Panos1221 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ορισμένοι χρήστες του Nexus 6P αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα που σχετίζεται με την απενεργοποίηση του κινητού χωρίς καμία ειδοποίηση ακόμα και όταν η μπαταρία δεν έχει εξαντληθεί πλήρως. Το πρόβλημα, σύμφωνα με τις αναφορές ξεκίνησε με την αναβάθμιση στο Android 7 Nougat και συμβαίνει όταν το ποσοστό της μπαταρίας είναι περίπου στο 20%. Αρχικά, η Huawei ανέφερε ότι το λογισμικό της Google είναι υπαίτιο για το πρόβλημα. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι αναφορές ξεκίνησαν με την αναβάθμιση στο Nougat, καθιστά την αρχική αιτιολογία της Huawei σωστή, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες που έκαναν υποβάθμιση σε Android 6 Marshmallow, δεν έλυσαν το πρόβλημα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του VentureBeat η Google και η Huawei ερευνούν το πρόβλημα του Nexus 6P αφού φαίνεται πως ο αριθμός των αναφορών δεν ήταν μικρός για να αγνοηθεί και από τις δύο εταιρίες. Το πρόβλημα αν και είναι παρόμοιο με αυτό του iPhone 6s δεν έχει άλλα κοινά στοιχεία καθώς οι δύο συσκευές διαφορετικά τεχνικά εξαρτήματα που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία της συσκευής και φυσικά διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Site: PhoneArena
papars Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δόξα τον (όποιο) μεγαλοδύναμο που δεν σκάνε και αυτές ... 2
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το πρόβλημα το έχω σε 2 htc One 3 ετιας.
Lomar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά γίνονται όταν όλο το βάρος πέφτει στη μαζική παραγωγή/branding/design, αντί το QA και το R&D σε λειτουργίες (βλ tango, καλύτερες και μεγαλύτερες μπαταρίες κοκ). 2
Antretng Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Η google σε νοιαζεται και προστατευει τη μακροζωια της μπαταριας σου. Τερμα πια το ξεζουμισμα της
sved Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα ρε παιδιά η μπαταρία μου άψογη είναι. Ποτέ κανένα πρόβλημα. Εσείς έχετε όντως ;
coffeex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα ρε παιδιά η μπαταρία μου άψογη είναι. Ποτέ κανένα πρόβλημα. Εσείς έχετε όντως ; ο αριθμός των αναφορών δεν ήταν μικρός για να αγνοηθεί και από τις δύο εταιρίες.
grg123c Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Η google σε νοιαζεται και προστατευει τη μακροζωια της μπαταριας σου. Τερμα πια το ξεζουμισμα της δεν το εφτιαξε η google το κινητο
Swimmer21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Nexus 6P εχω αλλα με την επισημη 7.1.1 πλεον δεν μου παρουσιαζεται το προβλημα.. Αρκετοι το εχουν παντως χωρις να ξερουμε τι φταιει..
nikchris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Mεγαλη πατατα το 6p, και η Nougat ηταν η ταφοπλακα του, πρωτα με σοβαρα drain και τωρα με τετοια προβληματα. Αν εξαιρεσεις οτι ηταν Nexus και οτι ειχε HDR+, μετριο. Καμερα; Αργη και στο focus και σαν app Μπαταρια; Λιγη για 3450mah Εσωτερικη μνημη; Παναργη. Ηχος στα ακουστικα; Τρισαθλιος Πανω κατω bezels; τεραστια. Και ο 810 λιγος, συνεχεια ζεστο το κινητο. Τιμη εν Ελλαδι; Στο Θεο. Το ειχα αγορασει ΜΤΧ 400€ οταν εκανε 480€ καινουργιο και ντραπηκα τα λεφτα που εδωσα, πραγματικα λιγο σαν κινητο. 1
mourouzis2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το πρόβλημα το έχω σε 2 htc One 3 ετιας. Έχω το ίδιο κινητό, μου έτυχε πρώτη φορά προχτές στο 10%.
AssosAneY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Mεγαλη πατατα το 6p, και η Nougat ηταν η ταφοπλακα του, πρωτα με σοβαρα drain και τωρα με τετοια προβληματα. Αν εξαιρεσεις οτι ηταν Nexus και οτι ειχε HDR+, μετριο. Καμερα; Αργη και στο focus και σαν app Μπαταρια; Λιγη για 3450mah Εσωτερικη μνημη; Παναργη. Ηχος στα ακουστικα; Τρισαθλιος Πανω κατω bezels; τεραστια. Και ο 810 λιγος, συνεχεια ζεστο το κινητο. Τιμη εν Ελλαδι; Στο Θεο. Το ειχα αγορασει ΜΤΧ 400€ οταν εκανε 480€ καινουργιο και ντραπηκα τα λεφτα που εδωσα, πραγματικα λιγο σαν κινητο. Μπα ρε φιλε. Πολυ αξιο κινητο σε ολους τους τομεις. Απο ταχυτητα μεχρι οθονη, καμερα, μπαταρια και ηχο φυσικα. Ισως το τελευταιο Nexus που αξιζε τα λεφτα του. Στα 400€ καινουριο οταν ο ανταγωνισμος εχει 550 ευκαιρια το λες οχι πατατα. 1
archey Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρώ πετυχημένο κινητο το 6P για την εποχή του ( 09/2015 ) με τον SD 810 αξιοπρεπέστατο. Είναι κινητό με υψηλή ποιότητα κατασκευής & αξία μεταπώλησης & από επιδόσεις ένα από τα κορυφαία. Μαζί με το Nexus 6 της Μotorola & ασφαλώς το OnePlus 3 , συμπληρώνει μιά τριάδα αξιολογότατων & συλλεκτικών κινητών , για το μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα