό που έχει μέσα στη χαρτινη θήκη που μπορεί και να το έχασε αυτό που διαχειρίζεται το site. Είναι προφανές ότι δε μιλάμε για μηψανογραφημενες αποθήκες και πωλήσεις αλλά για ένα άτομο που απλά διαχειρίζεται κάποια κομμάτια που πιθανό να έχει άκρες να βρίσκει.. Σπασμένα νούμερα πάντα. Αν ήταν μουφες δε θα υπήρχαν όλα τα νούμερα; Δε θέλουνε να κάνουνε πωλήσεις και έχουν μόνο small γιατί σε L και XL  που φοράμε οι περισσότεροι δεν έχει σχεδόν τίποτα. 

Το ύφασμα φαίνεται ποιοτικό, αν είναι απομίμηση είναι τέλεια. Λέει made in Italy που δύσκολα θα βρεις απομίμηση να μη λέει made in turkey. Η χωρα παραγωγής θέλει πάντα να αναγράφεται σωστά πάνω στο προϊόν... 

Το πουκάμισο εν τω μεταξύ κάθεται τέλεια. Βέβαια λες 55 ευρώ για ένα πουκαμισο που κανονικά θα στοίχιζε το λιγότερο 700 ή στη χειρότερη σε στοκατζιδικο 300; Σωστά από την άλλη δεν έχω πειστεί ακόμα ότι είναι μαϊμού γιατί πχ το στοκατζηδικο στο glen McArthur είναι μια μαγαζαρα και πότε οι μεγάλες εταιρίες δε ξευτιλιζουν το προϊόν τους επειδή ειναι παλιό, προτιμούν να το πετάξουν . Αυτό σημαίνει ότι αν μη τι άλλο μπορεί να το πληρώσεις ακριβά εφόσον δεν είσαι σίγουρος, αλλά αξίζει να δώσεις τα 55 για κάτι ποηλύ ωραίο και να μην είσαι και σίγουρος ότι είναι μαϊμού... Συγγνώμη αν κούρασα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...