Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω δοκιμάσει το merkalli και κάνει αρκετα καλή δουλεια το πρόβλημα είναι ώμος οτι το βιντεο που αποθηκευει απο 500 mb το βγαζει πάνω απο 6giga!! και εκτός αυτού για να το κάνει export περιμένω κάμια ώρα.. εχω i5 επεξεργαστή

Δημοσ.

Το merkalli το χρησιμοποιείς σαν αυτόνομο πρόγραμμα ή σαν addon για κάποιον (ποιον; ) video editor;

Δεν έχεις κάποια επιλογή για export π.χ. σε mp4 όπου να μπορείς να ορίσεις εσύ το bitrate;

Όσο για τον χρόνο, είναι λογικό. Η επεξεργασία που κάνει είναι δύσκολη. Αν το έχεις σαν addon για κάποιο πρόγραμμα δες μήπως το πρόγραμμα αυτό έχει επιλογή για hardware acceleration. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι έχεις κάρτα γραφικών που υποστηρίζεται από τον video editor π.χ. nvidia με cuda για το premiere. Αν είσαι με την ενσωματωμένη vga του επεξεργαστή... άστο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω δουλέψει το πρόγραμμα αλλά αν έχει κάτι θα είναι κάπου όπου κάνεις export.

Αν όχι, μάλλον σώζει σε uncompressed μορφή, οπότε μπορείς να κάνεις re-encode το βίντεο σε όποια μορφή θέλεις π.χ. με το freemake ή το xmedia

EDIT:

Πάντως, στα features του βλέπω...

9EZrot.jpg

Οπότε κάπου θα έχει ρύθμιση για bitrate. Σε ένα φόρουμ που είδα για το πρόγραμμα, ένας χρήστης έλεγε ότι έκανε export σε low (4.5 Mbps) και medium (12 Mbps) quality, οπότε ίσως το έχει με επιλογή quality και εσύ έβαλες μάλλον high και σου έβγαλε αρχεία στα 35 Mbps περίπου (αν κρίνω από τον τριπλασιασμό από το low στο medium)

EDIT 2:

Κατέβασε το mediainfo και στήστο. Βάλε στην προβολή->Κείμενο και φόρτωσε ένα αρχικό βίντεο από την κάμερα, επέλεξε όλες τις πληροφορίες και κάνε επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Επανέλαβε με ένα τελικό (μεγάλο σε μέγεθος) βίντεο.

Έτσι θα δούμε τουλάχιστον τι settings έχουν τα βίντεο.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Εεεε αυτη τη δουλεια θα κάνουμε....

σκευτομαι να αλλάξω κάμερα να ξεμπερδεύω..αξίζει να πάρω αυτήν που έχει και stibilizing http://www.skroutz.gr/s/9919271/Elephone-Ele-Explorer-Elite.html?

Διάβασα πολύ καλές αξιολογήσεις..

τραβάω βιντεάκια μοντάρω κτλ ερασιτεχνικά για τα λεφτα της καλή δεν είναι? 

Δημοσ.

Τώρα ποια έχεις; Δες λίγο και τα edit που έκανα στο προηγούμενο μήνυμα.

Πάντως, αν δε βιάζεσαι και θέλεις την συγκεκριμένη, πάρτην από έξω στα μισά λεφτά.

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_265287.html?wid=21

Βέβαια μην περιμένεις ποιότητα gopro με 48€ (115€ στην Ελλάδα :P ). Ότι πληρώσεις παίρνεις και πριν προχωρήσεις έλεγξε την ποιότητα της εικόνας σε χαμηλό φωτισμό.

Δημοσ.

αν θες για σταθεροποιηση πάρε ένα gimbal. η ηλεκτρονική σταθεροποιηση δεν κανει και τόσα πράγματα.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.

Λοιπον ξεκινάω με τον karaLRS το σκευτικά αλλά εχεις δεί πόσο κάνουν?

Αν ειναι να δώσω πχ 200 για καμερα και 200 για αυτο το μαραφέτι γιατι να μην δώσω 400 και να πάρα καμερα με σταθεροποιητη?px gopro 5 δεν ξέρω ποσο κάνει αλλα φανταζομαι εστο μεταχ την βρησκεις..δεν δίνω τόσα λευτα μονο για αυτό.

φιλε mico ναι εχει επιλογή low-medium-higt εγώ εβαλα hight γιατι νόμιζα είναι απλά η επιλογή ποιοτητας video και όχι αυτο που είπες το bitrate (δέν ξέρω κάν τι είναι το bitrate θα το googlaro τωρα να δώ.)

Οποτε θα δωκιμάσω με low  να δώ τι θα βγάλει!

εχω την gopro hero4 session.

Δημοσ.

το λέω γιατι τα βιντεο βγαίνουν πολύ κουνημένα εγώ δέν μπορώ να τα δώ νευριαζω απο το κουνημα....τι να την κάνω την ποιότητα αν μετα την χάνω στην επεξεργασία για να φτιάξω το βιντεο?

