Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα οι κατσαριδες το οπλο τους ειναι τα ποδαρακια τους, τρεχουν με 1000 αλλά αυτο με το χαρτι πως το κανεις δηλαδη ανεβαινει επανω και το πετας εξω;

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα οι κατσαριδες το οπλο τους ειναι τα ποδαρακια τους, τρεχουν με 1000 αλλά αυτο με το χαρτι πως το κανεις δηλαδη ανεβαινει επανω και το πετας εξω;

ναι βαζεις το χαρτι εκει που ειναι και το αναγκαζεις να ανεβει πανω και μετα το αφηνεις εξω. τις κατσαριδες δε τις πλησιαζω στο 1 μετρο οχι να τις ανεβασω και στο χαρτι για να τις σωσω :P

Δημοσ.

Ναι άλλα πως το καταφέρνεις γιατί αυτές οι βρομούσες πετάνε κιόλας, πως δεν σου φεύγει, κι αν πετάξουν ανεβαίνουν στο ταβάνι, και τότε το αυτοσχέδιο όπλο είναι να πετάξω το μαξιλάρι επάνω στο ταβάνι με προσοχή μη σπάσει το πολύφωτο και μετά να πιάσω το μαξιλάρι και να αρχίσω να ψάχνω που έπεσε η βρωμιάρα

Δημοσ.

Ναι άλλα πως το καταφέρνεις γιατί αυτές οι βρομούσες πετάνε κιόλας, πως δεν σου φεύγει, κι αν πετάξουν ανεβαίνουν στο ταβάνι, και τότε το αυτοσχέδιο όπλο είναι να πετάξω το μαξιλάρι επάνω στο ταβάνι με προσοχή μη σπάσει το πολύφωτο και μετά να πιάσω το μαξιλάρι και να αρχίσω να ψάχνω που έπεσε η βρωμιάρα

χαχα θριλερ το εκανες! γενικα το εχω κανει με διαφορα εντομα οπως αραχνες και πασχαλιτσες και κατι χαζα σκαθαρια,με βρωμουσα δε μου εχει τυχει ακομη.

Δημοσ.

Για δοκίμασε και με βρομούσα, άστα φίλε μου κάθε καλοκαίρι θρίλερ το περνάω αναγκάζομαι με 40 βαθμούς να ανοίγω την πόρτα μόνο από πάνω για να μην μπαίνει κανένα έντομο μέσα, και το πατζουρι να είναι κλειστό μέχρι ένα σημείο γιατί αλλιώς θα σκάσω αν το κλείσω τελείως. Γενικά έχω θέμα με τα έντομα και κυρίως τις κατσαρίδες το καλοκαίρι. Άλλα αυτή την κατσαρίδα που ήρθε φέτος ήταν όλα τα λεφτά πολύ έξυπνη η Κ@@@λ@@  ξέρεις τι έκανε;   Αρχικά την είδα στο μπάνιο πρώτη φορά δεν την πρόλαβα να την ισοπεδώσω  μετά ήρθε στο δωμάτιο που κοιμαμε  την είδα πρώτη φορά, πάλι δεν την σκότωσα, ενώ ακούμπησα την παντόφλα τελευταίο κλάσμα έφευγε αστραπή, ξανά έβγαινε 2 φορά πάλι τα ίδια, αυτό κράτησε όπως είπα 1 μήνα, μέχρι που πήρα το κατσαριδοκτονο ψέκασα  στο σημείο που ήταν η κρυψώνα της και ένα βράδυ βγήκε,(βλέπεις είχε και τις ώρες της, συνήθως 1:20 τα ξημερώματα και 3 πάλι,, το πρωί δεν έβγαινε) την βλέπω λοιπον  ζαλισμένη, πάει από τον καναπέ κατω, περιμενο βγαινει σε κάποια φάση μπαινει μεσα στην μπαντοφλα και οπως ξανα βγαινει εκει πεταγομαι μια την δινω μια την λέω θες κι αλλη φαε αλλες 10 και ευτηχως την καταφερα, το κατσαριδοκτονο θα μεινει και για το καλοκαιρι του 2017 καθως επισης και για τις βρωμουσες γιατι λεει ειναι γενικης χρησεως 

Δημοσ.

Μην σκοτώνετε κατσαρίδες και έντομα με κατσαριδοκτόνα, ούτε να τα πετάτε από το παράθυρο.

