Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κανας γείτονας που δεν συμπαθείς; πιάστην και ρίχτην στην αυλή/μπαλκόνι του. H φοβερή και τρομερή βρωμούσα θα τον κανονίσει! :-D

Και δεν ξέρεις, ίσως γυρίσει πίσω σε σένα για την απόμενη αποστολή. :ph34r:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εξολόθρεψα μία (φορ γουατ ιτς γουόρθ, πράσινου χρώματος) προ 15λέπτου. Μου ’χε κάνει τα νεύρα τσατάλια για παραπάνω από μία ώρα η ρουφιάνα. Μάλλον την προσέλκυσε το φως του δωματίου γιατί με το που εισήλθε στον χώρο πήγε και στούκαρε πάνω στο φωτιστικό (ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος πρόσκρουσης μαζί με το buzz φυσικά). Κάτι σαν νυκτόβια χρυσόμυγα αλλά στο πιο ήσυχο.

Αρχικά σκέφτηκα να μεταθέσω την εντομοκτονία για μια πιο λογική ώρα, αλλά μετά μου ’ρθαν στο νου διάφορα δυσοίωνα σενάρια (πριν 3-4 μέρες είχε κάνει την εμφάνισή της και μία -καλοθρεμμένη- κατσαρίδα στην κουζίνα, επίσης μεταμεσονύκτιες ώρες) και αποφάσισα να δράσω άμεσα. Δυσκολευόμουν να την εντοπίσω, θα πρέπει να ’χε λουφάξει σε σημείο εκτός του οπτικού μου πεδίου, οπότε αποφάσισα να «στήσω αφτί». Με το που αντιλήφθηκα θόρυβο μπήκα σε “seeking, search & destroy” mode. Κινήθηκε προς το σώμα του καλοριφέρ και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο φωτιστικό. Σε εκείνο το σημείο ξαναέχασα τα ίχνη της. «Τι στο διάολο, κάπου εκεί πάνω πρέπει να ’ναι, δεν είδα άλλη κίνηση». Και όντως αυτό συνέβαινε. Η ένταση του λαμπτήρα όμως ήταν τέτοια που δεν μου επέτρεπε να διακρίνω, με τύφλωνε. Έσβησα το φωτιστικό, άναψα ένα φακό και αμέσως φανερώθηκε: Αναπαυόταν στο μαύρο σπιράλ καλώδιο που κατεβαίνει απ’ το ταβάνι. «Άντε να την πετύχεις εκεί». Εν τω μεταξύ είχα πάρει ρολό χαρτιού κουζίνας για να τη λιώσω.

Η 1η προσπάθεια κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία. Νόμισα πως την είχα εγκλωβίσει στο χαρτί, το πήρα στο W.C., το άφησα στο πάτωμα και άρχισα να το πατάω με μανία. Όταν άνοιξα με προσοχή το χαρτί για να προσθέσω ένα ακόμα verified kill στο λογαριασμό και να ανεβάσω το score μου, διαπίστωσα πως ήταν κατάλευκο. Μου ’χε ξεφύγει η τρισκατάρατη.

Επιστρέφω στο δωμάτιο με το βλέμμα στραμμένο και πάλι προς το φωτιστικό και διακρίνω μια σκιά πάνω στο «καπελάκι». ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΟΜΟΥΣΑ! Αυτή τη φορά λαμβάνω επιπρόσθετα μέτρα ποτίζοντας το χαρτί με οινόπνευμα. Τουλάχιστον να την ζαλίσω/επιβραδύνω αν δεν καταφέρω να την παγιδεύσω... Φευ. Την πατάω όπως και πριν. Με τη διαφορά πως αυτή τη φορά, κάνει δυο γυροβολιές και προσγειώνεται στο PC, και συγκεκριμένα στην πρόσοψη. Ε, δεν θα φάμε όλη τη νύχτα κυνηγώντας ένα κωλοέντομο, πυρ κατά βούληση! Έχοντας πλήρη άγνοια κινδύνου, το μιαρό ημίπτερο αρχίζει να αναρριχάται. Με χειρουργικές κινήσεις (surgical strike λέμε, με βλέπω χειριστή drone και βάλε) το συνθλίβω -χρησιμοποιώντας το προαναφερθέν εμποτισμένο με αλκοόλ χαρτί- ασκώντας πίεση με τον αντίχειρα. Αργά & σαδιστικά. Splatter θέαμα για εξκουίζιτ τέιστ· από την πολτοποίηση, το πλαστικό/mesh μέταλλο του tower γέμισε με ένα αηδιαστικό παχύρευστο (άοσμο, θενκ γκοντ) υγρό. Πέρασα τα επόμενα 10′ καθαρίζοντας με βαμβάκι και οινόπνευμα, αλλά παρότι εξαφανίστηκε κάθε ίχνος δεν έχω αποβάλλει τελείως την αηδία.

Χμμμ... «Πωλείται full tower μάρκας Chieftec - Πληροφορίες εντός»

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/12/2016 στις 11:25 ΠΜ, pournaras είπε

Το aircontition δεν επικοινωνει με τον εξω χωρο. Απο αλλου μπηκε.

Δυτυχώς το aircondition επικοινωνει με τον εξω κοσμο και είναι εισοδος εντομων, κατσαριδων κτλ. Ο σωληνας των συμπυκνωματων που βγαινει απο τον τοιχο πισω απο την εσωτερική μοναδα επικοινωνει μια χαρα. Μιλαμε γι αυτο το σπιραλ πλαστικο σωληνα πισω απο την εσωτερική μονάδα και οχι την αλλη που ειναι κατω απο την εξωτερική. Εγω εχω βαλει στην ακρη μια σιτα και επισης κανω και ενα μικρο U στο σπιραλ για σιφωνισμό.

Δημοσ.
4 hours ago, 9-11 said:

Εξολόθρεψα μία (φορ γουατ ιτς γουόρθ, πράσινου χρώματος) προ 15λέπτου. Μου ’χε κάνει τα νεύρα τσατάλια για παραπάνω από μία ώρα η ρουφιάνα. Μάλλον την προσέλκυσε το φως του δωματίου γιατί με το που εισήλθε στον χώρο πήγε και στούκαρε πάνω στο φωτιστικό (ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος πρόσκρουσης μαζί με το buzz φυσικά). Κάτι σαν νυκτόβια χρυσόμυγα αλλά στο πιο ήσυχο.

Αρχικά σκέφτηκα να μεταθέσω την εντομοκτονία για μια πιο λογική ώρα, αλλά μετά μου ’ρθαν στο νου διάφορα δυσοίωνα σενάρια (πριν 3-4 μέρες είχε κάνει την εμφάνισή της και μία -καλοθρεμμένη- κατσαρίδα στην κουζίνα, επίσης μεταμεσονύκτιες ώρες) και αποφάσισα να δράσω άμεσα. Δυσκολευόμουν να την εντοπίσω, θα πρέπει να ’χε λουφάξει σε σημείο εκτός του οπτικού μου πεδίου, οπότε αποφάσισα να «στήσω αφτί». Με το που αντιλήφθηκα θόρυβο μπήκα σε “seeking, search & destroy” mode. Κινήθηκε προς το σώμα του καλοριφέρ και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο φωτιστικό. Σε εκείνο το σημείο ξαναέχασα τα ίχνη της. «Τι στο διάολο, κάπου εκεί πάνω πρέπει να ’ναι, δεν είδα άλλη κίνηση». Και όντως αυτό συνέβαινε. Η ένταση του λαμπτήρα όμως ήταν τέτοια που δεν μου επέτρεπε να διακρίνω, με τύφλωνε. Έσβησα το φωτιστικό, άναψα ένα φακό και αμέσως φανερώθηκε: Αναπαυόταν στο μαύρο σπιράλ καλώδιο που κατεβαίνει απ’ το ταβάνι. «Άντε να την πετύχεις εκεί». Εν τω μεταξύ είχα πάρει ρολό χαρτιού κουζίνας για να τη λιώσω.

Η 1η προσπάθεια κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία. Νόμισα πως την είχα εγκλωβίσει στο χαρτί, το πήρα στο W.C., το άφησα στο πάτωμα και άρχισα να το πατάω με μανία. Όταν άνοιξα με προσοχή το χαρτί για να προσθέσω ένα ακόμα verified kill στο λογαριασμό και να ανεβάσω το score μου, διαπίστωσα πως ήταν κατάλευκο. Μου ’χε ξεφύγει η τρισκατάρατη.

Επιστρέφω στο δωμάτιο με το βλέμμα στραμμένο και πάλι προς το φωτιστικό και διακρίνω μια σκιά πάνω στο «καπελάκι». ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΟΜΟΥΣΑ! Αυτή τη φορά λαμβάνω επιπρόσθετα μέτρα ποτίζοντας το χαρτί με οινόπνευμα. Τουλάχιστον να την ζαλίσω/επιβραδύνω αν δεν καταφέρω να την παγιδεύσω... Φευ. Την πατάω όπως και πριν. Με τη διαφορά πως αυτή τη φορά, κάνει δυο γυροβολιές και προσγειώνεται στο PC, και συγκεκριμένα στην πρόσοψη. Ε, δεν θα φάμε όλη τη νύχτα κυνηγώντας ένα κωλοέντομο, πυρ κατά βούληση! Έχοντας πλήρη άγνοια κινδύνου, το μιαρό ημίπτερο αρχίζει να αναρριχάται. Με χειρουργικές κινήσεις (surgical strike λέμε, με βλέπω χειριστή drone και βάλε) το συνθλίβω -χρησιμοποιώντας το προαναφερθέν εμποτισμένο με αλκοόλ χαρτί- ασκώντας πίεση με τον αντίχειρα. Αργά & σαδιστικά. Splatter θέαμα για εξκουίζιτ τέιστ· από την πολτοποίηση, το πλαστικό/mesh μέταλλο του tower γέμισε με ένα αηδιαστικό παχύρευστο (άοσμο, θενκ γκοντ) υγρό. Πέρασα τα επόμενα 10′ καθαρίζοντας με βαμβάκι και οινόπνευμα, αλλά παρότι εξαφανίστηκε κάθε ίχνος δεν έχω αποβάλλει τελείως την αηδία.

Χμμμ... «Πωλείται full tower μάρκας Chieftec - Πληροφορίες εντός»

Ομολογώ ότι διασκέδασα και σε νοιώθω όσον αφορά τις σιχαμένες [υπάρχουν πολλά δέντρα, σαν ζούγκλα, πίσω στο μπαλκόνι μου και τις έχω συχνά επισκέπτες τα βράδια].
Τελικά διαπίστωσα ότι με το σπρέι για κατσαρίδες [αυτό δλδ που πρέπει ν'αδειάσεις όλο το δοχείο πάνω στην κατσαρίδα και ΑΝ πεθάνει] οι βρωμούσες πέφτουν ξερές άμεσα, ένα ψέκασμα μόνο, και μετά μάζεμα με χαρτί. Ούτε κυνηγητό ούτε τίποτα :P 

Δημοσ.

Από τα χειρότερα μου έντομα η βρωμούσα. Και το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι πρέπει να προσέξεις πως θα τις εξολοθρεύσεις. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις λιώσουμε, ακριβώς επειδή βρωμοκοπάνε απαίσια. Κι αν έρθει και το χεράκι μας σε επαφή... αντίο ζωή! Πιο εύκολα βγάζεις τη μυρωδιά του σκόρδου από τα δάχτυλα. Γι'αυτό δεν κάνουμε άμεση επαφή! 

Δημοσ.

Από τα αγαπημένα μου έντομα. Είναι τύπος party animal, θα μπει από το παραθύρι σου, θα πάει πάνω από τη λάμπα και θα αρχίσει το headbanging και το mosh pit, χτυπώντας σε τοίχους, έπιπλα και φωτιστικά. Μόλις κουραστεί θα ξαποστάσει στον τοίχο και μετά από λίγο ξανά προς τη δόξα τραβά. Πέρα από το έξω καρδιά στοιχείο μου αρέσει γιατί δεν μου έχει έρθει καμιά φορά ύπουλα μπρος στη μούρη μου (όπως δεκάδες άλλα έντομα) αλλά πάντα φροντίζει να δηλώσει το παρόν με θόρυβο. Το θεωρώ απείρως πιο τίμιο. Ανοίγω την μπαλκονόπορτα, το εξωθώ σε φυγή και τελειώσαμε. Κάποια εξ'αυτών δεν "νιώθουν" οπότε υπήρξαν φορές που θρηνήσαμε θύματα. Τις περισσότερες φορές όμως η διαδρομή είναι: είσοδος- party- ευχαριστούμε που επιλέξατε το δωμάτιο μας για τη διασκέδαση σας- έξοδος.

• Like 2
Δημοσ.

Ποτέ ντομάτες στο μπαλκόνι.

Τις τραβάνε σαν τη μύγα το γάλα.

Τρυπάνε τη ντομάτα και γεννάνε μέσα σε αυτή τα αυγά τους για να βγουν οι καινούργιες.Μεγάλο βάσανο για τους παραγωγούς που όποια ντομάτα τρυπήσουν πάει για πέταμα γιατί ασπρίζει και δεν πουλιέται.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Stamer είπε

Από τα χειρότερα μου έντομα η βρωμούσα. Και το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι πρέπει να προσέξεις πως θα τις εξολοθρεύσεις. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις λιώσουμε, ακριβώς επειδή βρωμοκοπάνε απαίσια. Κι αν έρθει και το χεράκι μας σε επαφή... αντίο ζωή! Πιο εύκολα βγάζεις τη μυρωδιά του σκόρδου από τα δάχτυλα. Γι'αυτό δεν κάνουμε άμεση επαφή! 

Άρα βρωμούσα πρέπει να ήταν ένα έντομο πριν κάτι βδομάδες, το έντομο μπήκε στο δωμάτιο και πλησίαζε κοντά στην λάμπα από το λαμπατέρ, άκουγα όλο θορύβους και κάτι τσιρίγματα και κατάλαβα οτι πετούσε κάποιο έντομο, σε κάποια φάση πάω να κλείσω το λαμπατέρ να κοιμηθώ και το έντομο ακούμπησε πάνω στο χέρι μου (δεν ξέρω πως), τίναξα το χέρι μου και φύσηξα με το στόμα για να φύγει το έντομο από το χέρι μου αλλά αυτό δεν έφευγε, τελικά έφυγε κάποια στιγμή. Το αποτέλεσμα από όλο αυτό, μια απαίσια μυρωδιά πάνω στο χέρι μου στο σημείο που με ακούμπησε το έντομο, η μυρωδιά δεν έφευγε με τίποτα, σαπούνισμα πολλές μέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...