ΚώσταςL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους σας παιδιά. Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να πω ότι παρακολουθώ το insomnia εδώ και αρκετούς μήνες, διαβάζοντας αρκετά άρθρα, παρόλο που μόλις σήμερα έφτιαξα λογαριασμό. Καταλαβαίνω ότι το φόρουμ είναι τεχνολογικής φύσεως, γι’αυτό γράφω στο μπλα-μπλα εδώ.Δεν θα μακρυγορήσω. Το θέμα είναι ότι έχω πρόβλημα στο να κάνω νέες γνωριμίες, δεν είμαι ούτε εξωστρεφές άτομο, ούτε τόσο πρόσχαρος, αν και προσπαθώ. Είμαι 24, και φοιτητής. Λόγω προσωπικών ζητημάτων δεν μπορούσα να πηγαίνω κανονικά στη σχολή τα τελευταία 2,5 χρόνια, εκτός από λίγες φορές κάθε χρόνο, γι’αυτό και δεν είμαι ακόμη πτυχιούχος. Επειδή είχα αποξενωθεί από εκεί, πλέον δεν είναι εύκολο να γνωρίσω άτομα, και οι όποιες παρέες έχουν “κλειδώσει” και δεν παίζει να γίνει κάτι, δεν έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες εξάλλου.Έχω φτάσει σε ένα τέλμα, και δεν ξέρω πλέον τι να κάνω. Έχω βέβαια έναν καλό φίλο, αλλά λόγω της δουλειάς του, βλεπόμαστε κάθε Κυριακή, και αν. Μπορεί άραγε κάποιος στα 24 του να κάνει φίλους; Ή καλύτερα, κάποιος εσωστρεφής, όχι τόσο κοινωνικός, στα 24 του να κάνει καινούριους φίλους; Και αν ναι, πού; Έχω στερέψει από ιδέες, πραγματικά. Και όσο μεγαλώνει κανείς, τόσο πιο δύσκολο είναι για κάποιον να κάνει νέες γνωριμίες, οπότε ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου. Κάποια γνώμη λοιπόν από εσάς; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις. Να είστε καλά.Θέλω να ξέρετε ότι σοβαρολογώ σ’αυτά που γράφω, δεν είναι κάποιου είδους τρολλάρισμα. Αν ο σκοπός κάποιων είναι να ειρωνευτείτε, καλύτερα να μην απαντήσετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρητικά παντού μπορείς να κάνεις φίλους. Έχω κάνει φίλη π.χ από τα public. Ο καλύτερος τρόπος είναι η ενασχόληση με διάφορες δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Καθώς εκεί τα άτομα θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα, θα είναι πιο εύκολα να τα πλησιάσεις.
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ποτε δεν ειναι αργα πιστευω για φιλιες δεν υπαρχει καποιο ηλικιακο οριο και ας μου τσαλαβουταει ο μπαμπας μου κοτσανες...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μια που τον γνωρίσαμε, μια που τον χάσαμε τον TS
Helionar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μια που τον γνωρίσαμε, μια που τον χάσαμε τον TS Πώς να κάνει φίλους έτσι? j/k
bedazzled Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μια που τον γνωρίσαμε, μια που τον χάσαμε τον TS Γιατί τον μπάναρες ρε κακούργε;
vrwmiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρητικά παντού μπορείς να κάνεις φίλους. Έχω κάνει φίλη π.χ από τα public. Ο καλύτερος τρόπος είναι η ενασχόληση με διάφορες δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Καθώς εκεί τα άτομα θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα, θα είναι πιο εύκολα να τα πλησιάσεις. Πελάτης ήταν ή εργαζόταν εκεί;
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρητικά παντού μπορείς να κάνεις φίλους. Έχω κάνει φίλη π.χ από τα public. Ο καλύτερος τρόπος είναι η ενασχόληση με διάφορες δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Καθώς εκεί τα άτομα θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα, θα είναι πιο εύκολα να τα πλησιάσεις. Μεγάλη αλήθεια. Φίλος έχει κάνει φίλους όλο τον υπόκοσμο της ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ μιας και γυρίζει στα στριπτιτζάδικα μέρα παρά μέρα.
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Οσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολα κάνεις φιλίες. Ορισμένοι παντρεύονται, αλλάζουν ενδιαφέροντα και ασχολίες, αλλάζουν τόπο εργασίας κλπ. Υπάρχουν άνθρωποι που κλείνονται πολύ στον οικογενειακό κύκλο και υποχρεώσεις. Στα 24 όμως είσαι ακόμη μικρός. Εχεις ακόμη πολλά χρόνια προτού φτάσουν οι συνομίλικοί σου στο πιο πάνω επίπεδο. Παρόλα αυτά, πράγματι οι παρέες συνήθως κλειδώνουν στα πανεπιστήμια τα πρώτα χρόνια. Αν είσαι τελειόφοιτος και χρωστάς μαθήματα, συνήθως δεν βρίσκεις εύκολα κάποιον γνωστό στην σχολή σου και πρέπει να αρχίσεις από το μηδέν.
ny_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό... Peggy zina 2000μχ 1
bedazzled Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μεγάλη αλήθεια. Φίλος έχει κάνει φίλους όλο τον υπόκοσμο της ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ μιας και γυρίζει στα στριπτιτζάδικα μέρα παρά μέρα. Έχει καμία σχέση με τον Double D; 2
McNerd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μας αφησε νωρις ο TS.Το είπε και ο ίδιος, Δεν θα μακρυγορήσω.
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Έχει καμία σχέση με τον Double D; Όχι αυτός δεν τρώει σαρδέλες.
notist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ο ts διάβασε τον φίλο που έκανε γνωριμία στα public και είπε να δοκιμάσει και αυτός Κωτσόβολο και media markt.Για αυτό χάθηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα