Προς το περιεχόμενο

touch disease iPhone 6 Plus


realme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά ανεβάζω το παρόν Ποστ για να μοιραστώ μαζί σας στο πρόβλημα που μου προέκυψε στο iPhone έξι plus. Ξαφνικα είδα στο πάνω μέρος της οθόνης να εμφανίζονται άσπρες γραμμές και την ώρα που εμφανίζονται αυτές οι γραμμές δεν δουλεύει καθόλου η οθόνη του touch screen. Επίσης παίρνει τηλέφωνο μόνο του προσπαθεί να γράψει μηνύματα Χωρίς να πατάω τίποτα. Όπως είδα και στο επίσημο site της σε απλή οφείλεται σε πτωση που μπορεί να έχει το κινητό ( Ποιο κινητό άραγε δεν έχει πέσει;) Και πως για να το επισκευάσουνε χρειάζονται 155 € στην Αθήνα και 185 € όπως μου δήλωσαν από το επίσημο σέρβις της Apple το iStorm στην Θεσσαλονίκη.
Έχει κανεις το ανάλογο πρόβλημα ή να προτείνει κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει κανεις το ανάλογο πρόβλημα ή να προτείνει κάτι;

Η Apple έχει κάνει πατάτα στο συγκεκριμένο. Πατάει πάνω στο γεγονός ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να πέσει το τηλέφωνο, αν όμως δεν υπήρχε προδιάθεση και ελαττωματική κατασκευή, δε θα γινόταν τόσο εύκολα η ζημιά.

 

Αυτό που θα έκανα εγώ, είναι να επικοινωνήσω με τον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Ο νόμος, αναφέρει ξεκάθαρα, ότι ο πωλητής έχει την ευθύνη να αποδείξει πως η βλάβη προκλήθηκε από τον αγοραστή κι όχι το αντίθετο. Αν λοιπόν το τηλέφωνό σου δεν έχει κάποιο εμφανές σημάδι ότι έπεσε, τότε μπορείς να το κυνηγήσεις έτσι. Αν έχει σημάδια, αναγκαστικά πληρώνεις ή ψάχνεις τρόπο να το επισκευάσεις μόνος σου (αν και δε θα το συνιστούσα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω κανένα σημάδι γιατί το έχω πάντα σε καλή θήκη και δαν δικαιολογείται η βλάβη στις δυο τρεις φορές που έπεσε. Συνήγορο δεν το κόβω γιατί έχουν περάσει τα δυο χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι εκτός εγγύησης, τότε δύσκολα θα κάνεις κάτι. Δε χάνεις όμως να το κυνηγήσεις λίγο. Αφού υπάρχει γενικό πρόβλημα, μπορεί να πάρεις έστω καλύτερη τιμή για την επισκευή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...