αυτην την ele το είπα γιατί διάβασα οτι έχει σταθεροποιητη αλλά ακυρο γιτί είναι μόνο στης φώτο απότι κατάλαβα..

καλή χρυσή η γο προ αλλά πιστευω οτι πληρώνουμε και το όνομα και οι τιμές πάνε στα υψη.

Θα δοκιμάσω και αυτα που είπαμε και θα δώ.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.

Λοιπον ξεκινάω με τον karaLRS το σκευτικά αλλά εχεις δεί πόσο κάνουν?

Αν ειναι να δώσω πχ 200 για καμερα και 200 για αυτο το μαραφέτι γιατι να μην δώσω 400 και να πάρα καμερα με σταθεροποιητη?px gopro 5 δεν ξέρω ποσο κάνει αλλα φανταζομαι εστο μεταχ την βρησκεις..δεν δίνω τόσα λευτα μονο για αυτό.

εννοείται είναι ακριβά γιαυτό και κάνουν δουλειά.

παρόλα αυτά πες μας λιγο τι βίντεο τραβάς; πχ πάνω σε ποδήλατο; review; βγάζεις λεφτά από αυτό;

εγώ έχω φτιάξει μερικά bat αρχεία που έχω βάλει μέσα script του ffmpeg. κάνει αρκετά καλή δουλειά και δεν πειράζει το μέγεθος αν δεν το θές.

βάλε ένα βίντεο να δουμε τι εννοείς από το κουνημα.

STEP BY STEP:

1. Download and unzip ffmpeg from https://ffmpeg.org/download.html
  2. Extract the 7zip archive (I recommend extract it to root of any partition e.g. C:\ or D:\)
  3. Rename the folder to „ffmpeg“
  4. Paste into „ffmpeg\bin“ folder your video
  5. Open command prompt(Win + R and type „cmd“)
  6. You must get into „C:\ffmpeg\bin“ – Type „cd C:\ffmpeg\bin“
  7. Now you’re ready to start encoding

1. Type in this command:
  2. ffmpeg -i input_video.mp4 -vf vidstabdetect=shakiness=5:show=1 analyzed_video.mp4
  3. Wait until it’s done, then you dont need to open analyzed video.
  4. Type into prompt the second command:
  5. ffmpeg -i input_video.mp4 -vf vidstabtransform output_video.mp4
  6. It will take a minute.
Δημοσ.

προς το παρόν το κάνω ερασιτεχνικά για μένα να εχω να θυμάμαι π λέει ο λόγος, αλλά εχω και κανάλι στο youtube το οποιο θα αρχίσω να ανεβάζω μόλις βγάλω άκρη.. τωρα εχει ασχετα εκτος γο προ. κάνω snowboard και το καλοκαιρι kitesurf εχω και μηχανή.

κουνιμα ειναι το συφιολογικό τρέμουλο απο της αναταράξεις του εδάφους, θα μου πείς action camera ειναι αλλά οκ, με ενοχλεί που εδωσα 220 να την πάρω και δέν ειμαι 100% ευχαριστημένος..

εννοείται είναι ακριβά γιαυτό και κάνουν δουλειά.

παρόλα αυτά πες μας λιγο τι βίντεο τραβάς; πχ πάνω σε ποδήλατο; review; βγάζεις λεφτά από αυτό;

εγώ έχω φτιάξει μερικά bat αρχεία που έχω βάλει μέσα script του ffmpeg. κάνει αρκετά καλή δουλειά και δεν πειράζει το μέγεθος αν δεν το θές.

βάλε ένα βίντεο να δουμε τι εννοείς από το κουνημα.

STEP BY STEP:

1. Download and unzip ffmpeg from https://ffmpeg.org/download.html
  2. Extract the 7zip archive (I recommend extract it to root of any partition e.g. C:\ or D:\)
  3. Rename the folder to „ffmpeg“
  4. Paste into „ffmpeg\bin“ folder your video
  5. Open command prompt(Win + R and type „cmd“)
  6. You must get into „C:\ffmpeg\bin“ – Type „cd C:\ffmpeg\bin“
  7. Now you’re ready to start encoding

1. Type in this command:
  2. ffmpeg -i input_video.mp4 -vf vidstabdetect=shakiness=5:show=1 analyzed_video.mp4
  3. Wait until it’s done, then you dont need to open analyzed video.
  4. Type into prompt the second command:
  5. ffmpeg -i input_video.mp4 -vf vidstabtransform output_video.mp4
  6. It will take a minute.

με μπέρδεψες,,τι ειναι ολα αυτα?σταθεροποιει βιντεο?

Δημοσ.

αν θες για σταθεροποιηση πάρε ένα gimbal. η ηλεκτρονική σταθεροποιηση δεν κανει και τόσα πράγματα.

http://www.ebay.com/itm/Pro-Red-Handheld-Video-Stabilizer-For-Canon-Nikon-Digital-Camera-Gopro-Cellphone-/162299552636?hash=item25c9cea37c:g:K2EAAOSwj85YO-VB

Αυτο εδώ θα κάνει τίποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...