Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας παιδιά. Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να πω ότι παρακολουθώ το insomnia εδώ και αρκετούς μήνες, διαβάζοντας αρκετά άρθρα, παρόλο που μόλις σήμερα έφτιαξα λογαριασμό. Καταλαβαίνω ότι το φόρουμ είναι τεχνολογικής φύσεως, γι’αυτό γράφω στο μπλα-μπλα εδώ.

Δεν θα μακρυγορήσω. Το θέμα είναι ότι έχω πρόβλημα στο να κάνω νέες γνωριμίες, δεν είμαι ούτε εξωστρεφές άτομο, ούτε τόσο πρόσχαρος, αν και προσπαθώ. Είμαι 24, και φοιτητής. Λόγω προσωπικών ζητημάτων δεν μπορούσα να πηγαίνω κανονικά στη σχολή τα τελευταία 2,5 χρόνια, εκτός από λίγες φορές κάθε χρόνο, γι’αυτό και δεν είμαι ακόμη πτυχιούχος. Επειδή είχα αποξενωθεί από εκεί, πλέον δεν είναι εύκολο να γνωρίσω άτομα, και οι όποιες παρέες έχουν “κλειδώσει” και δεν παίζει να γίνει κάτι, δεν έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες εξάλλου.

Έχω φτάσει σε ένα τέλμα, και δεν ξέρω πλέον τι να κάνω. Έχω βέβαια έναν καλό φίλο, αλλά λόγω της δουλειάς του, βλεπόμαστε κάθε Κυριακή, και αν. Μπορεί άραγε κάποιος στα 24 του να κάνει φίλους; Ή καλύτερα, κάποιος εσωστρεφής, όχι τόσο κοινωνικός, στα 24 του να κάνει καινούριους φίλους; Και αν ναι, πού; Έχω στερέψει από ιδέες, πραγματικά. Και όσο μεγαλώνει κανείς, τόσο πιο δύσκολο είναι για κάποιον να κάνει νέες γνωριμίες, οπότε ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου. Κάποια γνώμη λοιπόν από εσάς; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις. Να είστε καλά.

Θέλω να ξέρετε ότι σοβαρολογώ σ’αυτά που γράφω, δεν είναι κάποιου είδους τρολλάρισμα. Αν ο σκοπός κάποιων είναι να ειρωνευτείτε, καλύτερα να μην απαντήσετε.

Δημοσ.

Θεωρητικά παντού μπορείς να κάνεις φίλους. Έχω κάνει φίλη π.χ από τα public.

Ο καλύτερος τρόπος είναι η ενασχόληση με διάφορες δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Καθώς εκεί τα άτομα θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα, θα είναι πιο εύκολα να τα πλησιάσεις.

Δημοσ.

ποτε δεν ειναι αργα πιστευω για φιλιες δεν υπαρχει καποιο ηλικιακο οριο και ας μου τσαλαβουταει ο μπαμπας μου κοτσανες...

Δημοσ.

Μια που τον γνωρίσαμε, μια που τον χάσαμε τον TS

Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος είναι η ενασχόληση με διάφορες δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Καθώς εκεί τα άτομα θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα, θα είναι πιο εύκολα να τα πλησιάσεις.

Πελάτης ήταν ή εργαζόταν εκεί;

Δημοσ.

Μεγάλη αλήθεια.

Φίλος έχει κάνει φίλους όλο τον υπόκοσμο της ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ μιας και γυρίζει στα στριπτιτζάδικα μέρα παρά μέρα. :shock:  :ph34r:

Δημοσ.

Οσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολα κάνεις φιλίες.

Ορισμένοι παντρεύονται, αλλάζουν ενδιαφέροντα και ασχολίες, αλλάζουν τόπο εργασίας κλπ.

Υπάρχουν άνθρωποι που κλείνονται πολύ στον οικογενειακό κύκλο και υποχρεώσεις.

Στα 24 όμως είσαι ακόμη μικρός. Εχεις ακόμη πολλά χρόνια προτού φτάσουν οι συνομίλικοί σου στο πιο πάνω επίπεδο.

Παρόλα αυτά, πράγματι οι παρέες συνήθως κλειδώνουν στα πανεπιστήμια τα πρώτα χρόνια. Αν είσαι τελειόφοιτος και χρωστάς μαθήματα, συνήθως δεν βρίσκεις εύκολα κάποιον γνωστό στην σχολή σου και πρέπει να αρχίσεις από το μηδέν.

Δημοσ.

Μεγάλη αλήθεια.

Φίλος έχει κάνει φίλους όλο τον υπόκοσμο της ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ μιας και γυρίζει στα στριπτιτζάδικα μέρα παρά μέρα. :shock:  :ph34r:

Έχει καμία σχέση με τον Double D;  :shock:

• Like 2
Δημοσ.

Ο ts διάβασε τον φίλο που έκανε γνωριμία στα public και είπε να δοκιμάσει και αυτός Κωτσόβολο και media markt.Για αυτό χάθηκε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...