Εγώ τα πιάνω και τα τρώω. Πλούσια διατροφή σε θρεπτικά συστατικά και έχουμε και τζάμπα φαϊ ειδικά το καλοκαίρι, γλιτώνουμε και χρήματα έτσι. Κρίση έχουμε τι να κάνουμε.....

• Like 2
Δημοσ.

Μην σκοτώνετε κατσαρίδες και έντομα με κατσαριδοκτόνα, ούτε να τα πετάτε από το παράθυρο.

Εγώ τα πιάνω και τα τρώω. Πλούσια διατροφή σε θρεπτικά συστατικά και έχουμε και τζάμπα φαϊ ειδικά το καλοκαίρι, γλιτώνουμε και χρήματα έτσι. Κρίση έχουμε τι να κάνουμε.....

Με κατσαριδοκτονο ειναι λιγο πιο νοστιμη αλλα παυει να ειναι βιολογικη ρε γμτ . Νυχτεριδες και αραχνες αποφευγω μονο μην εχω μπλεξιματα με τον spiderman τον batman και τον Στέλιος Καζαντζιδη

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο, γιατί δεν μένουν και για πολύ ακίνητα. Οπότε παίρνεις ένα χαρτί ή οτιδήποτε άλλο και το τοποθετείς απλά μπροστά του μέχρι ν' ανεβεί. Συνήθως για εισβολείς που δεν κάνουν χιλιάρι, όπως πχ κατσαρίδα (που σιγά μη κάτσω να κάνω κι ακροβατικά για να τη σώσω, λούσιμο με κατσαριδοκτόνο κι αντιός αμίγκα!!).

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα το πρωί η βρωμούσα δεν είναι πουθενά, πίστευα να τη βρω κοντά στο παράθυρο αλλά τίποτα. Μαζί θα κάνουμε γιορτές μάλλον.

Δημοσ.

Ναι ειναι η κλασική αλλά είναι καφέ η συγκεκριμένη, όχι τόσο όμορφη όσο η πράσινη. Στο γνωστό γωνιώδες σχήμα, με κάπως αεροδυναμικούς "ώμους".

Γιατί να μπει στο αυτί μου... δεν χωραει καν.

Ασχετο αλλά γιατί το ερκοντίσιον ενω το χω σβήσει παραμένει καπως μισάνοιχτο; θαρθουν και αλλα καλούδια από κει;

Το aircontition δεν επικοινωνει με τον εξω χωρο. Απο αλλου μπηκε.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το aircontition δεν επικοινωνει με τον εξω χωρο. Απο αλλου μπηκε.

Σε μένα έμπαιναν από τα χωνευτά συρώμενα κουφώματα επειδή το βουρτσάκι ήταν γτπκ (μαζί με άπειρο αέρα). Το aerostop τα μείωσε αρκετά, η φετινή αντίκατάσταση με ανοιγόμενα τα εξαφάνισε...

Δημοσ.

Ξέρετε αυτά τα έντομα;Τώρα ενα τέτοιο είναι μέσα στο δωματιό μου. Εχω την εντύπωση οτι μπηκε από το κλιματιστικό -το δωμάτιο ήταν κλειστό για λίγους μήνες.

Μου είναι συμπαθές, δεν καταλαβαίνω γιατί το ονόμασαν ετσι, αλλα τώρα κάνει καποιους ήχους πισω από τα έπιπλα. Υπαρχει τίποτα που μπορει να βλαψει; Δεν υπάρχουν γλάστρες στο δωμάτιο, μόνο στο μπαλκόνι.

Το ονόμασαν έτσι γιατί αν το πατήσεις :devil:  θα μυρίζει ο τόπος.

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα το πρωί η βρωμούσα δεν είναι πουθενά, πίστευα να τη βρω κοντά στο παράθυρο αλλά τίποτα. Μαζί θα κάνουμε γιορτές μάλλον.

Θα ξαναγυρίσει αδερφέ.. μπορεί να έφυγε για γιορτές, μην απελπίζεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

κάπου θα κρύφτηκε, έπρεπε να το πιάσεις εκείνη  την ώρα που το είδες, τώρα θα εμφανιστεί όταν θέλει αυτό ψάξε πίσω από καναπέδες και ράφια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...